Přejít na výpis diskuzí
Protesty proti nám mohou vést k totalitě, varuje Filip
17.10.2012 | Danica Klein
228 příspěvků
-
bububu
-
Hajzle, máš ještě kolo od nočníku na prdeli a po té držce dostaneš, neboj.
-
To je pro toho blba Anti Cosa Nostra.
-
Ty jsi velký inteligent, ze tvého příspěvku to přímo číší, pochybuji že máš 8 tříd.
-
Máš to marný. Rudej zloděj mě urazit nemůže *1*
-
nejdříve si to pořádně přečti než zase začneš psát ty tvoje blitky
-
Tys jako vždycky nepochopil prostě vůbec nic. My nasraní lidé nepodporujem současný svinčík ani z něj nic nemáme ale rozhodně nechceme jako alternativu váš nechvalně známý a totálně neuspěšný hokuspokus jménem komunismus.
V roce 89 tu byly velké naděje a díky současným neschopným garnitůrám přišlo naprosté zklamání a znechucení ale rozhodně si nikdo z nás nekomunistů nepřeje ani návrat před rok 89. A to že tu nebyl žádný svinčík za komančů je taky vaše slavná pohádka ale byl tu svinčík !a jaký. jen se o něm nesmělo veřejně mluvit natož svobodně psát. -
jen Nečas,Kalousek,Drabek a jiní co si říkají vláda a koalice zločinci nejsou,asi proto,že nemáme nezavislé soudy a jsou souzeni jen ti z opozice.
-
Proč, protože komunisti jsou nalezlí ve všech stranách a je to jejich práce a jejich nohsledů...Každý na každého něco ví a ještě je v tom namočený Ústavní soud v čele se soudruhem Rychetským...Tady brečíte na nesprávném hrobě. Je mi líto *13* *9* *11*
-
Ja je prožil a měl jsem se líp,nežli nyní a nepřirovnávej KSČM s KSČ kde působí Štěpán a jemu podobná pakáž,která před dvaceti léty škodila.
-
divím se,že jsou takoví,kteří protestuji proti úspěchu ve volbách KSČM.Proč neprotestujetete proti těm zlodějům,kteří nás okradají nyní a okradli již o dost,nejen lid,ale promrhali statní pokladnu,důchodový fond,proti těm,kteří nám zavedli poplatku za léky,za hospitalizace a návštěvy lékaře,těm,kteří zmrazili důchody a zdražuji vše.Zamyslete se,jsem rád,že jsem KSČM volil a přeji jim,aby udělali vše pro to,aby byl konečně v této zemi pořádek a ti,kteří rozkradli co se dalo byli postaveni před soud a spravedlivě odsouzeni.
-
No ty bys po ní potřeboval určitě. Tyhle kecy si nech na schůzi dinosaurů ksčm
-
Co se tady zaštituješ lidem ty rudochu. k volbám nešlo ! přes 60 procent lidí kteří maj plný zuby současnýho bordelu ale ani netouží znovu se vracet do kalný rudý řeky. Lidé jsou nasraní ale rozhodně to nejsou komunisté !
-
A ty seš asi chytrej až za Ural, co ? Chytrolíne. Kdybys znal historii, tak se neptáš na takové chujoviny, ju ? Každej inteligentní člověk, podotýkám inteligentní ví, co ten název znamená a je správně. Ty seš mi anatom...Ty seš akorát apendix s diabetem mellitus. Běž radši spát, večerka se blíží. Vyčůrat, zazpívat Internacionálu a spát, paciente To je pravý Vox Populi....Vzkaz pro Toma. *12* *12* *12* .
-
A ty seš asi chytrej až za Ural, co ? Chytrolíne. Kdybys znal historii, tak se neptáš na takové chujoviny, ju ? Každej inteligentní člověk, podotýkám inteligentní ví, co ten název znamená a je správně. Ty seš mi anatom...Ty seš akorát apendix s diabetem mellitus. Běž radši spát, večerka se blíží. Vyčůrat, zazpívat Internacionálu a spát, paciente *12* *12* *12* To je pravý Vox Populi....
-
Romane asi jsi šláp vedle.
-
Dnes už nestojíte jen proti starým komunistům v důchodu,ale proti armádě nasraných lidí,kteří je volili jen proto aby byl někdo za ty kurvárny konečně potrestanej. Už se těším na první proces.
-
"Scípající kobyla nejvíc kope" - je prastaré přísloví. Teď uvidíme co EX-KOMUNISTI. A SVAZÁCI rozlezlí po partajích a firmách dokáží....
-
Ono vás vy pravičácké ludry ta sranda přejde, už jste zbídačili dost lidí, a dostanete po držce.
-
Kdyby nebylo komunistů, tak dneska všichni bydlíme pod mosty. Jen oni vybudovali co tu dneska je. To se ještě modrým paviánům nepodařlo ukrást, ale to co bylo zaplaceno jsme museli zaplatit znova. A ještě banda zlodějská kolem ODS má málo.
Když mi pod mosty, tak oni na stromy (nebo na lucerny).