Přejít na výpis diskuzí
Prezident Žumpa, nebo prezident Marťan? Vyberte si!
13.1.2018 | Pavel Jégl
240 příspěvků
-
Pan Drahoš na to nemá,ale to uvidíte v debatě,nechá se snadno ovlivnit !!!
-
drahoš je falešný jako ty jeho brýle
-
Urážkou Alexandra Dubčeka klesnul M.Z. na samé dno !!! by mi velice zajímalo,kde byl tenkráte zalezlej...
-
-
xxx
-
Miloš Zeman tehdy škemral, ať je přijat do KSČ!!! A on, taková suka, bude pomlouvat Dubčeka! Má strach z nahé baby, neskutečné...
-
-
xxx
-
-
asi žumpa
-
-
Já budu volyt pána Zemana
-
-
lháře
-
-
Smetana za namalování tykadel havloidním zrůdám na plakátech dostal trest nepodmíněně a ta špinavá banderovská kur.a dostala jenom podmínku a vyhoštění, za chvíli ji tady máme znovu
-
-
xxx
-
Trest nepodmíněně dostal za VYHÝBÁNÍ SE SOUDU, ne za TYKADLA, kdyby tam přišel, dostal by akorát pokutu. Vy zemanoidi prostě lžete a lžete a lžete, až tomu nakonec sami uvěříte. *1* *1* Jako ten váš guru.
-
-
pokud někdo touží po Molenbecku ,stanném právu,útlaku proti svým ženám, tak Drahoš vám to zajistí do 5 let. *8*
-
odpověď Jiřího Drahoše na otázku, proč kandiduje. Odpověděl nikoli programem a novými zajímavými nápady na zlepšení života občanů, ale tím, že jeho podporovatelé (!) si přejí, aby byl zvolen a nahradil Miloše Zemana! Celé letošní prezidentské volby tedy nejsou o ničem jiném než o likvidaci současného prezidenta a následně i premiéra ve prospěch zahraničních zájmů
-
Všem se omlouvám za to, že existuju ! Dnes jsem ale dostal za dobrou osobni hygienu přístup na internet a tak si to chci užít. Mějte se mnou, prosím, trpělivost. Na světě jsou horší věci než já ! ! !
-
-
xxx
-
-
ale tady nejsi žádný bijec. Jsi přeci Rudyn Hrebeňár z Ostrova, Lidické 1332, tel 723 983 963. Malý šedivý skřet který je v Ostrově za šaška.
-
-
... jen tak na okraj, zbabělý blbe: kolik máš centimetrů? (nemyslím mozek, ten je u tebe jasnej)
-
... cha cha cha, tvá demence je neskutečně krásná, moc si ji vždy užívám, ty ubohý kr*ple :)))
-
-
-
xxx
-
-
Žumpa končí. ČR ho nepotřebuje a obešla by se bez něj s radostí i v minulosti (Bamberk, IPB, aféra Lidového domu, OKD a další a další miliardové průšvihy) potřebuje ho jen Bureš Mussolini alias nový Klement Gottwald, kvůli imunitě . *1* *1* *1*
-
Až tady bude pan Kalousek pokřikovat na pana Babiše, měl by si připomenout, že svému kamarádovi a předsedovi, miliardáři Schwarzenbergovi jeho vláda přiklepávala také dotace. A když porušil dotační podmínky, tak mu prominul vrácení celé dotace kvůli chybám a nesrovnalostem, konkrétně 4,5 milionů korun. O machinátorech z ČSSD a ODS, kteří mají za sebou machinace s miliardami z evropských fondů, darmo mluvit! Příkladem je Regionální operační program Severozápad, který šetří policie a kde svědci dokonce veřejně přiznali, že peníze tekly do stranických pokladen,“