Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • josef.chmela

To píše ten pravej dem..ent.

• O článku 66 tam nepíšeš ani Ň...

Tak klídek...

Příště formuluj přesně...

• vanhorne

"Když jsem malý vlezlý prďola,"

A to se ti tak zalibilo, ze jsi u toho zustal. 🤣

• Tak tebe jsem fakt nemyslel smutnej odpade. O co by ses ty zebrackej nuzak taky vsadil. Kde nic není ani janak nekopiruje dedku prebytecnej i v hrobe.

• vanhorne

"netrefí šlak."

Pepicku spise si dej pozor ty. "Hyeny ze senátu útočí" aby tebe slak netrefil. Sundej tu paruku mas pod ni nejmin 110°F a rychle sup na 10 minut do lednicky. 🤣

• Pepco nic prosimte neaktivuj. Vis jak to dopadlo posledně když jsi chtěl ve chlive měnit žárovku. Museli přijet hasiči dobráci ze šesti okolních vesnic.

• Nechtěl jsi pepco napsat pod vodou ? To vis ty jako starobni důchodce už si pletes pojmy . A vodu můžeš mít taky třeba na plicích . Roky už nás to máš .  Na tu tvoji pokrocilou demencí a senilitu taky jozífku fon roští. 

• josef.chmela

Ty hlupáku, já jsem dávno za vodou a neskončím pod mostem jako řada hlupáků - voličů zdivočelých koalic a modrých ptáků.

• josef.chmela

Ty blbko. Já nepíšu o informování, já se zabývám aktivací článku 66.

• Řešíte tu etiku, senát, Vystrčila...ale uniklo vám jedno... prezident Miloš Zeman se propil k demenci a nepomůže mu už ani svěcená voda.

• Je konec soudruhu, je konec.

Zazpívej si internacionálu a skoč do zdi.

• Ale no tak odpade z DDR. Kdo by se s tebou skopčákem tady vsázel? Jak můžeš mít ty zdejší vyvrhel v něčem jako pravdu? Nikdo o tebe ani pohledem nezavadí. Tady jsi všem pro srandu. Už jsi se dovolil tady v redakci, že můžeš i dnes svinit místo koninama?

• soudruzi, soudružky a ostatní kolaboranti ...

Je konec. 

• Nevotravuj kikino 😂

• Thajwanec interpretuje? V překladu to znamená - další zlovolná spekulace, aby byl vidět. Když jsem malý vlezlý prďola, tak ať se o mně ví. Modrý skřet nám tady zas předložil pořádnou porci své unikátní blbosti. Je nade vší pochybnost, že konkretní pasáž z lékařské zprávy nepředloží. Bude hrát soucitné divadlo na posledního spravedlivého.Jo komediante, ale tady není zájem o tvoje klaunské výstupy. Jééé to zas bude několik dlouhých dnů tajuplný jak Kapitán Nemo. To zas bude důležitý. Zas bude denně masírovat redaktory svými invazemi blbosti. Stačí přiložit k hubě mikrofon.

• Takze se zase ukazuje ze jsem mel jako vzdycky pravdu. Bures vedel jak to s emanem vypada uz pred par dny a tim padem si naordinoval dva pokusy sestaveni babkove vlady jak mu eman naprosto verohodne slibil. 

Predpokladam v dohledne dobe vystoupeni fizla konfidenta slovaka burese a jeho prohlaseni , ze mu eman prislibil tech pokusu na sestaveni te srandy aspon 99. A dal mu na to ruku. Nebo obe. A zajedli to merunkovejma buchtama . Kdo se vsadi ze to tak nejak bude ?? 

• KIMCID

A kdo z vás je když jste nemocní?

• Okoune , to co ti ted klepe na okno neni vitr. To je ta zubata kterou sis privolal. Prej a bude ti prano okoune. Amen okoune. Spi jak chces , nevzpominame. 

• Tak josefe tohle se ti fakt povedlo. Ty starobni duchodce v teplakach s vytahanou gumou a slevovym lahvacem vedle starozitneho PC , vecne vytocenej ze se divim jak to muzes vubec vydrzet ve svym silne pokrocilym veku. Podivej se na emana pepe. Chces takhle dopadnout ? O tebe zajem nebude , ani dedek janak/okoun ti epitaf nikde nezkopiruje. Mirni se pepco a radsi jdi hodit slepicim at se zklidnis . Vis ze si s tema slipkama vzdycky tak hezky popovidas .... 

• Děkuji řediteli ÚVN za zprávu pro Senát...

A děkuji, že pan Vystrčil v " kostce" a pravdivě řekl, jak na tom hradní zdravotně je...

Takže konec spekulacím o jeho zdravotním stavu...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit