Přejít na výpis diskuzí
Proč se zrovna Francie stala terčem teroristických útoků
14.11.2015 | Dalibor Olšanský
252 příspěvků
-
Co tu meleš multinicku zlej trolle Tečko?
Ta tvoje rusácká propaganda si pěkně odporuje. Na jedné straně nám EUropanům
nadáváte do Banderovců a do Hitlerovců. Což je drzost která by se měla trestat.
EU není Hirtlerovská ale naopak podělaná. Neumí tvrdě zatočit s tím že Merkelová
a spol si vesele obcházejí zákony a tahají sem ilegální migranty.
EU doplácí na mírnou púolitiku vůči šílencům z IS a jiným extremistům jako jsou
komouši i fašouni. Tohle je cesta do pekel. -
-
Banderovci nejsou eueueu a ani nikdy nebudou, mentále, to sis poněkud popletl jako všechno ostatní. A makakovi lízači jako ty patří do SSa. Žádná EUropa neexistuje, je jen Evropa a pak spolek pošahanejch agresívních samozvaných opic, co si říkají úúúnie, ale nikdo jim k tomu pravomoc nedal, dali si ji sami, hydrouši. No a tyhle vopice tvrdě zakročují všude, kde nehrozí, že dostanou po kušně. Jsou to nácci včetně tebe a chtějí vyvraždit původní obyvatelstvo Evropy, protože jim vidí do karet a nedá se (skoro) oblbnout. Táhni na kadibudku hydrouši, smrdíš, fuj!!!
-
-
Kdo je u tebe nacista? Si dej pozor na klapačku.
Hitlera kopéruje tvůj Putinek.- Ten používá svou menšinu v zaraničí ke kradení území.
To neříkám já. Ale pamětníci ze sudet. Ta podobnost totiž bije do očí.
Co já mám s Obamou? Pro mě je to slabý prezident. Takže zase bliješ mimo mísu.
EUropa existuje. Problém je v tom že porušuje vlastní pravidla.
Bere ilegální migranty a dotuje bezednou zlodějskou studnu jménem Řecko. -
-
Běž se nazobat zrní, simčo. Meleš zas hovadiny z hladu a nácek a banderovec seš jak vyšitej!! Kdo se tu onehdy radoval, že úúúrčo bude třetí světová? No ty!! A o pamětníky ze Sudet se neotírej, těch jsem znal habaděj, ale už zemřeli, jelikož dnes už by měli notně přes stovku. Ty možná znáš pátou generaci od té doby a to žádní pamětníci nejsou, pomatenej hydrouši. Ne všichni v Sudetech měli rádi Hitlera a často se mu posmívali. Ještě mám hodně poděděných fotek z maškarního bálu z války, kde o půlnoci hráli scénku se zabijačkou čuníka a Hitlera. Jsi mimo mísu, blbe. Budeš se taky hou a hou a hoůůůpat!! Rusko staví naopak v Sýrii utečenecký tábor pro milion uprchlíků a zve ke spoluúčasti tu tvoji eueueu, která ale pomoct se šesti miliony uprclíků v Sýrii nechce a radši si je pozve domůůů, ty magore. Proč asi, že? A navíc do osvobozených zón v Sýrii se už vrátil skoro milion lidí. To se eueueu nelíbí a tak vymyslela mutr mrtvolová zase hrozbu z Líííbye, fuj tajbl. Bět se zahrabat, blbej hydrouši. *7* *7* *7*
-
-
Lžeš a lžeš. Jako vždycky. Jinak podle tvého kanálového slovníku znáš
leda tak putyky 5 cenové.
Po ruských náletech utíkají ze země další Syřané a směřují do EU.
Banderovce jsem v ČR nikdy nepotkala. Zato komunistických zločinců které tu
vesele v rozporu se zákony ČR propaguješ je tu bohužel pořád dost.
PLeteš si pojem a průjem. Konstatování není radování. Pokud se tvůj rusák nepřestane
roztahovat tak ta válka bude. Nikdo se nebude jen dívat jak po Hitlerovsku
ukradnete tu část Ukrajiny nebo Gruzie. -
-
Běž si radši vyklovat z peří breberky, simčo! Koušou tě a pak tady kdákáš nesmysly.*15* *15* *15*
-
Kde je ten důkaz? Ty potřebuješ dědku slepeckou hůl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vždy jsem říkala že Obama je slabý neschopný prezident. Já jsem demokratka.
Jasně jsem odsoudila jak komunistické tak nacistické zločince.
Ty trapně odsuzuješ nacistické ale podporuješ komunistické vrahy a zloděje.
Jdi se léčit! Jsi holkofob, notorický lhář a ghlavně ruský fanatik. -
No vždyť to píšu, že jsi štvavej válečnej nácek a banderovec a makakův lízač. Tady je jasnej důkaz. *11* *11* *12* *12*
-
-
-
-
-
-
Francie dostává jen to co zaslouží.
-
"Proč se zrovna Francie stala cílem teroristických útoků" A proč se tak blbě ptáte? Když to má někdo v palici vyšibovaný a u huby pěnu ze vztekliny válečného štvaní, nemůže se pak ničemu divit. Je mi jen líto těch nevinných lidí, kteří to odskákali za svoji vládu. Ta v tom má pravděpodobně prsty jako vždy. Hitler hadra. *11*
-
Současný sociální systém v celé EU nás vede do záhuby.
Je to v podstatě pyramida, Špičku tvoří panstvo které nás okrádá o miliardy a zisky
si ukládá na daňové ( Bruselem tolerované ráje). Takže bohatne ale nic nevrací.
Spodní část tvoří nemakačenka ( bílá i hnědá) která dostávají královské sociální
dávky za flákání se a plození dětí - dalších parazitů sociálního systému.
Uprostřed je běžný pracující občan který se má stále hůř. Brzy bude zničen a tím pádem
přijdou parazité nahoře i dole o tučné prasátko ze kterého žijí. Pak nastane kolaps.