Přejít na výpis diskuzí
Rozpočet je v plusu… A zítra to roztočíme, drahoušku!
4.1.2017 | Pavel Jégl
93 příspěvků
-
... Jégl je pííča :)))l
-
-
I mi jsme to odhlasovaly na schůzi.
-
-
Jsem zvědavý, koho bude volit přes 3 miliony důchodců, kterým jste přidali 300,-kč.
-
-
... jsem zvědav, kdy konečně dáš českou gramošku, pitomečku :)))
-
-
Gramošku - jak české...
-
-
a sobě 7 000 + milionové odměny.Jsem důchodcem taktéž,ale tyto zloděje určitě volit nebudu
-
tři stovky dostali a když jim před volbama dá ještě koblihu, tak je to jasný
-
-
Je to jasný i bez koblihy. Až budeš nucen v sedmdesáti jít na brigádu vykládat vagóny či dělat podobně atraktivní práce, aby sis mohl dovolit jít k lékaři a zaplatit si léky, tak si ty kobliho na mne vzpomeň! (Teda, jestli se takového věku dožiješ)
-
-
V průměru 300,- Kč, takže někomu třeba jen 50,- Kč = to je přece výsměch...
-
to mě taky zajímá ! *2* *1*
-
-
a univerzální vševěd se nám v redakci zrodil. Asi jako když Kalousek hraje na flétničku a tady redaktorskej se mu kroutí v košíčku. Jak investovat? Jak přesunout třeba na kraje penízky když tam už čekají organizované bandy gaunerů, které z tisícových zakázek udělají statisícové.Jen tak. Aby zbylo na kamarády kamarádů.Je z toho evropská ostuda rozsypané peníze se musejí trapně vracet. Takže než takto - raději nijak. Strycu Andeju dobře to vedeš!
-
Ono je možné, že babiš už o tom rozhodovat ani nebude *14*
-
ahoj dědkové. vite že na poutích už nejsou kolotoče labutí ale želv ninža, nevite a ja jo
hi hi. dostala sem 3 s matematiki a 3 je dobrá hi hi *15* *15* *15* *15*
a zýtra budu psat diktát s češtini
pa pa dědečkové hřýbečkove na pocitač se dostanu až v unoru mamn zakas
a muze mě tatinek hurvinek mlatit vařeckou nebo paskem na zadek. sem zvikla a uz to nebolý heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeč
na školačku Simču nemate du si česat a oblýkat panenky BARBIE umyte kopírovat články ?, ja jo, jsem sikovna tapetarka *15* *15* *15* ahoj v unoru -
-
Diktát s češtini? Zýtra? Super Simčo. To dostaneš od tatínka další odměnu. *15*
-
-
Kalouskovci tu maji dnes sraz a pláčou
-
-
... a hlupáci jako ty jsou z toho v hajz*u, deb*le :))
-
-
... a já jsem v hajzlu, že si nemůžu čmuchnout k zapařený prdeli a genitáliím mojí drahé Simonky :)))
-
-
a vi nikdi nepláčete?? kdo neplače nema srdce říka moje maminka
ahoj školacka Simča *16* *11* *10* *13* *9* *8* *7* *6* *5* *4* *14* *3* *15* *2* *1*
-
-
Na ně prostě platí Babiš, Zeman, Putin, Trump... a pak samozřejmě KOBLIHA ! *15* *15*
-
-
americki popkorn je lepsí než koblyha, hi hi. ahojky *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
Jako když se píchne do vosího (čapího) hnízda, Burešoidi se rojí a bzučí a bzučí a bzučí.
Holt ten Bureš ví dobře jak oblbnout ovečky, aby ho volily, aby konečně mohl udělat z celé ČR svůj podnik "ovčinec". *1* -
-
... tebe není potřeba oblbovat, blbečku od přírody :)))
-
Bureš už se těší jak ČR přejmenuje na ČO, spol. s r. o., - Český ovčinec, spol. s r. o., *1*
-
-
... nic primitivnějšího, nevzdělanějšího a víc zakomplexovaného jako tebe neznám, blbe :)))
-
-
-
ani CENZOROVÉ od SOCANŮ a Pražská kavárna plná Havliodů s tím nic neudělá ! *9* *1*
-
-
... si dokonalý debiiil, wau, s takovou sračkou se pochopitelně nediskutuje :)))
-
-
Ale dluhy po Kalouskovi se budou splácet léta ! *11*
-
-
a není za ně ani trestně stíhan,což je nehoráznost stejně jako zloději a podvodníci z ODS včetně Němcové.
-