Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jako ve středověku:
    http://www.ceskenoviny.cz/zpravy/harvey-sam-o-sobe-podle-expertu-neni-pricinou-katastrofy-houstonu/1520961
  • Na úbočí Uralu poblíž Čeljabinska leží jedno z největších jaderných pracovišť na světě - zařízení Maják. Již půl století produkuje plutonium do jaderných bomb z vyhořelých palivových článků. Dne 29. září 1957 způsobil defektní chladící systém, že do ovzduší uniklo neznámé množství radioaktivních látek srovnatelné s černobylskou katastrofou. V následujících desetiletích bylo ozářeno více než 272 tisíc obyvatel. Oblast patří mezi nejradioaktivnější místo planety. Hlavním místem utrpení je vesnice Musljumovo, vzdálená 30 km od atomového komplexu. Zde už není zdravý prakticky vůbec nikdo.
  • Bukvice z Tiscali, co si nechá říkat Sajmon se nám probudila a opět zjistila, že si v noci nasrala do pemprsek...
  • Nejvíce znečištěná města na světě

Moskva - Rusko

Ačkoliv je Moskva považována za nejdůležitější ruské město a lidé zde platí v průměru 3000 dolarů na měsíc za třípokojový byt, i tak se řadí hned na druhé místo. Lidem zde často neteče čistá voda. Některé části města sužuje zvyšující se výskyt cholery, protože v nich chybí adekvátní systém pro odvoz odpadků. Hlavní město Ruska se také často utápí ve smogu, v červenci roku 2007, když propukly velké požáry v okolí města, byly průměrné ukazatele čistoty ovzduší překročeny až osmkrát.
  • Ruský státní statistický úřad v roce 2014 evidoval na 11 700 havárií na ropovodech a plynovodech. Pokud tuto statistiku porovnáme například s Kanadou, bude Rusko jasným poraženým. V Kanadě totiž za stejné období zaznamenal pouhých 133 událostí.

Dopady na zdraví lidí

Mimo životního prostředí mají úniky ropy také velké dopady na místní obyvatele. Výsledkem jsou znečištěné vodní zdroje, otrávené ryby a prudký nárůst chronických onemocnění. Ve vesnici Ust-Usa lékaři zaznamenali například rozvoj nemocí centrálního nervového systému. V roce 1995 zde u dospělých registrovali 25 případů, v roce 2009 už 70. U pacientů pod 18 let pak toto číslo vyšplhalo dokonce na 254.
  • Ani v rozvojových státech už dnes nevypouštějí sajrajt z hajzlů do příkopů před barákem, jako ty prasata v Houstonu! A tenhle dobytek si hraje na velmoc, hnus!
    • To v Ruské federaci nic nevypouští leč nemají co jíst *1* *1* *1*
    • vanhorne
      "nevypouštějí sajrajt z hajzlů"
      Chudinko, tebe take jeste nikdo nevypustil?☺☺☺
  • Speciální organizace

Po osmačtyřicátém americká CIA vyslala do Československa agenta s cílem rozvrátit naše národní hospodářství. Po nějakém čase agent odeslal kódovanou depeši: "Moje práce je zcela zbytečná. Mají tu na to speciální organizaci se zkratkou KSČ řízenou z Ruska. *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • trti
    Při vší úctě a lítosti nad tím, co se na jihu USA děje (byl jsem bohužel sám před 15 lety "aktivním účastníkem" pražských povodní), musím dát, pokud jde o toto téma, základní vinu publicistům, novinářům a mainstreamu zvlášť. Amerika je prostě in, nebo ji in pomůžeme udělat. Další je fakt, že tato nepěkná událost se týká "západní", "euroatlantické" entity. Nejsem si tak moc jist, zda je o jiná místa světa a "jiné" lidi mezi čtenáři a příjemci zpráv takový zájem. A konečně rozhoduje přístupnost informací. Země, která dokáže vést na internetu i válku on-line, nabízí nepochybně informační náskok i v případě katastrof.
    P.S. Opakuji své politování, pokud jde o zasažené obyvatele, postižené oblasti a truchlící rodiny. Nicméně musím připomenout, že v tomto případě stoprocentně není vinen terorismus, islám a ropné války. Tedy nemůže za to rozvrat, který USA naordinovaly neposlušným zemím.
  • Ve vězení na Kubě se na cele sejdou tři chlápci.
    Jeden říká: "Já jsem tady proto, že jsem chodil pozdě do práce. Že prý jsem se tak snažil snížit produktivitu práce."
    "To mě zavřeli, že jsem chodil do práce moc brzo. To prý dokazovalo, že jsem kapitalistický špión."
    "Já jsem tady kvůli tomu, že jsem do práce chodil vždycky přesně na čas. Říkali, že to dokazuje, že mám americké hodinky!" *15* *15* *15* *15*
  • Jaké hlavní cíle si vytyčili jednotlivé sjezdy KSČ?
    XV. sjezd: Doběhnout a předběhnout kapitalistické státy.
    XVI. sjezd: Udržet s nimi krok.
    XVII. sjezd: Neztratit stopu. *2* *2* *2* *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit