Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak po 23 letech se národ konečně začíná dovídat, jak to s tou privatizací skutečně bylo. Že ve skutečnosti šlo o darování ohromného majetku několika málo osobám, které na oplátku ponechaly politickou moc v rukou těch, kdo jim majetek věnovali. Že ve skutečnosti šlo o ukradení peněz v bankách, to je ukradení mnohaletých úspor občanů, proto, aby si ti privilegovaní mohli "zakoupit" továrny, doly i banky samotné. Jelikož byl touto Stránského výpovědí nebo přiznáním, odhalen určitě jen střípek toho, co se dělo začátkem 90. let, budeme se ještě asi divit, až se odhalí všechny ty sviňárny, které v konečném důsledku zavedly naši zem tam, kde je dnes, do obrovské zadluženosti, obrovské nezaměstnanosti a zdevastovaného průmyslu i zemědělství. Mimochodem, divím se, že to Stráského přiznání nechává chladným orgány činné v trestním řízení. Nakonec i sami představitelé vládnoucích stran se ještě nedávno oháněli heslem "co bylo ukradeno, musí být vráceno". Ono to snad platí jen v nějakých případech??? Občané, těm kur... už nemůžeme věřit vůbec nic!!!
    • Vylezl, ale jen aby se vysmíval. Vždyť to /zlodějny/ Klaus amnestii a abolicí.
      O těch zlodějnách každý věděl nebo tušil, ale nesměl o tom nikde mluvit, protože by ho zlikvidovali všemi prostředky. Od soudů až po šíření dezinformací novináři.
      • Jen si někdy poslechnět třeba jen toho blba Bendu. Hovoří jen, že by to bylo trestání úspěšných anebo závist.
    • Naprostý souhlas!!!
      • Jen pro připomínku - naprosto stejně se dostal v Německu k moci v roce 1933 Hitler!!
  • Klaus je zkrátka hlavní kmotr modrých zlodějů! Měl by být souzen a odsouzen.
    • oranžovo modrejch
      ale bacha hnědá je barva lejna a rudá krve a dohromady je to rakovina konečníku,aspon nepálej knížky -pozitivum se vždy najde
  • Škoda, že mi rodiče tak blbě vychovali, že krást se nemá ...
  • I bývalýremier Stráský přiznal, že se za něho v době panování svatého Havla a pod protektorátem Klause kradlo.
    Za zbídačení této země a pracujícího lidu jsou odpovědni oni. Ještě jim to všechno nakradené Klaus přiklepl amnestií. To oni patří před lidový tribunál a k odsouzení k těm nejpřísnějším trestům i třeba k tomu zrušenému - t.j. trest smrti. Vlastizrada nejem velezrada se jinak trestat spravedlivě nedá.
    • A přitym stačilo zavést zaměstnanecký akcie. Kemu se to podařilo, bylo mu hej....
  • No a co nyní. Nezbývá než si zase své vzít nazpátek a postavit se na nohy a se zloději naložit tak jak se má
    • nechť žije koloběh majetku a krve! zabijme zloděje a vezměne jim majetek, jejich děti zase zabijí nás a vezmou nám majetek a tak stále dokola .....
      je to jenom pokračování něčeho co začalo už v roce 1948 a pravděpodobně to má kořeny ještě hlouběji.
      • Omyl, to vše začalo ve středověku zabíráním majetku třeba i neoprávněně obviněných a potrestaných. A ten majetek šel většinou církvi římsko katolické (jiná nesměla existovat!!)
  • Hlavně že se od roku 1989 neustále navážíte do komunistů a soustavně je urážíte a špiníte. Sami jste ta největší česká špína a límečková lůza, ten dobytek svinský, zlodějský, tunelářský, mafiánský, který se tu kdy objevil.
    • jsi mimo prave ti komunisti si tohle dopredu pekne pripravily a karty rozdali ti nejvetsi komunisticky smejdi co nemohli zustat na ocich v politice tak prave ti se dostali k tem penezum za podpory prevlecenych kamaradu!!! Ale v cesku je mozny vse staci se podivat jak lidi volej porad dokola ty samy lidi *11* *10*
  • Proč dosud nevznikl úřad pro vyšetřování zločinů demokracie, či proč nekoná úřad pro vyšetřování zločinů komunismu? Zneužívají snad svoji pravomoc nekonáním, záměrným zakrýváním současnosti minulostí - jsou tedy stejní nebo horší, než STB minulého režimu.
  • Začínají mluvit? Že by měli špatné svědomí? Nikoliv. Mají své účty, jejich rodiny jsou zabezpečeny a ví že Český národ to přijme. Můžete se zde vztekat, život půjde dál. Zatím jenom 2/3 obyvatel přiznávají, že jim je těžko. Politici mají své trafiky s královskými příjmy a ve skrytu duše děkují, že se našli občané, kteří to v roce 1989 změnili v jejich prospěch.
  • Už aby se tu konečně k moci dostali zase komunisti. Udělat monstrproces, předsedal by mu novodobý prokurátor Urválek, který by plamennou řečí odsoudil to klubko zmijí, tyhlety všechny parazity k absolutnímu trestu. Z toho "sametu" nic dobrého nevzešlo! Jsme jen zbídačenej, rozkradenej stát a několik stovek hajzlů se má náramně dobře a chechtá se celému národu do očí.
    • Takže pomocí msty (což je oblíbená komunistická disciplína), se podle tvého názoru soudruhu dopracujeme k vyšší prosperitě? Ti dnešní komunisti jsou stejný zlodějský kreatury jako v ostatních stranách.
      • Pozor, nepleťte si mstu se spravedlností. Toho druhého se ovšem v dnešní době velice nedostává.
    • ZA VŠECHNO MOHOU KOMUNISTI. Ti tzv. "demokrati" jsou ve skutečnosti převlečení komunisti. Bez charakteru, bez morálky, kterou komunismus považuje za "buržoasní přežitek". Komunistická ideologie je zrůdnější než nacistická, nacisti se učili zvěrstva od ruských komunistů, ale počtu obětí komunismu nedosáhli.
      KOMUNISMUS MÁ NA SVĚDOMÍ NEJMÉNĚ 100 MILIONŮ MRTVÝCH!!!
      • Ty blbe, Ty jsi plnej hořkosti a zatrpklosti. Řešení žádné. Tihle lumpove co kradli, dnes přiznávají svoje chyby a ještě se v tom patlaj. Všechny rodiny s nimi spojené a oni sami mají vyset. Kapitál který byl záměrně rozkraden ( stejně ten co měli v rukou češi, byl později prodán do zahraničí) měl přejít jako družstva. Banky zatím polostátní. Možná by to byla na chvilku brzda , ale budoucnost by dala za pravdu hospodaření a né okamžitě nerozkrást co se dá. Lidi jako Klaus, Tříska , Dlouhý a jiní by měli být z této země vyhnáni *12* *12* *12* a vše zabaveno. Honosí se titulama a jsou to prostý volove. Baťa a jiní, neměli VŠ a dodnes se na ně vspomíná.
    • V tomhle případě bych se pod petici požadující pro souzené nejvyšší trest, s čistým svědomím podepsal.
  • Klaus kikina Pružinsky si žaslouží odměnu, etudu na Kalashnikov, o třech dávkách, tu samou co zahráli Nicolae Andruţă Ceauşescovi.

    http://www.outsidermedia.cz/Nulova-sebereflexe-Vaclava-Klause-1.aspx
    • nesouhlasim ... moc rychly

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit