Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdo si počká, ten se dočká. Takže nemá cenu věštit z křišťálové koule a dělat ze sebe potencionálního blba. Pokud by měl vyhrát Eman, je jasné, že lůza prosadila svého koně.
    Stejně by to nebylo na dlouho. Pak si ho můžou nabalzamovat a postavit mu mauzoleum.
    • 2rybka
      proč jsem podle Vás lůza????To proto že nevolím Váš idol???Jak nízké!!!!!!!!!!!!Hlavně že píšete jako anonym *10*
      • To máš tak... s tím už se člověk narodí........
    • sprosté, lidsky ubohé a současně nadřazené názory chytráků mě utvrzují k volbě Zemana.
  • Žádná kocovina nebude, kocovinu bude mít Drahoš po volbách protože volby vyhraje, opije se. Zeman odpadne do zapomnění na vysočinu. Později se bude pouze psát, že zemřel a bude mít pohřeb tam a tam. Na pohřeb mu půjde Hůlka, Kája Gottů když se toho dožije a pár věrných. Jinak média si ani nevzpomenou jako na předešlé prezidenty a jiné slavné osobnosti. Pyramidy jsou a budou oslavovány ještě tisíce let, ale Zeman nikdy.
    • Ještě nějakej fór prosím ! Seš fakt dobrej ! :-)
      • Znáš to? Ten kdo se směje naposled ten se směje nejlépe. To už vydrž do voleb a uvidíme kdo bude mít pravdu. Třeba se bude smát Zeman a jeho kamarádi soudruzi. Dneska se nehovoří o jeho dceři, naposledy tancovala někde v Anglii u tyče. Mně osobně to je úplně jedno kdo vyhraje, stejně všechny hrábě hrabou k sobě a já bych lepší nebyl, naopak já bych kradl jako straka a pokud někdo říká opak, tak většinou lže. Já bych tyto dva kandidáty při debatě napíchl detektor lži to by bylo pobavení. Jinak Budu volit toho co se neopírá o hůl, ale co se opírá o voliče.
  • 0
  • Ani čtvrt století po chcípnutí komunismu se nepodařilo vyvětrat rudý smrad. V poslanecké sněmovně jsou komunisti překabátění na jakési "hnutí" Áno, vlastizrádci OkatéMůry a dokonce i KSČMizerové, na hradě straší ožralý konfident StB MAN vydíraný Kremlem,
    • Přesně, to rudé, estébácké prasse Ovar straší v politice už 25 let!! Swině.
  • Pes, který na Hradě shrnuje koberce, už taky dostal rozum a bude volit Miloše Zemana.

(Jinak nedostane nažrat!)

Zdroj: OvčáčekTV
    • Bohužel, ten pejsek už byl naservírován číské delegaci, jako čestným a vzácným hostům, s knedlíkem a zelím na sojové o máčce.
      • *1* *1* *1*
  • Zeman to opravdu vždy byla tragédie. Začalo to v Prognostickém ústavu zřízeném KGB jako útulek pro perestrojkáře, přes tajemný kufr z Bamberku, miliardové průšvihy s OKD, IPB,
  • Při včerejším přenosu Emanova monologu mě zaujalo jeho infantilní mrkání na moderátora, které mělo dokazovat jeho bájecnou, neurologickou pohodu. Jenom jsem, tedy , trnul zda nevyzve Korantenka k přeměřování údů.
  • Taky jsem zvědava, s jakou lží dnes na Primě přijde ta Ovarová hlava proti panu Drahošovi!
    • Voliči soudruha Zemana mají jeden zásadní problém a tím je FRUSTRACE ze sebe sama.
    • Ovarová hlava jsi ty a pokud budeš myslet tímhle směrem tak tě o tu hlavu připraví ti co čekají až je pan drahoš začne zvát....
    • a dnes na Primě? On přijde nebo nepřijde. Je to takový neurčitý lhář a slizoun. Jo taK jezdit po hospodách by mu šlo. Balamutit lidi po krčmách umí úplně nejlépe. Uvidíme.
      • ObcanHavel
        Jiří Drahoš je správný chlap co drží dohody, za to si ho vážím.
        • Jo? a on už nějaký dohody podepsal nebo uzavřel???????
          Nejseš trochu mimo jak ten tvůj obrázek? *1*
        • A taky tam napiš, že má fakt dobrou volební taktiku, její výsledek uvidíme všichni v sobotu :-) !
  • S čím by tak asi mohla Ovarová trojbrada přijít? Co si pamatuji, ještě nevyhrožoval smrtí hasičům, (pokud nejsou vegetariáni nebo abstinenti) i když je poslal hlídat hranice *1*, proti neexistujícím 3 vlnám imigrantů, ale jinak zvracel skoro na každého. Všichni, kdo bojovali proti fašismu nebo komunismu jsou pro něj "pražská kavárna", novináři by se měli likvidovat (Politkovská mu určitě poděkovala, když ji umlátili před domem), Dvě třetiny českých občanů jsou podle něj nesvéprávní idi....oti. *1* *1*
    • já si vážím lidí co bojovali proti fašismu, ti co bojovali proti komunismu byli většinou vychcánkové, kterým se nechtělo makat, tak dělali akorát problémy,a pak si vážím lidí čtvrtého odboje a bude jich čím dál víc, odboj proti této havloidní demokreatuře a islámu, zatím mlátili jenom je
      • Lži, jak už je u vás zemáků obvyklé. Většina lidí, co bojovala proti fašismu a přežila, pak bojovala proti komunismu. viz JUDr. Milada Horáková.
        Naproti tomu celé vedení KSČ v roce 1946 - 1948 byli jen prachsprostí VEKSLÁCI s valutami a ŠMELINÁŘI s nedostatkovým zbožím - GOTTWALD, SLÁNSKÝ, REICIN,......, kteří se schovávali v Moskvě a práskali NKVD na své spolubojovníky.
        • co to tady planceš za kraviny? A napiš to navíc velkými písmeny. Ty jsi ten traktorista co to umí s radiovkou a gumákama vysvětlit nejlépe.Tak jsi to tady pěkně vybarvil a co jako? Co s tím drbane uděláš?
  • Zemanův StBácký ovčinec spolu s StBákem Zavadilem je strachy pos.aný, že u nás převládnou občané nad nevzdělanou dementní lůzou a že ta smečka potáhne od bohatých koryt a bude se muset živit vlastní prací.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit