Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na hradě sedí nemocný komunista, idol českých hospodských povalečů.
    • Od hospodskeho povalece z prazske kavarny to "hodnoceni" fakt "sedi". I ten nick "hospodar". *3* *1*
  • Proč musím číst na úvodní stránce tuhle propagandu? Proč musím číst oslavné články o cizích agentkách, které se v Rusku snaží zlikvidovat jedinou dobrou vládu kterou Rusko má, od dob cara Petra Velikého? Kdy jsem od těch osob naposledy slyšel poslouchatelnou písničku? Nikdy?

Citoval bych z textu té takzvané hudební skupiny, ale tiscali to sem odmítlo vložit, kvůli vulgaritám.
    To je tedy opravdu vyšší kultura, před kterou se musíme v úctě sklonit. Ty ženské jsou buď psychicky porouchané, protože není možné, aby se relativně normální člověk takhle choval, nebo to mají velmi dobře spočítané (platí je zvenku).
    • tyhle osoby do civilizovaného světa nepatří
      leda do brazílskeho pralesa opičáků a jiných tvorů je tam pro ne ,,hodneee
  • to musí zabolet, když člověka zkritizují takové vyhlášené intelektuálky *15* *15* *15* *15* *15*
  • Podobně zákeřné praktiky pokusů manipulace s veřejným míněním, jaké předvádí jistý americký fašoun z pražského amerického velvyslanectví ve spolupráci s těmito prostitutkami, na český národ zkoušely už v minulosti - stačí si jen vzpomenout na údajně "hudební" skupinu Plastic People, složenou ze zarostlých, chroptících a ožralých smažek nebo alkoholika Veškrnu (to je ten, co brousil hérečku, zatímco jeho manželka umírala v bolestech na rakovinu). Z podobných individuí Američané velmi rádi uměle vytváří jakési falešné ikony, které prohlásí za "bojovníky za demokracii a svobodu" a využívají je k útokům na nepohodlné politiky libovolné země na světě, v tomto případě na pana Putina a Zemana. Ovšem pouze tupý a frenetický pravičák Kchárlovec, který si neumí dát dohromady, kolik je 1+1, může podlehnout tak laciné propagandě - prostitutky souložící na veřejnosti v muzeu, cpoucí si do vagííny zmrzlá kuřata a vydávající jakési ohavné skřeky jen vzdáleně napodobující "zpěv" a dělající bordel v kostele mohou ohromit pouze pravičácké militantní primitivy.

P.S. Ještě něco pro toho obřího iidiota, co tady dělá na tyskaly cenzora - ODKDY JE ZAKÁZANÉ SLOVO VAGÍÍNY ????? Mohu se zeptat, co má vaše manželka mezi nohama? Koloběžku snad ?????
    • tak.to je dobréééé,,dlouho jsem se nezasmála
      • koukám, že vy se smějete všemu
  • Už dávno to ví celý svět, jenom jeho voliči ne.
    • mluvíte o Karlíkovi, že jo
  • to sedí od někoho, kdo má inteligenci v rozkroku...........
  • Já bych nejraději odepnul řemen a jak Zemana,tak Pussy pořádně spáskoval.
  • jsou to spíše neslušné a vulgární exhibicionistky,které zneužily hudbu k jakémusi protestu.Pokud to jsou hudebnice,tak jsem hudebník i já.Snaží se prosadit jakousi formou protestu,nežli hudební kvalitou(jako svého času u nas Plastici).Prosím Vás,kdo zná od nich nějakou skladbu.kde nahrávají,co vydaly????Hlavně,že protestují proti Putinovi,to je dobré cokoli.
    To,co vyváděly v kostele je snad horší než Zemanova sprostá slova....není to objektivní.
    To se Zemana vúbec nezastávám.....
  • "My jsme na to expertky, ne on....." Tak to jsou opravdu expertky. A mohou plným právem o sobě říkat, že jsou Pussy.
  • A jo, je to umění (to opravdu každej nedokáže). *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit