Přejít na výpis diskuzí
Proč nás záplavy v Houstonu šokují víc, než ty v Indii
2.9.2017 | Lukáš Strašík
123 příspěvků
-
je mi líto jenom zvířat, ne američanů, ty bůh trestá za ty všechny války,zabíjení a teror na Zemi
-
-
Dle vaší zvráceného myšlení by musel "bůh" už dávno ty rusácké zkur..nce vyhladit beze zbytku.
-
-
chtěl si říct ty americké zrůdy, popleto
-
-
aha... takže Váš bůh trestá za činy lidí tím že zabije jiné lidi? Dle Vás bůh nedal člověkovi svobodu rozhodování a činy lidí trestá? Váš bůh trestá tím že zabíjí nevinné? ... to asi nejste křesťan... ok... A co Kristus? To byl dle Vás pouze pomatenec co plácal nesmysly? taková černá ovce rodiny? :D
-
"ty bůh trestá"
Vážený pane juro, co Bůh činí, dobře činí.Když chce ať trestá když musí, nechápu ale proč a zač potrestál vaše rodiče a k tomu tak tvrdě?
-
-
Protože těm vyjímečným to přejeme a doufáme, že škody budou co největší, aby měly doma co největší starosti a přestali věčně strkat ten svůj rypák do jiných zemí...
-
-
nikdy nebudeš kumul ani kdyby motyka spustila *1* *1* *1*
-
vymysli si svoje ty fejku z PR oddělení Agrovyžertu jen kdyby USA dali dotace na řepku tak se tady vy ubožáci budete předbíhat kdo tam poleze první a to včetně bureše.
-
Pište za vy a ne za my. Slušní lidé nepřejí neštěstí nevinným lidem.
Co tu motáte politiku? Povodně nezasáhly bílý dům ale obyčejné lidi v obyčejných domech.
Pro vás komunisty by měl platit zákaz fetování vodky. *2* *2* *2* *2* -
-
... běž si vykouřit buřtíka na hajzl redakce Tiscali a pak si ještě vyliž sám sobě prdell a jdi do hajzlu kuřbuřtíku Simonovic :)))
-
-
Na kouření Zemanova ptáka má přeci tiscali tebe ruský BTW buuuzerante. *15* *15* *15*
-
-
víme sajmon, btw
-
-
-
-
-
Pochcípají tam všichni, vivát Harvey:
https://www.novinky.cz/ekonomika/447964-fronty-u-benzinek-po-hurikanu-harvey-do-usa-uz-miri-flotila-tankeru-z-evropy.html -
-
Jen tupé rusácké sračkovité mozečky vymyté komouš-fašistickými žvásty bolševického skřeta putina a jeho předchůdců mohou zvracet ze svých rudých tlam takové zhovadilosti.
-
-
Jak vytříbená řeč, co neotřelých slovních spojení, kolik inteligentního pozorování... To máte naučené nebo jste to smolil premiérově?
Takhle má vypadat diskuse. Jaképak argumenty, hlavní je ostře s protivníkem zatočit. Je to ostatně anonymní sdělení, co Vám kdo může udělat, ne?
Dovolte jen jedno malé doporučení: Rozhodně to nenechte být, dojděte si s tím, třeba je to léčitelné.
-
-
-
http://www.denik.cz/ze_sveta/belorusko-ve-valce-vejsnoria-vyhlasila-mobilizaci-20170901.html
-
I u nás ve středověku se dbalo víc na hygienu, než ty prasata z Houstonu
-
-
"u nás ve středověku"
Bud rada starenko, ze ti odmitli udelit visa, mozna bys tam jeste neco nehygienickeho chytla. -
Nikdo nemůže za to že žiješ ve středověku tak vypni pc a jdi se umýt *1* *1* *1*
-
-
V Houstonu a jeho okolí se také nachází dvě desítky skládek toxického odpadu, z nichž by mohlo do vody uniknout olovo, arzen, polychlorované bifenyly a další karcinogenní a toxické látky. V zatopených domech mohly uniknout látky z chemických prostředků a pesticidy, které uchovávaly pod dřezem.
-
"Mnoho čtvrtí používá příkopy u silnic jako kanalizaci, skoro jako ve středověku," popisuje Brody. Při prudkém dešti, který je v Houstonu vzhledem k vlhkému subtropickému klimatu očekávatelný, nemá voda kudy odtéci. Pokud se v nové zástavbě vybuduje moderní kanalizace, lze to přirovnat "k léčbě symptomů, nikoli problému samotného".
-
-
"příkopy u silnic jako kanalizaci,"
Vis dobre demagogu, ze ty prikopy slouzi k odtoku JEN povrchove vody. Ty odborniku pres zumpy a kanaly dobre vis,ze zvanis.Jak to chodi ve tve domovske dedine, jeste porad poustite mocuvku do rybnicku na navsi ve kterem perete pradlo?Vysvetli mne jednu zahadu, proc se v Cesku rika:"Kdyz smrdi kanaly bude prset" a opravdu prsi, u nas nesmrdi a prece nekdy prsi.Bohuzel ta Severni America je tak zaostala, ze jsme jeste nevymysleli uzavreny kanalizacni system s odsavanim plynu.Az se vratim domu, obratim se na city council a predlozim to k projednani.Navrhnu take, aby te mesto pozvalo jako zvlastniho techickeho poradce v kanalech.☺
-
-
"Nejdemokratičtější" země na světě, vývozce míru a prosperity a pochcípají na tyfus!
Panují především obavy, že se do podzemní vody dostanou fekálie vyplavené z kanalizace. „Ve studních jsou lidské a zvířecí výkaly, které se jinak do vody nedostanou,“ upozorňuje expert na kontaminaci vody Marc Edwards. Pokud lidé budou bez rozmyslu pít vodu ze studní, hrozí podle něj epidemie cholery či tyfu. -
-
"a pochcípají na tyfus!"
V Dubnu 1997 jsem chtel na ceste do BC, projet Grand Forks kterym proteka Red River.Neprojel jsem, v ulicich 2m vody.Musel jsem jet proti produ do Moorhead ,tam se mi podarilo pres RR prejet.Kdyz voda opadla nikdo nechcipl.Priletel jsem do Ceska v Kvetnu a za dva dny, prisla povoden.Chcipl nekdo, nechcipl.Asi jsi nic takoveho jeste nezazil.At se ti nevyplni to co tem chudakum prejes, protoze nikdo nevi kdy a jak chcipne,abys nahodou na ten typhoid nekdy nechcipl sam, chytraku. -
-
Nech ho ten si ani neumí vymyslet originál mailík.Prostě soudruzi z ááno (88NO)neumí než jen krádst. *4*
-
-
-
Vivát statečný Harveyi
-
[V roce 1992 vystoupil Zeman jako poslanec ve Federálním shromáždění (v československém parlamentu) během debaty k zákonu o referendu. Poslance varoval před jeho důsledky i hloupostí (s)prostého lidu. "Třetina obyvatel této země je slabá duchem. Každý sedmý občan je debilní nebo dementní nebo alkoholik. Zhruba polovina obyvatel této země má podprůměrný intelekt," upozorňoval v debatě.] (1/3+1/2=5/6)
https://zpravy.tiscali.cz/zeman-hlasa-referendum-pro-alkoholiky-debily-a-slabe-duchem-299562
Musim priznat, ze jsem si myslel, ze Zeman byl tenkrat tezce opily.Ted ale podle nekterych prispevku vidim, ze behem te debaty byl dokonale strizlivy.Normalni lide netvori ani celou 1/6 populace a jiste prispevky na strankach teto discusi to bohuzel plne potvrzuji. -
-
blbečku, kterej jednou bydlí v Ontariu, pak v Houstonu a nakonec v Ulánbátaru bys neměl krafat do naší republiky, volební právo, ty držko, nemáš takže kušuj šmejde!
-
-
"blbečku, kterej jednou bydlí"
Jsem rad, ze ses tak rychle prihlasil a tim mi dal moznost te blize poznat.
Uvital bych kdybys mel zajem o duvernejsi seznameni, abych te mohl dukladneji prostudovat a podle vysledku, zaradit do patricne skupiny obyvatel podle"Zemanovy Stupnice".Nemusis se obavat, ze bych te zaradil do te mensi skupiny, skupina"1/6" v te jsou totiz lide do kterych ty bys urcite ani nekopl.Tak proc bych te mezi ne strkal,ze?Mozna zarazeni do skupiny" kazdy sedmy obcan" by ti vyhovovala vice?Dekuji a tesim se na positivni odpoved. ☺ -
-
Mektej si do svých politiků a nám se tu nepromenáduj zpuchlino, na co si hraješ troubo
-
-
" a nám se tu nepromenáduj zpuchlino"
Soudruhu nacicku, zatim tady ty a tvoje tlupa nevladnete, thank heaven for that.Proto se tady muze kazdy normalni clovek, pokud neporusi diskusni pravidla a slusneho chovani volne promenadovat.Pouzitim toho "nám" naznacujes, ze jsi cela redakce Tiscali?Tak muj prispevek zlikviduj.God bless you.☺
-
-
-
-