-
To si snad dělá někdo srandu. Bolševik Rusnok, který za jeho "prozatímní vlády" zk*rvil na co šáhnul by měl být guvernérem ČNB ???? To už tam rovnou můžou být Křemílek s Vochomůrkou a vyjde to nastejno... Tenhle nýmand, který ani neví, jak se chovat...:"Tý vole, Mandela umřel a já se děsím, ty vole, abych tam nemusel jet na pohřeb...."..Prostě jeden k r e t é n vedle druhého...Na Slovensku mají kvalitního charakterního prezidenta a euro, které již mělo být dávno u nás taky, kdy obchodníci nemusí trapně a debilně měnit eura za koruny, jako u nás v rudém východním stepním Tatarstánu... BISka dneska objevila 3 ruské špiony, kteří měli udělat sabotáž v Česku. Opravdu dobrého spojence si vybralo to naše Hradní Ovarové Lukoidní koleno... *9* *10* *12* *12*
-
-
... kolikrát to ještě vybliješ, nevzdělaný balíku?
-
-
Na začátku věty se píše velké písmeno.To jsi se v pomocné neučil?Tak přijď já tě ten pravopis naučím,abys nebyl trapný.A věta bývá zakončená tečkou.V pololetí nedostatečná a to máš štěstí,že u nás nemáme šestku.
-
-
.... jsi nepřekonatelný chudák, dobře ti tak :)))
-
... svou originalitu tupci jako tobě vysvětlovat nemá cenu, troubo :)))
... za tečkou se nechává mezera na celém světě, úbohý primitive :))) -
A za tečkou, na konci věty, má být mezera.
-
Mýlíš se kritiku, antiblb nezačíná větu písmeny ale tečkama!! *3*
-
-
... vynikající hovor dvou degenů :)))
-
-
-
-
-
To si snad dělá někdo srandu. *9* *13* *10* Bolševik Rusnok, který za jeho "prozatímní vlády" zk*rvil na co šáhnul by měl být guvernérem ČNB ???? To už tam rovnou můžou být Křemílek s Vochomůrkou a vyjde to nastejno... Tenhle nýmand, který ani neví, jak se chovat...:"Tý vole, Mandela umřel a já se děsím, ty vole, abych tam nemusel jet na pohřeb...."..Prostě jeden k r e t é n vedle druhého...Na Slovensku mají kvalitního charakterního prezidenta a euro, které již mělo být dávno u nás taky, kdy obchodníci nemusí trapně a debilně měnit eura za koruny, jako u nás v rudém východním stepním Tatarstánu... BISka dneska objevila 3 ruské špiony, kteří měli udělat sabotáž v Česku. Opravdu dobrého spojence si vybralo to naše Hradní Ovarové Lukoidní koleno... *10* *12* *9* *13*
-
Židi řídí naše banky, podle toho to vypadá, koruna už je jako bezcenná kovová podložka.Takový lump znehodnotí měnu a odtáhne do izraele.
-
-
... svini jako tebe nelze řídit, blbečku :)))
-
-
Že vždy mají takový divný vkus! Napřed ten Šicí stroj a teď by to měl být nějaký potomek mužiků z východních stepí Ukrajiny, nebo východního Slovenska.Myslíte, že má nějaký vztah k naší "rodné hroudě" anebo jen k Financím? (Hlavně do svého bankovního konta ve ŠVAJCU).
-
-
No vidíš blbečku tečko, USA vedli dlouhé roky křováci, Bushové, ale na takovou věc ty nemůžeš přijíi máš Hydrocefalus, vodnatou palici.
-
-
Měli nasadit Tvrdíka. Ten umí, ten by nám dal........ *1* *1* *1*
-
starého zavřít za poškozování státu
-
-
:-)
-
To by Klaus za vlastizrádu dostal doživotí.
-
-
To PHDR: Taky měl dostat. Kdyby jsme žili v právním státě a ne v ruské bezprávní gubernii, tak by již dávno seděl na Pankráci, nebo na Borech soudruh Pružinskij.... *9* *13* *7*
-
-
-
Nezávislost ČNB je jistě hezká věc, ale moc, kterou několik lidí v radě má a která jim umožňuje ze dne na den nastavit dle svého uvážení jakýkoliv kurz koruny k euru je docela děsivý. Alespoň z hlediska mne jako běžného občana státu. Být nějakým Kellnerem, tak to vidím určitě úplně jinak.
-
-
... ty být Kellnerem, tak hlavně zde nesmrdíš, blbe :)))
-
-
No nazdar...
A určitě to není trafička pro kamaráda, že... -
-
... nemáš něco originálnějšího, šašku?
-
-
Ta "originální" jako jsi ty, to vskutku být neumím.
-
-
... to je nabíledni, opět jsi nenapsal nic nového, blbe :)))
-
-
-
Na Rusnoka nemám výhrady,ale je to kamarád Zemana a určitě to trafika bude.
-
-
Další zlodějská krysa,jaké si rozdělili miliony než odcházel z uřadu a co Dlouhy předseda HK,
dale Vondra co za nic nikdy nemuže a desitky dalších
LIDI proboha probuďme se to ji přece nedovolime žadná zodpovědnost!!!!!!!
Snižit platy žadné premie a zabavit majetky za vlastizradu a rozkradání majetku ČR
a nás všech. -
-
Odměny si po slavné sametové revoluci rozděluje každá vláda,která se po tomto chopila moci,navyšuji si i platy,přidali se k ním i soudci,jen důchodci jsou zrali k žebrotě a přitom celý život na tu pakáž,co si z jejich důchodů navyšuji platy a rozděluji odměny pracovali.Dík studenti za tu pakáž co jste vycinkali klíčema k moci.
-
Já jsem pro, ale jak to prosadit? Zákony schvalují poslanci, jak nám určuje naše současná demokracie a ty máš jedinou možnost a to v dalším volebním období volit někoho jiného.
Mně to přijde hrozně málo, ale převážné většině to zřejmě vyhovuje a na každou nespokojenost uslyšíš, že demokracie je nejlepší a ještě nebylo vymyšleno nic lepšího.
Už dávno je potřeba buď něco lepšího vymýšlet, nebo alespoň demokracii upgradovat na vyšší úroveň a to takovou, aby ti dole měli větší moc a ti nahoře menší. Zatím to jde obráceně
-
-
Žid Singer ještě možná stihne udělat jednu devalvaci než odjede do Tel Avivu.
-
-
... to ty nikdy nic nestihneš, tupé prase :)))
-
A bude obřezán řemenem po zadnici! Za ten podraz!
-