Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Domnívám se, že jako většině průzkumu, ani tomuto proputinovskému nelze věřit. Tam kde vládne strach ze svobodného slova, tam průzkumy nemohou být objektívní. No a že špioni byli a budou, tak tomu Putin nezabrání. Sám si je poosílá po desítkách na všechny ambasády pod rouškou diplomatů. Ví, že pokud chce vědět, o čem se nepíše, musí vysílat špiony. Až zruší on svoje, jistě ubude i cizích. A také Putinovy obavy z toho, že by někdo Rusko nepovažoval za velmoc jsou liché a využívá je pouze pro zvýšení "národního cítěni". Až Rusko přestane mít agresívní plány a činy, svět jej bude brát jako velmoc a klidně i zřejmě demokratickou.
    • no tam, kde se průzkumy dělají opakovaně, až vyjdou tak, jak by si zadavatel přál, tam se průzkumům dá věřit zdaleka nejméně. čerpám ze vzpomínek a zkušeností na netu zveřejněné pracovníkem takové renomované agentury.
      ano, na každé ambasádě a v každém státe jsou akreditovaní špioni, všichni o nich vědí, jen a další kolonie je v USA mít nesmíme, oni u nás ale ano.

      Putin se zcela rozumně obává o bezpečnost Ruska, protože agresoři a supové se blíží, proto, velmi správně, ukázal zuby. no a ten děs z vás mluví, dík pane Putine. Držíme palce *14* *14* *14*
    • Každý stát má na svých velvyslanectvích špiony maskované jako pracovníci velvyslanectví. Samozřejmě i Rusko. Ovšem domnívám se, že nejvíc špionů mají po celém světě Spojené státy, které jsou nejvíce postiženi paranoiou o všem vědět a všechny sledovat. I Rusko a Čína budou mít určitě hodně agentů v cizích zemích, ale zcela jistě ne tolik, aby každý, kdo má jiný názor než madam Langšádlová, byl ruský špion. A už vůbec si nemyslím, že kdyby nějaká zem své agenty odvolala, že by ji všechny ostatní následovaly. Na to je svět ještě příliš rozhádaný. Mimochodem, bylo by zajímavé zjistit, kolik válek vedlo a kolik zemí napadlo Rusko, dejme tomu od konce 2. světové války a kolik tzv. západní země vč. USA?
  • Sankce zjevně působí a u Putina se projevuje paranoia. Možná už dostal ultimatum od členů svého fašistického gangu, kteří sankcemi trpí a také by chtěli podíl na moci. A zdejší rusofilové z toho také mají depresivní myšlenky, vodka nepomáhá a tak si namlouvají, že všechno je jinak, že širokaja strana rodnaja pod rukovodstvom vělikogo vožďa cara Vladimira, jasnogo solnyška, iďot vperjod v ščastlivoje jasnoje buduščeje i čto Rossija samoja bolšaja i rozvitaja i svobodnaja strana mira.
    • zase vidiny? doufám, že nemáš pilotní průkaz *15* *15* *15* *15*
    • Jsi hlupák bez rozhledu po světě. Př. Neprokázaná a g r e s e Ruska na Ukrajině s tím, že se tvrdí, že tam bojovalo 6000 Rusů, jo, nedivím se, že si nenechávají zabíjet příbuzné! A SAUDI ARABI - to je jen vojenská operace se 150 000 vojáky, letadly, děly a tanky - to není agrese, ale jen vojenská operace v cizím státě!!!
      Hlupáci, šmejdi a blbci, někteří s VŠ diplomy v kapse, což je neuvěřitelné, jsou pro svoji jadernou smrt! Tomu se nedá normálně uvěřit! Připomínaji německého kopilota - tak jednají - jen nejsou zaklapnuty dveře pojistkou, aby nikdo neutek! Narodili jsme se všichni znova dne 16.března 2015!!! Volové! "Vrcholná americká velitelka zatčena, protože odmítla vypustit jaderné střely na Rusko!" Na koho by hodili jaderný útok, který chtěly provést USA a Velká Británie? No na Rusko, přece, že volové! Jednu raketu bychom dostali jako dárek od Ameriky a druhou jako odvetu z Ruska! http://www.stripes.com/news/us/navy-strategic-air-wing-commander-fired-1.335139 - "...V pondělí 16. března, jak uvádí zpráva, dostala kapitánka Coleová z Pentagonu rozkaz oprávňující k vypuštění „omezeného“ jaderného úderu na Federaci, který měla předat, ale z důvodu kritické poruchy na zařízení zvaném Linka povolující akci (PAL) nebylo možné ho předat, což způsobilo, že zastavila plánovaný útok...." Děkujeme kapitánce Coleové a Hagelovi za své životy! Pitomci a volovéa uvědomte si, že podporujete zločince v USA, EU a NATO!!! Pravdu má Obrtel. Coleová byla v úterý 17. března zatčena, zbavena velení a umístěna pod ozbrojený dozor na leteckou základnu amerického námořnictva Miramar (NAS) v San Diegu, Kalifornie, kde zůstává v izolaci http://www.navytimes.com/story/military/2015/03/17/navy-tacamo-co-cole-fired-investigation-cultural/24915989/ . Nějaká kurevská americká špína chtěla zneužít kódy pro odpal!!!
      • Použiju tvoji větu jen vynechám Americká. Mi je to proti srsti ťukat tohle na klávesy.
        Nějaká kurevská špína chtěla zneužít
        Něčí nevědomosti a podepsala se slovy:
        Not A U.S. Government PublicationA Military Times Group & Gannett Government Media Site

        Miluju Ruské servry v Angličtině. A ty táhni dopekel válečníku. Zlaté Kremelské parlamentní listy. To je aspoň solidní propaganda.
        • čeština nepíše přídavná jména jako je americká, ruská, česká s velkými písmeny, to děláš jen ty a pussy -. čím to?
          • Perhaps so much happened. Bei Dieser große Anzahl is paar Fehler geht verloren. U begrijpt minstens één zin? Desde luego, no es propiamente. *1* *1* *1* *1*
      • Jestli neumíš nic jiného než v první větě nadávat tak jsi opravdu kvalifikovaný příznivec Putina.
        Toho Putina který vyznamenával ruské neoznačené vojáky v Kremlu za aneksi Krymu.

        Neprokázaný chytrolíne
        • primo: nauč se pravopis, žádám tě o to opakovaně
          secundo: když o ničem nic nevíš . jak můžeš mít nějaké závěry? a nečti už ty pohádky z dílny CIA, vysiluje to tvůj, ö tak nevýkonný mozek
          *15* *15* *15* *15*
          • vanhorne
            "nauč se pravopis"
            Kdyby psal podle tvoji stranicke linie tak by ti vubec nevadilo jestli je prispevek psany pravopisem nebo levopisem.
          • K čemu ta pěna u úst ?? Trápí tě že propaganda nezabírá a nebo snad pravopisné chyby ???
            Nemohla by jsi začít u sebe ???
            Já jen - Nějak tomu přehláskovanému ö nerozumín : ö tak nevýkonný mozek *1* *1* *1*
            • by jsi - co více od tebe čekat? kolik tříd ZŠ jsi absolvoval, hrdino? bude kratší, když se svěříš s tím, čemu rozumíš, bude to o hodně kratší výčet, rusofobe, Stando. *15* *15* *15*
  • Rusové méně a méně důvěřují západní demokracii
    -----------------------------------------------------------------------------------------
    Rusové na rozdíl od nás, už pochopili, že na Západě žádná demokracie není a nikdy nebyla. Tento mýtický pojem je něco jako Yeti, všichni o tom mluví, ale ještě to nikdo nikdy neviděl. I když u toho Yetiho si nejsem tak zcela jist.

    http://obcanskyparlament.webnode.cz/vynosy-a-prohlaseni/
    • Rusové nic nepochoppili - chápej pokud jsi toho schopen rusofilní skřete - oni chápat nemohou - namají mozek - pouze hmotu naplněnou žvásty největšího současnéhio světového gaunera - jakéhosi skřtského zm--da kmouš-fašisty putina.
      • Promiňte, opět mi povolil svěrač. Strašný smrad.
    • Kdyby zde žádná demokracie nebyla tak sedíš za tento názor ve vězení zlato. *15* *15*
      Máš v tom pořádný zmatek. Opozice se v diktatuže netoleruje.
      • Zlato já na rozdíl od Tebe dobu před listopadem pamatuji. A považ, znal jsem osobně člověka který veřejně vykřikoval před Komunisty že je bude věšet. A NIC SE MU NESTALO!!!!!! Tak se prosím nevyjadřuj k něčemu o čem nic nevíš.....
        • No, tak to byl asi tvuj fotr, příslušník stb??? *16* *12* *16*
        • Ale nemohl nic změnit. Dnes máte volby.
          Je to jen chyba zdejších lidí že k nim nechodí nebo naopak pořád dokola
          podporují ODS nebo ČSSD.
          • jen dvoje svobodné volby tady byly Referendum o EU a volba Prezidenta (a tu se už snaží nějakým trikem anulovat)
          • VOLBY????? Si děláš srandu? Tys ještě stále za čtvrtstoletí nepochopila jak tahle iluze funguje? To jsou volby jako bych se tě zeptal jestli dáš přednost okradení nebo znásilnění nebo i okradení se znásilněním dohromady? MŮŽEŠ SI SVOBODNĚ VYBRAT....tys toho ještě moc v životě nezažila, že....?
            • Pokud to umíš zvolila bych B.

              Pa
              Simča. *
  • My v Novočesku se také nedáme.Držíme ti pane prezidente palce,vydrž !! Brzy tě přivítáme jako našeho hrdinu a osvoboditele.Vydrž,vydrž *3* *3* *3*
    • Trotle, ty jsi taky z ivančic, jako jura?
  • Ani 100 soudruhů Hitlerů by nedokázalo to co dokáže náš Vůdce Putin!
  • Co vám ulhanci tedy Rusofilové zaručeně neřeknou.

    Díky sankcím a odchodu investorů se Ruská ekonomika potápí. Škody jsou v řádech
    stovek miliard. Další sankce srazí Rusko na kolena.

    Ruská armáda nemá peníze na modernizaci kterou Putin prosazoval a 70 procent
    její výzbroje tvoří zastaralé do moderní války se nehodí sovětské zbraně.
    Medveděv přiznal že Rusko je bez přístupu k moderním západním technologiím stále jen zaostalou zemí. Ruští inženýři netvoří ale jen dovážejí.
    • no, opravdu zajímavé, nejzajímavější je, jak to dovedou skrývat, v obchodech podstatně širší nabídka než u nás... ceny masa se zvedly o 15 % (páni, kdyby u nás jen o těch patnáct...)Nikdo se prý Ruska nebojí - ale amíci dělají podivné piškuntálie , které mají být demonstrací síly a ukázalo se, že jsou jen demonstrací neochoty západní Evropy umírat pro americké zájmy.

      my, země na špici vývoje , vědy a výzkumu (to je vtip samosebou) máme na to jiné, kterým nesaháme po kotníky, kritizovat *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • Zamindrákovaný Putin mlátil taky svoji manželku.
    • A NAFACKOVAL oBAMOVI, ALE TEN SE TO BÁL ŘÍCT DOMA.... *15* *15* *15* *15* *15*
  • Jak hodnotí Ruskou zem a Ruské občany ex prezident Medveděv.

    Sužuje nás obří korupce. Zastaralá primitivní ekonomika.
    Máme líné nesamostatné občany a alkoholismus dosahuje hrůzných rozměrů.
    Jsme rozvojová země která se bez moderních technologií z USA/EU neobejde.

    A co řekl Ruský patriarcha Kirill
    Místní orgány děsí občany. Každý musí mít právo říct svůj názor i nesouhlasný s vládou.
    • nazdar. tak už nejsi STANLEY? *15* *15* *15* *15* *15*
      • Neslučuj nicky. Je to zcela jiný přispěvatel.

        Já jsem přispěvatelka Simona
        • Špióóón sem špióón tam .... všude kam se podívám *1* *1* *1*

          Přeju ti hodně štěstí - bránil jsem demokracii až do teď co mi síly stačily. Nenechávej se zatáhnout do osobních urážek a nadávek a tlač je aby se vyjadřovali k článku. Pak jsou v kélu a začnou plivat a prskat jako když varanovi šlápneš na ocas.

          Já to balím jedu na oslavu. Už jsem se bál že jim to tady nechám napospas *1* *1* *1*
  • Fašistické Rusko s fašistou Putinem v čele je na kolenách, je proto potřeba najít ještě více nepřátel, na které se to svede. Tak fungují terorističtí diktátoři, než je vlastní národ pověsí na strom.
    • no Alino, ty ses rozhovořila, kde jsou tvé tradiční blbé otázky? i když i tento příspěvekl nevybočil.... *15* *15* *15*
    • přesně mluviš o usa a obamovi *14*
  • A Paroubek poštval proti Putinovi dokonce i Marťany.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit