Přejít na výpis diskuzí
Příliš drahá věčnost Lenina. Rusko stojí péče o mumii bolševického vůdce miliony
15.4.2016 | Hana Dubnová
832 příspěvků
-
Kdo tu blije
kdo to tu zvrací
to Vladimír Iljič
ze schůze se vrací... -
Jste chudáci bez života pánové. Na tiscali debatě máte vypěstovanou drogovou závislost.
Jinam na debatu nemůžete, tam by vám to vaše chování se jako dobytek neprošlo.
Proto jste na stoce tiscali kam chodí tak 6 lidí což BTW nezamaskují tím plus 10 za vteřinu *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
Jsem moc ráda že jsem vás naštvala a nastavila vám zrcadlo - není divu že kvičíte když se v něm vidíte. jste pokrytečtí, nudní, prázdní hlupáci.
Tak si bojujte otrocii Tiscali, Nikdo vás nečte a nikdo vaše kydy neposlouchá. Bye Bye. Simča jde vydělávat aby v červnu jela na tradiční dovolenou do španělska, *14* -
-
Ta bude ráda když se dostane na macháč.
-
Když se podívam na tvé příspěvky a jejich množství odpověď tu je.Jsi b l b
-
-
tradiční putinovská demagogie zdejšího Putinka.
Já jsem se vždy ohrazovala proti nelegálním migrantům a moje příspěvky prot migrantům si může kasždý na Tiscali najít. Takže smůla lháři.
Když podporujete ruského vraha Lenina nemáte žádné právo odsuzovat Banderu
Váš lenin zavraždil více lidí takže ve vašm pokryeckém volání je to jako když vrah volá chyťte vraha -
-
opak je pravdou mám právo stejné jako ty *3*
-
-
Ale nemáš právo odsuzovat Ukrajinského vraha Banderu když se zastáváš jkeště většího ruského vraha Lenina pokrytecká proruská rohožko
-
-
já se ho nezastávám?kde se ho zastávám ukaž??
teď jsem tě chytil při lži.
kecáš ani jednou jsem nic nenapsal na jeho obhajobu.jen jsem ti poslal naopak tobě jakého vraha blahořečíš.
mne je jinak bandera i lenin u historického zadku -
-
Já jsem se tu bandery nikdy nezastávala takže lžeš znovu jenom ty proruská rohožko.-
Vy Putinovci tu velebíte ruského vraha Lenina a pak se pokrytecky a trapně navážíte do Ukrajinského Bandery, -
-
já jsem TA holka takže lžeš zase jenom ty proruská rohožka
-
Tady je článek o Leninovi.Ty napíšeš ty svoje plky s banderou.Tak TI NORMÁLNĚ ODPOVÍM A ty z toho vyvodíš že velebím lenina:Jsi MAG.R NEBO ULHANEJ LHÁŘ???
-
-
-
-
-
-
Prašivé rusko.
-
*5* *5* *5* *5* *5*
-
-
*2* *2* *2* *2* *2* *2* *2*
-
-
Jen pro srovnání, v Estonsku se obětí stalinských represí stalo během jednoho roku na 60 tisíc obyvatel z zhruba milionového národa. V tehdejším Československu se zhruba deseti milionů Čechů a Slováků zahynulo v letech 1939 až 1945 360 tisíc lidí. K tomu není co dodat.
Lze se tedy divit tomu, že v pobaltských zemích vypukla ještě před příchodem německé armády protisovětská povstání, při kterém litevští bojovníci za svobodu obsadili druhé největší město Kaunas ještě před příchodem Němců už 23. června 1941, tedy dva dny po vypuknutí válečného konfliktu.
Ano civilisté v Pobaltí vítali vojáky Wehrmachtu jako osvoboditele, stejně tak jako Ukrajinci a na mnoha místech i Rusové. Ošem z hlediska předcházející bolševické hrůzovlády se to dá pochopit.
Proto se také musíme dívat z jiného úhlu pohledu i na estonské a lotyšské jednotky SS. Tady neplatí jednoduchá rovnice SS = váleční zločinci, i když zločiny, kterých se smrtihlavové dopustily je potřeba tvrdě odsoudit. Ovšem pod tíhou důkazů nezbývá než konstatovat. Jednotky bolševické NKVD patřily stejně jako ty esesmanské ke zločineckým.
Rozhodně však nemůžeme měřit tamní situaci prizmatem Protektorátu Čechy a Morava, pro lidi v Pobaltí byli Stalin a bolševici těmi největšími netvory v dějinách lidstva a proto se zachovali, tak jak zachovali. -
Sajmon, vyskoč a zameč!
-
Raketa dnes v syrském hlavním městě Damašku zabila fanatického islamistu Sámira Kantara, který kdysi v Izraeli surově zmasakroval jednu rodinu včetně malé holčičky. Mám radost, protože tato bestie si nic jiného nezasloužila.
Stalo se to v roce 1979, kdy Sámir Kantar z radikálního hnutí Hizballáh zavraždil v Izraeli čtyři lidi, mezi nimi malou čtyřletou dívenku, které rozbil hlavu o kámen. Byl odsouzen izraelským soudem na doživotí, bohužel v roce 2008 byl vyměněn snad za těla mrtvých izraelských vojáků. Je mně hrozně z pomyšlení z toho, že tuto zrůdu v lidské podobě fanatičtí Arabové oslavovali jako hrdinu. Jeho osud je také důkazem toho, že mezi Hizballáhem a islámským státem není žádného rozdílu. Obojí jsou islamističtí fanatikové, kteří se neštítí žádného zločinu proti „nevěřícím“.
To, že našel útočiště u asadovského režimu v Damašku, není náhodné, protože současná syrská vládnoucí klika muslimské fanatiky z Hizballáhu vyzbrojuje a všelijak podporuje. Nelze se divit, v éře Bašára Asada trávil spokojené stáří rovněž v Damašku významný nacistický válečný zločinec Alois Brunner, pravá ruka Adolfa Eichmanna, který má na svědomí životy statisíců Židů, a v poklidu zde v roce 2010 zemřel. Nemám tedy důvod nevěřit ochráncům lidských práv, že syrský diktátor Asad, útočí na civilisty chemickými zbraněmi a barelovými bombami, když vědomě kryje vrahy dětí a jeho stoupenci dokonce taková monstra oslavují jako hrdiny. Stydím se za ty, kteří se po všech těch prokázaných hrůzách mají drzost zastávat takového netvora.
Na tomto ohavném zločinu z devětasedmdesátého roku mají podíl i komunisté, mezi nimi i Ti čeští, kteří takové akce proti židovskému státu provokovali a dokonce umožňovali islamistickým teroristům zabijácký výcvik.
Je tedy jasné, že nelze rozlišovat mezi Hizballáhem, který bojuje po boku syrské vlády, a islámským státem. Tato hnutí patří mezi radikálně islámsky fanatická, jejichž cílem je likvidace Izraele, a kteří vraždění nevinných a bezbranných civilistů považují za ctnost. Izraelský premiér Benjamin Netanjahu přiznal, že izraelská armáda operuje v Sýrii a útočí proti oběma teroristickým uskupením, protože jsou hrozbou pro slušné lidi. A je pravděpodobné, že Kantara zabila izraelská raketa. Já osobně odsuzuji, když se někdo raduje ze smrti jiných lidí, ale pro nestvůry to neplatí. Takže, díky za tuto vynikající akci, která zlikvidovala muslimského zločince. -
Lenin chcípnul a Rubl chcípá. *15*
-
Doplň si vzdělání než se pustíš do debaty rudý mamlase.
Dějiny kroutíš o stošest ale je ti to k prdu. Každý kdo je zná ví že lžeš jak když rudé neprávo tisklo -
-
když nevíš co je rudé právo protože jsi to nezažila nepiš o tom jo.piš jen o tom co jsi zažila.ne co ti doma cpal do hlavy tvůj zapšklí otec.
-
-
Takže chceš popírat komunistické zločiny?
V pořádku. Tím pádem porušuješ zákony ČR a musíš být zavřený.
Můj táta není zapšklý. Vás komunistické swině však zná moc dobře a jsem moc ráda že stále žijí pamětníci kteří si vaše zločiny pamatují. I důkazů o zločinech vašeho SSSR a KSČ je více než dost. Takže marně sážíš na krátkou pameť.
Vy kmouši jste swině a už nikdy se k moci díky Bohu nevrátíte -
-
co ti doma otec nakecal nevíme.jen víme že ty o té době nic nevíš ani nemůžeš moulo *3*
-
-
Vaše komunistická vláda byla zločinecká. tečka.
Váš SSSR byl největším vrahem 20 století. V počtu vražd překonal i nacismus. fakt.
Jste vrazi a zloději. Nic jiného.
A ty jsi obyčejné komunistické prase když se tu zločinců zastáváš.
Naštěstí dnes jsi naprostá nula, bez ruských okupantů za zády jsi nic špína.
ČR je nyní členem NATO a kdyby nás rusák napadl tak bude vyhlazen. -
-
Lhal jsi že USA napadlo koreu . Tuto tvoji lež jsem tu vyvrátila potkane
Komunistická orea v roce 1950 napadla Jižní koreu.
USA a jiné národy pod mandátem OSN poté Jižní Koreu poute brání před
komunisticklou agresí. -
nauč se číst:nikde nepíšu nic o to že chci aby nás rusko napadlo....
ale ty jsi jak myš zahnaná do kouta.neví co dál tak dělá blbosti -
Lhal jsi že USA napadla Koreu.
ano to je lež. V roce 1950 vaše komunistická KLDR napadla Jižní koreu.
Tuto tvou lež jsem tu vyvrátila. -
pěkný hov.o jsi vyvrátila sama si se chytal při lži.
a každý to tu četl a bude číst *5* -
Ano vy komunisti umíte jen vraždit lhát a krást.
ty tu lžeš neustále a tvé lži jsem tu jasně vyvrátila. -
Ukaž kde jinak lžeš jak když tiskne.A kdo lže ten krade.A kdo krade vraždí.
-
Já jsem hoka takže TA. Vadí ti to? Tak se jdi léčit ruský teplouši.
SSSR zavraždil více lidí než Hitlerův režim.
to je fakt na kterém Maováním nic nezměníš.
Volal jsi aby sem přiošla ruská armáda. Tímm jsi se dopustil jasné vlastizrady. -
tak teď lžeš ty nikde nepíšu nic o to že chci aby nás rusko napadlo.pokud ano ukaž jinak jsi sprostý lhář....
za druhé jsi uplně mimo nejvic v krátkém useku dějin zabyl MAO jen v prvnich letech to dělá na 80 milionů lidí a při posledním pruzkumu to je skoro přez 200mil.
tak že když to nevíš a nemáš nastudované neplkej -
Zase lžeš!
Vy Putinovci se chováte jako hitlerovci. Napadáte malé sousední státy a kradete jim území.
Putin jugend napadá v licích odpůrce putina a policie dělá slepou i hluchou.
SSSR v počtu vražd překonal i nacistický režim.
Ty tu voláš aby Ruská armáda vpadla do našeho ČEska ty zrůdo.
My jsme členy NATO a pokud sem rusák vpadne tak je 3 světová válka.
a po ní to tvé rusko konečně zmizí z mapy světa -
tak pro blbce znovu nejvíc zabila komunistická čína.tečka fakt
za druhé máš retoriku Hitlera a burcuješ proti Rusku.Které konkrétně tobě nic neudělalo.Pokud ano předlož důkaz.
a za třetí nebýt SSSR tak ty bys tu nebyla,protože nás chtěl hitler vyhladit
členem nato jsme ale být nemusíme.na vic prodali nás 2x tak proč né po třetí když přijde na věc.
-
-
-
-
-