Rozbili jsme Rakousko-Uhersko. Stálo to za to?
-
Rozbili jsme Rakousko-Uhersko. Stálo nám to za to?
Z tehdejšího pohledu snad ano. Ovšem když se na to podíváme z dnešního hlediska, tak to bylo zcela zbytečné. Svobodná republika dle Masarykova vzoru fakticky neexistuje. A zajisté by váha země jako byla Rakousko uherská monarchie v kontextu zemí jako Francie a Německo daleko větší a účinnější. (Postačí se podívat na procentní zastoupení dle počtu obyvatel)..,..
-
Nesnáším knížete ani Kalouska.Žalujte je!
-
Pan Jégl neodpověděl,jen poňoukal.To Vám stačí?Podle mne je chudozubý.
-
Rozbili jsme Rakousko-Uhersko,rozbijme i EU.A pak co?Českoříši?
-
Co kdybyste pohlédl,jak si vede Rakousko.Mám za to,že na také úrovni bychom byli my,nezříkaje se Rakouska-Uherska.Selský rozum by určitě zahlušil extempore samozvaných radikálních revolucionářů.Jejich světem nebyla Evropa,ale český šovinizmus.
-
No a co?Chybí Vám vyústění.
-
Obcan, jste při smyslech? Pokud ano, zkontrolujte si po sobě občas, co píšete. Tyhle žvásty nemůžete myslet vážně. Víte, je legrační, jak se tu někteří vyjadřují frázemi, jako opsanými z multi-kulti propagandistických brožur. Je smutné, nevidět tu až na výjimky jediného člověka s rozumným názorem.
-
Nějak se Vám z toho vytratil Václav Havel.Nedotknutelný?
-
Ten samý pán, který jezdí do Saúdské Arábie pro rozumy, zasedal v Bildenbergu a podle svých vlastních slov, "nemá problém s islámem v Evropě?" Jste si opravdu jistý, tím co píšete?
-
Článek neodpovídá na základní otázku v nadpisu.Já odpovím jednoznačně-nestálo nám za to.Postavení v jakékoliv nerozpadové reformě Rakouska-Uherska by byla pro nás výhodná.Ekonomicky i politicky.Státní útvar by pak daleko lépe odporoval hitlerovským snahám.A nemuseli bychom o přístup k Jadranu škemrat.Jak nás Rakousko-Uhersko utiskovalo a co způsobilo vlez neskutečných myšlenek do hlav TGM a dr.Beneše?Nevím o bídě a hladomoru.Vím o výhodném hospodářském postavení Čech a Moravy v rámci císařství.Tak proč?
-
Milý příteli, nebojujete za Miloše a jeho rodinu. Bojujete za sebe a svou rodinu. Nestačí vám cca milion romů? Myslíte, že potřebujeme další milion arabů a černochů? Byli i tací, co se radovali, když do úřadu zasedl první černý politik v této zemi - "konečně jsme světoví, blablabla." Co budou říkat, až jich tam bude 200?
-
Pisatel tohoto článku by byl radši, kdyby na Hradě seděl patolízal a poslušný kýval, který by bez řečí podepisoval další a další protektorátní zákony? Pokud vím, Klausovi vyhrožovali, že pokud nepodepíše Lisabonský diktát, skončí v polstrované cele na psychiatrii. A než mi někdo napíše, že podléhám proruské propagandě, - oni se tím nijak netajili, zveřejnili to a byli na to pyšní. Dokonce si už oťukali psychiatra, který jim to podepíše. Zeman se jich nebojí, ale bohužel, nevidí si do huby, takže jim leje vodu na mlýn. Já stojím za Zemanem, ne kvůli Zemanovi, ale kvůli tomu, že v nové EU totalitě, plné černochů a mešit, žít nechci. Ať je z této země malinký ostrůvek rozumu, uprostřed multi-kulti šílenství.
-
"Rozhovor se zlodějem"
Komu a kdy poskytl Klaus zase rozhovor?
-
"instaluje estébáky a bolševické zmetky všeho druhu."
Stareho psa novym kouskum nenaucis ani chodit po zadnich.
-
Takže za Miloše Zemana a jeho rodinu?????????????????
Jen z toho pomyšlení je na zvracení.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Československo a TGM nemůžou za to, že se ho na konci 90-tých let, za trpného přihlížení většiny národa zmocnila banda Ruskem podporované lůzy z Prognostického ústavu. Co mělo hodnotu si rozkradla díky vynálezu do té doby neznámého Vaška,nějakého Klause - tzv. kuponové prevítizaci, téhož Vaška, který se pak dopustil vlastizrady a tento těžce vybudovaný stát ve spolupráci s estébáky rozbil. Pak ho vystřídal Miloš, který se rozhodl vrátit ten rozkradený a rozdrbaný zbytek zpátky v čase,do doby rozkvětu bolševismu. Pronásleduje demokratické síly a do všech významných státních funkcí a úřadů, na které dosáhne, si instaluje estébáky a bolševické zmetky všeho druhu.
-
V anketě v jakém státě byste chtěli žít mi chybí pátá kolonka
-chtěl bych žít v demokratické Moravě (pokud by se česko chtělo připojit, proč ne. Ale pouze jako rovnoprávní partneři
-v současném Čečensku mi život nevyhovuje
-
Tam budou stěhovat pouze taková individua jako jsi ty. Ostatní se bát nemusí.
-
Tak, tak, a staneme se ruskou gubernií jako Krym. Nebo nás "přestěhují" na Sibiř, jak v r. 1968 vyhrožoval chán Brežněv.
-
Rodiče se narodili za RU otec 1887prošel Ruskou frontu. Matka 1903 vyprávěli něco jiného. V létech 1915 až 1918 proběhlo v Evropě několik Revolucí. Rusko 1917,Německo 1918, a RU 1918. Ve všech chtěli odstranit monarchii a ustavit republiky a odstavit církve hlavně Římsko katolické.