Přejít na výpis diskuzí
Případ Davida Ratha zavání politickou objednávkou
6.12.2012 | Danica Klein
31 příspěvků
-
Však můj jmenovec ve vládě má dlohé prsty a na ty, co se týká nějaké vyšetřování korupce a jsou členy vládnoucí tříkolky, se určitě nic nenajde, natož aby byly ve vazbě.Zkrátka se bály, že prohrajou volby, tak Kubice se zjevil, jako už několikrát na hlavní scéně a zařídil co se dalo.Krásný na tom je, že lidi už nejsou blbí a ve volbách na to pamatovali a doufám, že budou pamatovat i dál.
-
Nebojte se . Pan ministr Kubice si s tím poradí. Vyřídil Paroubka, Lessyho a tak nějakého Ratha?? klidně. Ještě, že takového kompetentního ministra , mezi tou bandou naprostých diletantů ( mimo znalostí, jak přijít k penězům) v tom spolku, zvaném vláda , máme. Ale bude líp, dalším takovým ministrem bude Píka.
-
trochu mimo téma. Ctěla bych se zeptat jestli taky ostatním začaly chodit nevyžádané nabídky kdečeho s původní číselnou adresou. Vypadá to že někdo prodal staré ale jak jsem zjistila platné adresy a nabídky nestačím mazat.... Jak jsou na tom ostatní.....Je to adresa, která byla asi před 5-6ti lety změněna, ale patrně v základním seznamu je stále funkční....
-
Pustí ho a bude žádat odškodnění v milionech, my to samozřejmě zaplatíme za ty prasata které tu akci připravily.
-
jen at ho zavrou byvali ods a ted cssd.ze strany do strany.od prava do leva kde to vic sype.....jestli je vinen nebo ne tak je to jedno v tomto state zlodeju a mafianu.....co politik tak gauner.....to je fakt...
-
Ať Rath dostane, co mu patří, ale proč to jde jen u něho ?
Takový Barták nechodí k výslechům pro nemoc, ale na finále Davis Cupu seděl na očích veřejnosti celý víkend. Proč není pře soudem Janoušek ? Opilý přejel ženu, najižděl na policisty a ujel z místa nehody atd. Odpověď je jasná, kdo má blízko k ODS, je TABU. -
Rath ale smrdí určitě. Akorát ty zpožďovací taktiky u soudu by se měly řešit opravami zákonů. Bohatej nikdy není odsouzen rychle, protože si zaplatí nejlepší právníky a ti se v podstatě stávají spoluviníky, protože trestný čin úmyslně rozmazávají a chrání svého zákazníka (vinného) stejně jako ten Vor v zakoně mafii.
-
Jo a taky se mi líbí, jak pořád pobírá plat poslance, taky skvěle vymyšlené - jak to tak vypadá, tak máme poslaneckou sněmovnu takovejma lumenama přímo prošpikovanou, až je zavřou, tak budou pořád za vodou - důchodci se mohou radovat, že aspoň někdo se má dobře.
-
Oni všichni mají máslo na hlavě a všechno to řídí v podstatě šedá eminence, táhnoucí se celou polistopadovou politickou scénou - není třeba jmenovat, že. Ale bez viny Rath není, kdyby tohle neudělal, tak na něj nikdo nemoh. A že se tohle děje všude v republice, je každýmu jasný, akorát nikdo z nich tak neční jako on. Byl mi krajně nesympatický i když byl možná dobrý politik a hodně se zasloužil o - a v tom to je - vlastní vesnici. Ostatní ostrouhali a to taky není dobře. Čas všechno ukáže - ale lekli se po volbách - holoubkové.
-
Zavání???Tato kauza smrdí od počátku.Dnes navíc rezignoval policista který ho dostal do basy.Proč asi a kolik krabic víno dotal on? Zde v té republice smrdí vše. *16*
-
Je jasný že je to komedie a něco tu sakra nehraje. Mediální bomba Rath zatčen. Psalo se jak je vše jasné a důkazů je dostatek. Proč je teda půl roku ve vazbě a není dávno soud?
Spíše mě to připadá že policie nechává ve vazbě kupu lidí ve snaze zmáčknout je a k nějakým důkazům proti Rathovi se vůbec dopracovat.
Rath předpověděl že Bradáčová dostane za odměnu funkci což se také stalo o od té chvíle jak kauza Rath tak i kauza Parkanové váznou na mrtvejch bodech.
Pokud tento případ neskončí odsouzením Ratha bude to ostudu jak hrom a znamená to definitivní diskreditaci soudních a policejních složek.