Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cesta existovala, psal o ní novinář a ekonom Jiří Hejda, odsouzený v 50. letech. U bank a velkých podniků šlo o vytvoření akciových společností s většinovou účastí státu. Bližší info v knize "Žil jsem zbytečně."
    Ekonomický "expert" dále zamlčel, že v 90. letech nám západ nabízel poradenství, abychom neopakovali stejné chyby jako oni. Ale to by si ješitný vašík nemohl připsat zásluhy za "skvěle provedenou" privatizaci.
    "Expert" se dále mýlí ohledně zájmu zahran. kapitálu - doporučuji mu, ať si projde různá místa v republice. Místní lidé mu jistě rádi ukáží místa, kde stály nebo dosud stojí zavřené budovy podniků, které skoupily zahraniční firmy a pak je zavřely. Takže nyní dovážíme cukr, potraviny a spoustu produktů, které jsme kdysi s úspěchem vyváželi.
    To se ti opravdu "povedlo," vašku. Doufám, že brzo chcípneš.
  • Když soudruzi viděli, že komunismus vede do pekel, že zánik koloniální říše CCCP je otázkou krátkého času a na novou "bratrskou pomoc" spoléhat nemohou, založili v r. 1984 Prognostický ústav. Účelem bylo hledat cesty k přetransformování ekonomiky a veřejného života tak, aby komunistická nomenklatura neskončila na šibenici a v kriminále a nepřišla ani o své výsady a koryta. Nabrali tam jedince schopné i všehoschopné, jako byl psychopat a agent STB a zřejmě i KGB Klaus, i když o něm věděli, že je to taková všehoscohpná sv.ně, že ho ani nevzali do KSČ, i když se tam 3x cpal.
    • Hlavní chyby po chcípnutí komunismu:
      1. "NEJSME JAKO ONI" - tu zásadu komunisti prosadili, aby neskončili po právu dílem na šibenici, dílem v kriminále a dílem v blázinci. Rychle opustili KSČ, převlékli kabáty a založili "demokratickou" stranu ODS a "opoziční" stranu ČSSD.
      2."MORÁLKA JE TŘEŠNIČKA NA DORTU", při uplatnění morálních zásad by komunisti nemohli privatizovat co předtím uloupili a měli by nadosmrti zavřený přístup do veřejné správy.
      2. "TLUSTÉ ČÁRY ZA MINULOSTI" - aby to co bylo uloupeno se nevracelo původním majitelům, ale mohla si to komunistická nomeklatura "rozprivatizovat"
      3. "ÚTĚK PŘED PRÁVNÍKY" - aby si mohli soudruzi "rozprivatizovat", správně rozkrást co nejvíc dřív než pro to budou vytvořena nějaká pravidla.
      4. "ZHASÍNÁNÍ" - aby nebylo vidět kdo a jak k"privatizuje" ("kéž bychom měli víc Kožených")
      5. "NEŽÁDOUCÍ NÁVRAT EMIGRANTŮ" - nedovolit nežádoucí konkurenci emigrantů, kteří se chtěli vrátit a přinést kapitál a především zkušennosti.
      A kdo to všechno nejvíc prosazoval? Všehoschopný gauner a lump a agent Kremlu, původem z Haliče, WENZL KLAUS-KIKINA PRUŽINSKIJ, nyní obžalovaný za velezradu.
      • Můj president je Zeman,,,
        • Můj taky!!!!
  • Že se ten Stráský nebojí, že ho zavřou. Ještě se přizná. Tady už je možný úplně všechno.
  • Jen by mě zajímalo, kdo by se opět chopil vlády?Ti zkorumpovaní z minula, nebo současní.Když v r.89 byla revoluce, tak to žádná nebyla, protože pouze zkorumpovaní a prospěcháři, a bylo jich 90%z pracujících by muselo viset, takže proto ten samet.ČR by musela zaniknout, zrovna jak se uvažovalo o fašistickém německu, kdy byly úvahy o kobercovém vybombardování z důvodů viny celého národa, ale taky se nestalo...
    • Ty jsi chytrej jak rádio a skutek utek. Předpokládám, že jsi nahá dí*a, tak plácáš blbosti. *1*
      • To víš že jo Ty brouku...ve slově viset si oprav ypsilon *1*
        • Má to dobře hlupáku.
        • On napsal"vyset".Proto, aby to tak nebolelo?
  • Pokud byly základem Klausovy privatizace cílené zlodějiny, je to dobrá báze pro jeho obžalobu.
    Myslím, že jeho sádlem zalitá držka a sádelnatý zátylek by se na šibenici moc dobře vyjímaly. Určitě bych na popravu přišel i s celou svojí rodinou. Jsou i jiné zločinné režimy, jejichž vůdcové jsou souzeni až po mnoha létech a také odsouzeni.
  • V rámci rychlé privatizace si to zprivatizoval pan Klaus sám a jeho příznivci. Zlodějně se přeci v tomto státě říká (mít dobrý podnikatelský záměr, bohužel nevyšel a banka přišla o několik miliard), za to to pocítil obyčejný člověk ve svých daních. Hospodářská kriminálka, státní zástupci přeci nemohou konat , když to byl dobrý podnikatelský záměr. Za to jak rychle soudy rozhodují o exekucích a nějak nevidí přitom lichvu. Zoufalec si půjčí 20.000,- pak nemůže splácet a hned je mu soudem dokázáno, že si půjčil už ze záměrem nesplácet. *13* *9* *8* *16*
  • Kradení je přece zločin a nedá se to okecávat nějakejma ekonomickejma theoriema. Klaus je zločinec a jsem zvědavej jak se k tomu postaví společnost. Nechal přeci rozkrást republiku.
  • Příspěvek je na hony vzdálen mozkové kapacitě Not CSSD a jemu podobných, ale za chvíli to zde stejně zamoří svům puchem....
    • antiparoubku-ty jsi vykvet cikanskeho naroda.
      Vsude jinde bys byl po porodu zlikvidovan v kafilerii.
      Tady mas jeste volebni pravo........A pak se nemuze nikdo divit,ze plebs rozkrada zemi,kdyz jej takova lidska spodina,jako jsi ty voli! *12* *16* *12*
      • Plný zásah do DEBILA :)
        • Jsem rad,ze jsem se do tebe potkane trefil. *3*
  • Co ty na to kozomrde, pomatený blbe??
  • Zeman je hlava státu a náš president!
    • Váš možna ano. Uslintanec přitahuje uslintance.
      • mno ... z vyqwetu MZ a KS slintal vic KS
      • Antiparoubku,jen abys nebyl zo Emana z Nusli zamilovan a nechtel mu vysat K O K O T A.
        Polykas sperma? *6*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit