Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • se otírá o prezidenta. Někde z nory vylezl i nějaký Kolář. Prý diplomat. Tady už nyní dostává slovo každý kdo má v zadku díru. Tady jmenovaný komik zejména.Prý "diplomat".
  • Jestliže i taková osobnost, jakou je Karel Gott, podporuje Miloše Zemana je jasná zpráva. Volím Miloše Zemana. A nezmění se to ani tím, že prolhaný Karel Gott tohle popírá.
    • Škoda, že o tom, podle svých slov, Karel Gott neví.
    • Občané volí akademika.
      Lůza volí ožralého dlaždiče.
      Každý volí podle své úrovně.
      • Jsem zvědav, koho budou volit umělci, jejichž díla oplývají "kosodélníky s čárkou", undami, k.ko.ty, ču..ky, jestliže jsou zhnuseni jedním vyjádřením presidenta ohledně sovětské dívčí tanečně-orchestrálně-sexuální skupině Nezbedná "kočička", "Povstání v kočce"
        Já jsem byl rozčarován oním AKTEM v chrámu a "vpašováním" kuřete do pochvy! No, jak to vidíte vy, ostatní?
        Asi mám špatnou úroveň. Za celý život jsem toho přečetl spousty, domluvím se několika jazyky, ale AKADEMIKA, kterého mi servíruje bulvár, vyskakuje mi neustále do okna v počítači, a který se náhle vynořil z akademických kruhů-VOLIT NEBUDU.
        Intuice mi napovídá, že to není ten pravý. Stačí i jeho "Body language", je to prostě poznat, kdy mluví nepravdu a kdy lže, pardon, mluví.
        Ale těším se na Debatu, kde nás a Zemana ukamenuje svými vědeckými argumenty a jazykovými znalostmi. Myslím, že se 13 měsíčků-poradců dostatečně snažilo a doporučilo panu Drahošovi neříkat "Nevím" "Poradím se s manželkou" a podobné "výhovorky"- ako povedal Gustáv Husák.
  • Pevně věřím, že se soudruh Zeman alias Man opět prolže na Hrad, tak jako v minulých volbách. Rusi mu určitě pomůžou ve vymýšlení hoaxů na protivníka, po volbách se ukáže, že to všechno byly lži, ale Man už se bude z Hradu smát, až ho bude muset Ovčák držet!
    • pevně se věří že TY a tobě podobní se budou houpat na kandelábrech jak v 1954 v Maďarsku.A máš pravdu. Na Hradě bude veselo.Tak to má být.
  • Dnes vystoupí ten ožralý hoax Zeman na Primě, bude lhát, jako na Nově, až se mu od těch tří brad prášilo. Jsem zvědav, s čím ho na dnešek s Drahošem vybaví Kreml *1*
    • Chlapi kdo do vás sype prachy za ty pomluvy hm?
    • A lze snad čekat něco jiného od křivácké, podlé, prolhané, populisticky užvástané rusofilní tlamy, známého olizovače putinovi řiti, toho nesvéprávného dementního zombí zemana?
      • prostředí :-))) !
      • vyhryzujete vy dva. Ale marné - podlý a slizský Drahoš vyfičí. To si jako drban z Jablůnkova myslel že bude tady všem lhát a rozdávat falešné úsměvy a plýtké sliby? Neprojde!
        • ObcanHavel
          ty budeš v sobotu hodně smutný
          • Zemana ?
  • 0
    • ty jsi Rudyn Hrebeňár z Ostrova, Lidická 1332 místní vyvrhel a špína. Píchač vlastní matky.
  • 0
  • Volím Drahoše a co vy?
    • 2 miliony na Zemana ? ! !
    • No nemám důvod. Kdyby tady byla osobnost, kterou by bylo možné volit, na kterou bych byl hrdý, tak bych třeba Zemana nevolil. Ale nikdo tady není, kdo by mne zaujal. Tím méně nějaký Drahož, Kdo to je?
  • Přímá volba presidenta republiky existuje v mnoha zemích světa - má-li být president republiky opravdu reprezentantem státu, tak nemá, by dokonce - nesmí - být spojen s žádnou politickou stranou.
    Jen to mu umožňuje být "nad věcí".
    Zatím tomu tak nebylo - všichni presidenti od roku 1938 byli voleni na základě partajních smluv - ty partaje si je tak nepřímo zavázaly k prosazování jejich zájmů.
    I když v případě pana presidenta Zemana ty partajní zájmy tam jsou a byly panem presidentem "ošetřeny",
    zdá se, že pan profesor Jiří DRAHOŠ bude velmi nezávislý na politickém prostředí české kotliny a dokáže být nad věcí. Navíc má obrovské zkušenosti z presidentování ČSAV, kterou do loňska - a velmi úspěšně - vedl.
    Čili - bude přinejmenším stejně dobře pracovat v čele tohoto státu a navíc nebude zatížen stařeckou demencí (což píši jako diagnózu - nikoli jako nadávku), která se začíná u současného pana presidenta projevovat.
    • To Major čs. armády Terazky:
      S těmi názory naprosto souhlasím. Snad jen dodám, že senilní demence (dementia senilis) je podmíněna dědičně ale přispívá k ní také fetování (alkoholu, nikotinu a dehtovitých zplodin hoření tabáku).
    • akademik je něco jako chytrý debil, sám si doma ani nazatluče hřebík, nemá žádné svoje názory, bude jenom papouškovat to co mu někdo nakuká, čí asi tak bude hájit zájmy, obyčejných lidí ne
  • Nebýt přímé volby prezidenta, nebyla by žádná šance na změnu a Zeman by na základě politických hrádek vesele pokračovat v ignorování demokracie, obvyklé ve vyspělém světě - vláda, kterou parlament neschválí, ale vesele si dělá personální čistky, přijímá rozhodnutí ... premiér státu v trestním oznámení, kterého argumenty jsou zpochybňování nezávislosti justice (po období mimista spravedlnosti za ANO) a to po libovolnou dobu.
    Veškeré přísprostlé Zemanovo chování je pouze folklór pro voliče. To hlavní je, že přezident MÁ vliv na úroveň demokracie a svobody v ČR a podle toho by jsme měli volit.
    K autorovi článku - je smutné, když novinář píše podobné pesimisticko - cynické vyznění článku - už od názvu. To je na objednánku? Aby si lid řekl, že stejně je jedno kdo vládne, nebo tak osobně autorovi vadí, že lidé mohu a měli by víc o svém státě rozhodovat?
  • Mylím si že fakt o kocovině nelze ani hovořit Evropští vládci žijí jako v bavlnce a žádná král nesedl nakoně v brnění do bojů proti Sultanstí,
    Volby sou jen jakesi haštěření a veřejné uplatky všem kandidátům zvané sponzoří voleb,plno potiskleho papiru jak marní hodnoty práce beze smyslu něčeho,voliči sou konstaní a nepřesvědčí je ani nové bilbourdy jen ho měli vyobrazit jako POsledního Mohykána Komančů Z prerie Indianské rezervace Vysočiny čuníci azabijačky,přeji mu bezstarostný život na Vysočině a afery dotací Babiš vystřídá téma afery nemovitostí Mynáře v vesnici o třiceti číslech popisných asi těžko vytvořili takové skladky odpadu žeby natom vydělal prodejem cizí firmě cizinců jak hovoří o původu kapitalu který má,toby odpady museli sbírat v Moskvě u jejich Rudých bratrů a delat alegorické dny s basničkami Nezvala jako v Gulagu za Stalina s enemají tihle púovedení Zemanovci prý vyhození z KS4 po roce 1968 zažili těžký utlak ůvozovky dole i nahoře zde nejsou naklavesnici

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit