Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ... nestačí, jsi tak primitivní, že si tě nyní super vychutnám, máš, cos chtěl, blbe :)))
  • píšeš minimálně protože tady jen opakuješ nadávky, kterými tě okolí častuje celý den.Jsi takový obyčejný odpad hrající si na jakožefrajera.Ale smrdíš, máš holý zadek a pícháš vlastní matku.
  • PS: jestli Vás dráždí ta věta o ústavě... tak v zásobě mám ještě pár dalších... třeba "you can't fix stupid"
  • ... doporučuji, abys nepsal, nemám čas na pitomosti a pitomečky dávám levou zadni :))
  • milé choré prase.Ty můžeš hlásit maximálně příděl pomyjí u tebe ve chlívě. Ale nehlas.Už nyní smrdíš po celém netu.
  • Hm... tohle Vás baví? Hrát si na trolla toho nejnižšího kalibru? No ostatně proč ne... někteří politici navštěvují dominy aby mohli na chvilku pocítit erotično toho že někdo má moc nad nimi... tak proč by si někdo kdo se živí mozkem nemohl občas vypnout a zkusit opačnou roli :)...

Tím se vysvětluje i omezený slovník... s ubohými výrazy se v praxi často nesetkáte, takže si holt musíte vystačit s tím málem co tak nějak utkvělo ze školních let :)

Stačí? :)
  • ... neznáš souvislosti a hlavně nevíš, že jinak napíši zásadně pouze jeden řádek :)))
  • PS: Pokud jsi psal o ústavě v době, kdy jsem ze soucitu odpovídal, jsi to, co si o tobě myslím.
  • Dobře, člověče, jednou budu chvíli na tvé úrovni. Nejsem bezcita, pouze se musím vyspat, abych zvládl svou vysoce kvalifikovanou práci. Mysli si, co chceš, zde se pouze fajn bavím.
    Budu stručný: Gro mých návštěv zde je odreagování se od sofistikovaných úkolů, za plnění kterých jsem slušně placen. Nezajímají mě primitivní podněty tiscali k diskuzi. Ohromně se občas se bavím neskutečným póvlem na netu, nejlépe zdegenerovanci, co zde smrdí pořád. Rozhodni se, jestli nebudeš reagovat. Doporučuji ti to, i když proti tobě nic nemám, čéče :)))
  • oooo více řádků znamená že se opět věnuje sám sobě a svým pocitům... jak vřelé :)
  • Však na to nečíst mé příspěvky máš právo... na to se k nim vyjadřovat také... ale když se vyjadřuješ
    1. k něčemu co jsi nečetl.
    2. úplně nesouvisejícími věcmi
    Pak věz že za "pitomečka" by kdekdo mohl považovat tebe.

ustava nám naštěstí dává právo se zebe udělat veřejně klidně i blbce... takže proč ne :)
  • ... jsem neskutečně nadšen z tvých projevů primitiva, proto sem zajdu, piš dál, degene :)))
  • ... zkus pochopit, ubožáku, že nevidím důvod číst tvé dementní výblitky, jsi ubohý blb :)))
  • Přesvědči mne o tom co ti mám nabídnout :)
    Bijec... každý má právo se vyjádřit... i někdo jako ty, kdo mluví úplně z cesty.
    Někteří zde by tě rádi viděli zabanovaného... ale já si vážím svobody slova natolik, že raději ně nechám ze sebe dělat to co chceš, než aby nějaký jouda rozhodoval o tom jestli máš právo se vyjádřit nebo ne...
    Nicméně vracím se k mé výzvě... zkus příště reagovat věcně... pokud se ti na mém příspěvku něco nelíbí, prosím specifikuj co a hlavně proč si myslíš něco jiného... děkuji.
  • ... neřeším, jestli zdegenerovaný vanhorne je stejný póvl, holt pár debílků zde zanikne :)))
  • ... hlásím veřejnosti, že BLIJEC mele z posledního, chlastá krabičáky a brzy zdechne :)))
  • ... přesně o tom jsem vždy snil, aby primitiv jako ty místo spánku blil :))
  • ... co nabídneš, když tě přesvědčím, že nic neřeší, abys ze sebe zde dělal dementa, de*ile?
  • ... jsem nadšen jako málokdy, proto se výjimečně nevejdu do jednoho řádku, protože si samo nenechám ujít skvělou příležitost vychutnat si neskutečného primitiva, i když mám proti němu velkou výhodu: primitiv s dementním nickem nedá elementární gramatiku, o jeho inteligenci nemluvě, takový hlupák má svátek, když na něj reaguje inteligent jako já, je to má charita :)))
  • cha cha hi hi tak to se ti mimořádně povedlo. Moc povedlo! Bojím bojím.Už tady chátra dlouho nepohrozila.Strach naháníš možná tam doma ve chlívě.Mezi prasaty jsi šéfem.Tady jsi prd.Smrdící bezmocný povl.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit