Přejít na výpis diskuzí
Protesty proti nám mohou vést k totalitě, varuje Filip
17.10.2012 | Danica Klein
228 příspěvků
-
Tak já jdu,už mě stejně nebavíte.Tak si na dobrou noc vy avataři polibte pr d el. *1* *1* *1*
-
ito) LíbíNelíbí
Karlika nechte na pokoji, ja ho znam...je to mladej blb.c. (myslel jsem,ze je to jeho tata) Zel je to muj soused. tak se nemam cim chlubit...jeho IP adresa je znama.Zdravim te Karliku! -
Komunisté i ODS jedna a tatáž pakáž jsou. Obě skupiny pocházejí z lůna zločinecké organizace jménem ksč. Mějte se tady hnusně BLBCI *2* *2*
-
xyz
-
Zalezeš rudochu *2* *2* *2* *2*
-
-
-
-
-
Ano Karel. Tvoje rodina lezla do zadku soudruhům za totáče a dneska si zase hrajete na slušné občany a stoupence svazáků co si dnes říkají ODS. Jdi mlaskat ke žlabu čuně a neotravuj *1* *1* *1*
-
Opravdu škoda, o jednoho rudého šmejda mohlo být míň... *9* *7* *10*
-
A co ty modrej zmrdku?Poslal jsem tě snad spát! *1* *1*
-
Karlika nechte na pokoji, ja ho znam...je to starej blb.c. Zel je to muj soused. tak se nemam cim chlubit...jeho IP adresa je znama.Zdravim te Karliku!
-
Jeden blb navíc doma ti bohatě stačí co ? a eště ho vola jednoho musíš pravidelně pozorovat v zrcadle *2* *2*
-
A proč se těm neosoudruhům v modrém za vaší slavné ksč tak dobře dařilo blbe *2* *2*
-
Vás je tady víc,už mě s toho bolí bránice,tolik blbců pohromadě. Snad žádnýho zítra nepotkám.To už by neunesl *1*
-
Neupřesnil jsi jestli to bylo marihuanou nebo tvým semenem, když ti ho hulil? *5* *14* *3* *14* *5* *1* .
-
Co tu ryješ rudej krtku ? *2* *2* *2* *2*
-
Máš tam překlep soudruhu. chtěl si říct vychlemtanou flaškou od vodky *1* *1*
-
Lenine, Lenine, Ty zůstaň v hrobě ... ujel vám vlak neosoudruzi v modrém, *16*