Přejít na výpis diskuzí
Případ Davida Ratha zavání politickou objednávkou
6.12.2012 | Danica Klein
31 příspěvků
-
S Kubiceho mozkem,na úrovni dvanáctiletýho dítěte,bych se tomu ani nedivil.
-
každou loutku,, někdo tahá za povrázky....................
-
tak,že do voleb toho ješte nakradou ,že
-
nik ,kdo by to měl odskákat
on sám a spol -
peníze z ČR vyvádejí/ vozí přes hranice ,, nenápadný lidi...........................vozíb si břichá v autech diplomatů a mažou rozkrok ,prepocený ..................zapařený
-
janoušek,,,číšnik to vyplatil,,,,,,,,,,,,,,číšnik ??? to je podivuhodné a REALNÉ
-
máte /máme co sme chteli po 1989.........................to je radosti ,že sme chudáci otroci
totalita vám nevonela ,tak vám /nám to spříjemnujou studovaný spekulanti -
TO VÍME 20 let ,že jeden co lepší gauner
kopnout do prd........................a nechat vše zavřít NASLEDOVAT ISLAND to jsou uvědomelý národ
naš národ se dá koupit za pár vymyslených téz -
ALE ,ALE zas na nás vymýšlí spekulaci
jste jak 2 -leté deti,,,tsaky na vas platí vše co nám dají sežrat
zase se chce nekterý spekulant+panc+kott dostat ven a ješte odškodne na ukor lidu
přestante z lidí delat OTROKY -
když ,vědel co bude v krabici,proč k tomu nepřizvali svědky ,to šlo taky nějak udelat
tak,že žádny podvrh od Kubiceho
vědel ,dobře cdo delá
at nedelá Rath ze seba obětneho baránka
spekulanti se snaží ze všeho vyjít,ŽE -
Takže je to domovec.
-
To se vědělo hned od začátku.
-
Byl to jasný podvod a podtrh Rátha, jsem zvědav kdo to odskáče.
-
Zejména na politickou vobjednávku držel Dráth tu škatuli se 7-mi megama úplatku.
*2* *2* *2* Von mu jí dal asi Kubice na chvilku podržet. *1* *1* *1* -
Nejpustěj. Lepší zavřít nevinnýho než nechat běhat lumpa. Tak si to Dráth vodskáče za všecky vostatní. A jede se dál........... *1* *1* *1* *2* *3* *14*
-
Von nejni bezdomovec, von má miliony *5* *5* *5*
-
Pane Vlček děkuji, ještě žijí normální lidé. Máte 100 % pravdu.
-
Rohodně se Ratha nezastávám, ale myslím, že pracuje ( sepisuje novelu zákona) o moc víc, než parchanti ve Sněmovní. V tomto státě není slušného politika. Kraďousek je zvlášť dobrej , hlavně býval přez Omnipol, dnes už bere všechno. :))
-
Máte pravdu. Vše bylo nad slunce jasné, důkazy jednoznačné a najednou se jeví všechno jinak. Zámek v Buštěhradě nebyl předražen, rekonstrukce nemocnic byla provedena v souladu s výběrovým řízením, Bradáčová sedí v Praze a téměř není ani o ní slyšet.
Neustále se hledají nějaké pádné důkazy. Je k smíchu, že po půlroce se našli otisky prstů nějakého úředníka na pásce balíčku peněz nalezených údajně někde ve sklepě. Každý kriminalista řekne, že po cca třech dnech otisky zmizí.
Mám pocit, že se pravděpodobně nic moc nestane. Doktora Ratha se asi všichni bojí protože není žádný hlupák. Proto si ponechal poslanecký mandát. Zda bude či nebude odsouzen nedokážu odhadnout. Ale jedno je jisté, podle jeho dosavadního vystupování, až bude odsouzen, pomsta bude sladká, ale s hořkou příchutí, byť by to bylo za 10 let.
Možná následným konstatováním naštvu spoustu lidí, ale já jsem p. Ratha považoval i nadále považuji za politika budoucnosti. V této zemi zatím není a do budoucna se ani nejeví osobnost, která dokázala být typem člověka, který když vstoupí do dveří, každý si jej všimne. Já nejsem žádnou jeho spřízněnou či zaplacenou duši.
P.Rath ale zapoměl, že tato vládní garnitura má Kubiceho, který bez problémů dokáže poslušně realizovat to, co se potřebuje. Proto tam taky je a nemůže, i kdyby chěl, z tohoto vlaku vystoupit. Podcenil to, že neustálá kritika ministra Kalouska, který má chapadla všude a prostřednictvím peněz ovládá vše, se mu nemusí vyplatit.
A když zapochybuje i Ústavní soud o celé záležitosti v přípravné části, to je co říct. Skutečně to asi páchne politickou objednávkou. Kdo jí zadal, lze se jenom domnívat.
Výklad zákonů a jejich dodržování v tomto státě je důkazem toho, jak říká a píše spisovatel p.Stránský, že se jedná o "zdivočelou zemi". A v tomto má taky pravdu. -
nebude to již dlouho trval a národ se vyřidí s ním.Má toho na svědomí již mnoho.Toho hajzla,co vypadá jak bezdomovec bych nejraději nakopal do zadku.