Přejít na výpis diskuzí
Putin by Obamu nechal utopit, myslí si Američané
30.4.2014 | Alina Holušová
70 příspěvků
-
Tak to je hozená rukavice ke smírčímu jednání mezi Putinem a Obamou. Kdyby u nás proběhla taková anketa tak určitě nechají oba Zemana utopit. Zeman je hysterická popudlivá tchyně která mezi z nepřátelenými manželi dělá peklo a rozvraty místo aby raději mlčela .Oni se nakonec smíří ale Zeman u ních už navždy zustane tím nežádoucím hostem.
-
-
Soudruch Zeman je dobrý protože kamarádí s nadsoudruhem Putinem a to je náš Spasitel náš Kryrtus všemohoucí! Čest!
-
-
Naša komunistická rasa je jediná zprávná protože to už říkál soudruch Hitler!
-
-
Hitler posílal komunisty do plynu, tečko prolhaná.
-
Nech toho Honzo alias Kak,Tečka atd. Vážně víme kdo jsi a ještě bych ti připomenul P.L.cz tam jsi také vylétl... *5*
-
-
Já bych toho černého socano muslima Obamu s potěšením nechal utopit. Je to nejhorší prezident v historii USA.
-
Dyť Imperialista Obama ani neumí plavat protože to psali v Haló Novinách! A gdo neumí plavat tak v noci háže Mandelinku Bramborovou mně přes plot do erteplí! Čest!
-
Českým hokejistum přišel po vítězství v Naganu telegram z Ruska : " Blahopřejeme vám k vašemu vítězství - stop- nafta - stop - plyn - stop.
-
-
Jako fór jo, ale jinak asi idioten fest.
-
-
A dyš náš veliký nadsoudruch Putin řekl v Haló Novinách že kapitalista Obama neumí plavat tak je to svatá pravda!!! Čest soudruzi!
-
-
Tak asi to již zabal nebo počkáš na návštěvu???
-
-
žádná škoda....
-
Já tomu věřím, všiměte si, Putin je záludný asiat .
-
-
Máš to nějak pomýlené , Rusko není Asijská země ale východní Evropa.
-
-
Ze zeměpisu víme, že po Ural, ale Putin pochází z ASIE !
-
-
-
Za kazdeho mrtveho ukrajince jednoho loka a nevim jestli by melo cenu aby ho jeste Putin tahal z vody ven *1* *1* NT
-
Putin je stará bolševická hyena ! *11* *12* *11*
-
-
Pepíčku tady vytáhni ten drátek a schovej to železný vajíčko do kapsy. Já musím utííííkat.
-
Jesli pak mas ukol z cinstiny uz hotovy ??? Ne tak mazej ho napsat at alespon nekdo z rodiny umi cinsky *1* *1* NT
-
-
a ty piš svým rodným jazykem a azbukou, do češtiny se ne@ser infantilito.
-
-