Přejít na výpis diskuzí
Rathův otec: Můj syn je nevinný, úplatky nepotřebuje
18.5.2012 | Lucie Hyblerová
50 příspěvků
-
STBácký synek , to je diagnoza sama o sobě.
-
oprava - nemůže ... svobodou
-
Tatínku, vím, že máte rád syna , ale finanční problémy byli už před tím. vždyť to víte.
-
Určitě v tom jede celá rodina!
-
Myslím si, že Rath naštval moc lidí a věci, které by v naší "demokratické" společnosti normálně prošly ho budou stát kriminál. Vše je otázkou úhlu pohledu na věc *3* .
Pracující člověk to určitě nepochopí. Už jen to pracovní nasazení, že má lékařskou praxi a spoustu placených funkcí, jak říkali v televizi, jeho legální příjem byl 2,5 mil. Kč ročně.
Vzhledem k tomu, že by jako politik neměl být podnikatelem mi to úplně nepasuje. -
Říká se : "S jídlem roste chuť" a "Kdo chce moc, nemá nic."
Co může vědět Rath sr., pochybuji, že jej Rath jr. zatahoval do svých čachrů. Třeba se to starému pánovi jen v noci zdálo. -
Rasův synek bručí
Pane Rath, jak jste si syna vychoval, takový je. Vy jste taky měl jako lékař slušný plat a přesto jste coby Ras za jidášský groš udával přátele. Kolik jste jich dostal do basy? Kruh se uzavírá *16* -
Já mohu jen říci,že s Ráthem mám otřesné zkušenosti.Asi jsme byli první kteří po jeho nástupu do funkce jsme byli s transparenty demonstrovat na jednání krajského zastupitelstva.V těch jeho levárnách ho jednomyslně podporovali komunističtí zastupitelé.Ráth nás okázale ignoroval a když jsme upozorňovali,že zdražováním elektrické energie jdou proti zájmům svojich voličů,tak se nám vysmáli.Klidně odhlasovali společně s komunistama obří sluneční elektrárnu a výsledek referenda místních občanů je nezajímal.Když jsem poznal politiku ČSSD v praxi,tak mě už ani nepřekvapuje jakým fofrem oranžový senát zadlužuje zbytečně obyčejné občany.To přece nemůže být ve státním zájmu,když ČSSD se zavazuje že do 7 dnů,když Němci přikážou,pošle naše republika 350 miliard .Při tom je to ještě státům s vyší životní úrovní !To může udělat jen nezodpovědný člověk nevážící si práce lidí,kteří ty hodnoty vytvořili.Nebylo těžké uhádnout proč to všechno ráth dělal a vůbec mš nepřekvapuje,že to vše dělal pro peníze.
-
Na snímku se tváří jak Svatá Dala a nevěděla komu
-
Vydělával dost ale na čím? Bral asi všude.