Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jeden komunista vedle druhé.
    Příští revoluce nebude sametová ale ostrá.
    • a bude to jako v roce 1948 a z tribuny bude znít-právě jsem se vratil z hradu.Tu v roce 1989 byl čert dlužen a u moci jsou zloději a podvodníci.
    • Snad se neobjeví zas nějaký Havel :-(
      • ... si deb*l, jako vždy, blbe :)))
  • ... je obdivuhodné, jaké starosti mají pořád tupci Stanley a jemu podobní psychopati :)))
  • Zemanův kumpán a provařený kariérista který to táhne s každým kdo je zrovna
    u válu. Soudruh Fischer je dalším odborníkem na názorové veletoče.
    • Zavři tlamu nedomrlý tečko soudruhuPusinko.nebo po ní dostaneš!! *12* *12*
      • Pokud vám v hlavě straší nějaký Tečka navštivte psychiatra ulhanče.

Co tu hrozíš? ty nulo. Rusnok je kariérista a Zemanův kumpán.
    • ... asi jako ty jsi odborník na trapné "diskutování" zde, blbe :)))
  • Fajn - Akorát škoda že nemůže do Švýcarska bo by ho zavřeli za privatizaci Mostecké Uhelné, praní špinavých pěněz a jiné košer obchody.
    Ale prezident z jeho jmenováním aspoň nebude mít problém. Konec konců jeli v tom spolu.
  • Už aby to bylo, jinak bude naše měna na odpis. *12*
  • Už aby to bylo, jinak bude naše měna na odpis. *12*
    • ... naše měna není jako ty, primitivní balíku :)))
  • Teď se ukazuje, koho si těch 20% voličů zvolilo *14*
  • Další geniální experimentátor na obzoru. Bůh s námi.
    • ... tobě není pomoci, ostatní neřeš, blbe :)))
    • Prdlajs geniální experimentátor, normální starej zasloužilej bolševik, kterej bude fungovat podle politické objednávky... ale jinak: Bůh s námi. To by bylo, aby Zeman a jeho kamarádíčkové tuhle republiku nakonec do té Putinovy ruské řiti nenacpali. Budeme druhým Běloruskem...
      *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11*
  • Další trafika pro kamarádíčky. A co uděláme pro Lukoil a Rusatom, kteří podporovali páníška ve volbách.
  • Hezky si to hoši rozdělujou, už aby šel becherovka k čertu !
    • Tím to Zeman pohnojil a opět naroste počet jeho odpůrců.
    • Také se mi to nelíbí,ale než ,aby tam byl Singer a znehodnocoval Kč jak to udělal Klaus a tím udělal v podstatě měnu a Singer v tom pokračoval,abychom kupovaly čínské zboží a Západ od nás kvalitní české za hubičku.Dále jsem presidenta volil a on mě nepozval ani na Hradní mejdlo,tak si to příště rozmyslím.Doufám,že Rusnoka nenapadne udělat další měnovou reformu eurem.To by již chtělo ne jen červené karty.
      • ... nauč se už konečně správně psát, primitive :)))
        • Již jsem ti napsal vrať školné ,kolik jsi napsal kniha odborných pojednání.Já do pomocné nechodil,ale stačí mi si tady přečíst pár tvých chorých výplodů a jsi mi jasný.Zdrž se diskuzí,které nechápeš jsi pouze to druhé.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit