Přejít na výpis diskuzí
Proč se zrovna Francie stala terčem teroristických útoků
14.11.2015 | Dalibor Olšanský
252 příspěvků
-
Islamizace Evropy úspěšně pokračuje.
-
Francie se svojí vojenskou angažovaností též zasloužila o pád Libyjské džamahírije, saddámovského Iráku a nyní chtějí zlikvidovat jedinou jistinu v Sýrii - B. Asada. Francouzi participují na své destrukci mj. i tím, že důsledně uplatńují merkelovskou zhoubnou politiku v (ne)řešení uprchlického problému. Merkelová vítá všechny uprchlíky i s teroristy v Evropě.
-
Proč Francie? Protože je tam největší koncentrace muslimáků v Evropě.
-
Ouchyl Semjon Gayínek je starej hnusnej opruzenej chlap!!!
-
-
Chudák! ale proč se s ním potom pelešíš zlej BTW Gay Rybanno trolle *15* *15* *15*
A naklikej si zase 1000 bodů za vteřinu. Podvodníku s hlasováním.
Já jsem pěkná mladá holka Simona *5* *5* *5*
-
-
Ouchyl Semjon Gayínek jde do práce!!!
-
-
Tak tvého kamaráda Semjona pozdravuj ju. Zlej BTW Rybano Gay multinicku trolle *2*
Já jsem holka Simona. a jsem ráda že se užíráš závistí. *5*
-
-
Takže kdyby vystříleli 10 bordelů, tak si dám jako profilovku vulvu :-PP
-
Takže zase za týden dědečkové. *14* *14* *14* *14* *14*
Namalovala jsem se. Oblékla jsem si červené kalhotky. černé punčocháče a černou
minisukni. černou koženou bundičku a páááni - já jsem tak krásná Pussy, *14* *14*
Pane tiradore jsem dojata. Máte strach abych si nezapoměla vzít antikoncepci.
Pokud chcete provést ve vaši ložnici hloubkovou kontrolu tak dejte vědět ju. *3* *14*
Zlej trollíku a co ty? Kdy už pro Pussy postavíš kurník? Na chodníku už je zima. *2*
Pa. Na Vánoce bych chtěla vibrátor v podobě Brada Pitta. *14* *14* -
-
Zalez debjile, v makovici máš vymleto...
-
-
Putin. Je to mladá provokatérka ale proto jí nemusíš nadávat.
-
-
Simčo, tak dej pozor ať ti nenastydne tvůj pracovní nástroj. pipinka. *3*
-
-
Simča, stará babka v pamperskách se namalovala.
To je marný. Babko. Z ojetého trabanta už také nikdy mercedes nebude *1*
-
-
-
protoze jiz pred lety udelala to co dela zbytek evropy dnes (hlavne nemecko) otevrelase muslimum...
-
Jinak Pánové tvorstva. Není vám divné že nám tu cpou zprávy o možném útoku
na internetovej kábel? Klasická příprava na to co brzy nastane.
Řekněme si to upřímně. Internet je trnem oku všem vládám. ( na Východě i na Západě).
Pokud bude odstřižen bude informační moc po staru v rukou mocných. Lidi se
k jiným informacím nedostanou. Umlkne i nepříjemný veřejný odpor. Možnost svolat akci.
A na závěr. Je docela směšné že stále platíme složenky za elektřinu a plníme kapsy
magbátů. Elektřinu již totiž dávno nepotřebujeme. Tesla již na počátku 20 století pracoval na přístroji který by všem lidem umožnil bezplatný přístup k energii kolem. -
Zdá se, že naše propaganda o zlém Assadovi nám něco zatajila, něco zkreslila, někde zalhala…
http://www.novinky.cz/diskuse?id=423223&articleId=/zahranicni/386423-za-utoky-si-muze-francie-castecne-sama-prohlasil-asad.html§ionId=2&page=1#c14060638 -
-
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/386411-atentatnik-se-syrskym-pasem-prosel-do-evropy-jako-uprchlik-pres-recko.html
-