Přejít na výpis diskuzí
Prezident Žumpa, nebo prezident Marťan? Vyberte si!
13.1.2018 | Pavel Jégl
240 příspěvků
-
Ten kdo napsal tento článek je pro mne krypl! Nikdy nebudu volit bezvýznamného pobírače sociálních dávek DRAHOŠE! Jaký má přínos tento bezvýznamný kandidát Drahoš?
-
Autor článku si zjevně rozumí se zdejším největším dopisovatelem. Konečně má sobě rovného, bijce. Jégl, tvá drzost nezná mezí, na tebe musí být rodiče opravdu hrdí!!!
-
Stejně tak, jako je nadpis..Prezident Žumpa, nebo prezident Marťan? Vyberte si!..se dá i napsat..Novináři Žumpa a nebo Marťani? Vyberte si !..s tím, že to druhé, bude více pravda !
-
-
Je zvláštní jak se nadávky tohoto typu ujímají a nemám z toho radost.. je vidět, že Klaus i Zeman prošli STB ckým prognostickým ústavem, kde se vymýšlelo, jak se udržet u moci, kdyby náhodou přišla tolik proklínaná demokracie... Vzpomeňte si na hesla... zaprodanci.. samozvanci... štváči... tito pánové to vybrušují k dokonalosti...spoléhající na lidskou tupost
-
-
Zeman sice upevnil svůj tábor podporovatelů, ale zároveň vytvořil celou řadu voličů, kteří mají velký problém ho volit. Neboli má horší koaliční potenciál. Bude bojovat o menší počet potenciálních voličů. Když se bude muset Jiří Drahoš názorově vymezit a vyprofilovat, konečně bude muset něco odmítat a něco slíbit, tak není vyloučeno, že to část voličů odradí. Zeman se bude pokoušet nacházet slabá místa Jiřího Drahoše a konfrontovat ho s některými nepopulárními kroky, aby část jeho případných voličů znejistil, přesvědčil je, aby zůstali doma, a naopak aby své zmobilizoval. Pokud by ale prezidentské volby byly později, tak není vůbec vyloučené, že by ho ohrozil nebo dokonce by mu pozici stříbrného na pásce přebral Pavel Fischer. U Drahoše se tak dá říci, že volba přišla v pravý čas, protože začal slábnout. Jeho podpora klesala. Část voličů mu sebral jak Pavel Fischer, tak Marek Hilšer, částečně i Michal Horáček.Část voličů se vzájemně nesnese. Někteří z nich jsou nespokojení jak se Zemanem, tak i s Drahošem, a zůstanou doma.
-
-
Celé předvolební šílenství lze připodobnit období, kdy velebil Klaus Koženého:
-Jen více takových Kožených!- Charakter chválil charakter.
Nyní platí-Jen více Drahoše!- Je všude!
Je pravdou, že v rozhlase nikdy neřekl " unda- unda"
On vlastně v rozhlase před dvěma lety neřekl zatím ani slovo. Já jsem ho neznal-nepohybuji se na akademické půdě, ale pokud je úspěšným vědcem, autorem stovek Zlepšovacích návrhů, proč se vrhnul najednou na politiku? Také nikomu "nehrozí" holí, jak snahu Zemana poučit neznalého Sobotku, jak si má nastavit mikrofon, označují mylně novináři a strážci
Nikdo mu nevyvěšuje na vilu červené spodky-asi zatím není presidentem...
Myslím, že pokud bude presidentovat a pojede za kamarádem Trumphem, vyhlásí Rusku a Číně embargo! (Válku asi ne. je to takový slušný člověk. Jako pan Fiala. Tady v Česku je to samý slušný člověk, každý to myslí upřímně. I pan Topolánek se vyznal z lásky k lidem této země, stálo mu TO za to?),
Proto, ať žijí slušní a poslušní, flexibilní!
PS: Četl jsem výzvu vědců a akademiků-vyzývají národ, aby se oprostil různých xenofob- ních nálad a umožnili vstup ubohých na území státu. Na petici bylo asi 10 tisíc podpisů!
Já navrhuji, aby si každý signatář vzal do své péče jednoho ubožáka a nesl i finanční náklady za pobyt a nedej Bože, případné porušení zákona.
-
-
Tady je soutěž kdo bude mít víc mínusů.Tedy se přidám a první co se mě nelíbí jsou urážky redakce na pana prezidenta .Trochu to popletl , měl napsat že diskutující občanstvo je žumpa
-
-
Urážky "pana" a dokonce prezidenta???? Proti tomu hradníu špinavci je žumpa nejčištčí komnata.
zeman a hlava státu? Naprosty nesmysl, hlava spíš hlavička to on je, ale zcela jiného orgánu než státu. A i ten orgán by se za takovou hlavičku styděl.
Na zemana ARIEL a vyprat do špínu dočista. -
xxx
-
-
Jjégle ty kriple havloidní, jsi dobytek a zrůda, nemám pro tebe slov
-
-
xxx
-
-
Ano Jégl ukazuje co je to novinářská žumpa.Naštěstí jen na tiscali na které chodí ta 10 lidí cca.
-
Opět jsem přečetl nadpis a nemýlil jsem se *12* jégl=tiscali=žumpa *11* *11* *11*
-
Kdo Tě platí Jégle,určitě ta pražská žumpa která je bezedná ale páchne šíleně.
-
-
Zapomněl jsi napsat ty samozvanče a zaprodanče... ty západní/ evropský/ štváči...
-
-
Zdravím pana Zemana a gratuluji!Nevadí,že vám nadávají, do žumpy patří jenom Jegl a Pražskou galérkou.Máte to v kapse!
-
-
xxx
-