Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už se radují,ale slibené peníze doktorům a lidem ve zdravotnictví jen slibuji,totéž řidičům a důchodcům.Je to banda lumpů.Nezapomeňte v příštích volbách!
  • josef.servit.9
    Jurečka Vám poradí, tento všeuměl se neštítí ničeho, jako většina prodejců odpustků!§!
  • Bohoušek je přes den čípek a v noci tampón madam zahnívající Makrela
  • O Václavu Láhev bylo napsáno pravdy dost. Idolem tak může být pouze pro asociální degeny typu zkrachovalý překladatel.
  • Babiš je ministr, jakého tato země potřebovala jako sůl, jako koza drbání.
  • Sajmone ty mi lichotíš. Přezdívka po našem milovaném prezidentovi....co bych zato dal.....ale bohužel Křenka neznám. To byl někdo z jiného útvaru? Mně říkali "fotr" protože jako služebně starší jsem na tebe bažanta musel dohlížet. Franta Novák (pojmenovali po mně televizi když jsem zatlačit na Železného) Už si vzpomínáš? No tys v tom měl vždycky zmatek....dalo mi fušku napravovat tvoje chyby......jak teď žiješ starý brachu? Pro koho teďka práskáš? Slyšel jsem žes prý přešel k CIA a máte na oddělení staré Nacisty.....no však jsme si s nimi vždycky rozuměli, že? Ale žes toho už v životě prošel, agent Gestapa pomocník VB a teď antibolševik....i ty jeden...ty se neztratíš...ale prý vám to teďka kazí Trump.....když tak přeběhni k islamistům nebo Číňanům.....
  • Simone Křenku pamatuji říkali ti Klémo
  • moje ID? Nevzpomínáš na starého kámoše z útvaru?
  • Ahoj Simone Křenku co tu děláš to už je 25.5.2017?
  • nazdar Sajmone, ty stará vojno....vzpomínáš...? To byly časy když jsme sloužili pod majorem Mlátilem.........tys mu nosil vždy švestičky ze své zahrádky jak ses mu snažil nacpat do zadku.....pamatuješ jak jsi jednou během Palachova týdne tomu mladému klukovi mezi zadrženými na služebně zlomil pendrekem ruku jen proto, že se ti zdálo že nestojí před tebou dost v pozoru? Tak ty teďka si hraješ na antikomunistu ty starý bolševiku..... *3* no máš recht komunisti jsou vyřízený musíš převléct kabát....ale upřímně recyklát TOPáci už jsou taky provaření a jdou ke dnu jak Titanic. To víš kolaborovali s námi.... Musíš přeskočit na jinej parník.....zkus ANO....i když Bureš byl vždycky jiná liga, ten byl eso v obchodě a zahraničních vztazích, ten se s nějakým pomocníkem VB konfidentem tvé úrovně asi bavit nebude......no ale aspoň bys moh vysomrovat koblihu.....
  • Na způsob získání přebytku se můžeme dívat z jakékoliv strany, prokazatelně je to úspěch ministerstva financí a následně vlády. Není toho moc, co se vládě povedlo, i když Sobotka a jeho ministři vykřikují, jaká že je to jejich zásluha. Domnívám se, že každý se selským rozumem pochopí, že výsledek není jenom tak něco. To jenom Pavel Jégl, Kalousek a jemu podobní závistlivci vidí věci jinak a ve všem hledají zádrhel.
  • Soudruh je tvůj otec já jsem pro tebe vždy a jen Pán *3*
  • Mno a co s tím soudruhu?
  • Exprezident Václav Havel (†75) jen dva měsíce před svou smrtí přepsal veškerý majetek v hodnotě skoro 140 milionů korun na svou manželku Dagmar Havlovou
  • Nikdo z nás nepochybuje o tom, že by dnes někde stál a svým ráčkujícím způsobem mluvil o humanitě a nutnosti pomoci uprchlíkům. Má to jednu chybičku. Nuže Váš Vašek je z celé plejády všech českých politiků od roku 1989 ten nejodpovědnější za zvěrstva Západu, která nemohla skončit jinak než statisíci usmrcených a milióny uprchlíků…Že si vymýšlím? Ale kdež. Dodnes ho vidím, jak jako dychtivé dítě a jako první evropská hlava z Evropy dorazil po skončení bombardování, které označil jako vždy vtipně humanitárním (rád si pohrával slovíčky) a které trvalo přes tři měsíce na jakousi planinu v tehdejší Jugoslávii, pošlapával tu zemi a chválil tuto akci, která přinesla (odborníci opravte mne) tuším 3 000 mrtvých včetně humanitárně zavražděných dětí a moc v Kosovu islámskému teroristovi H. Thacimu ………, který svou osvobozeneckou armádu živil prodejem orgánů srbských bojovníků. Milá Dášo, větší zvěrstvo v Evropě po roce 1989 nebylo.
    Obr. Dagmar při práci pro nadaci Vize 97 Mimochodem, ten Thaci, kterého jako bojovníka za svobodu Západ prosadil do čela, dnes již definitivně zhrouceného Kosova, konečně čelí soudu. Rozhodujícím zdrojem rozvratu byla nelegitimní a naprosto vylhaná válka v Iráku. Ta odstranila sekulárního autoritativního předáka Hussajna a odstartovala proces celkového rozvratu celého středního Východu. Dášo, mezi námi, když se dnes Američané diví, že islámský stát je na rozhodujících místech tvořen bravurními důstojníky Husajnovy armády, tak si fakt říkám, že Vašeho Václava a dnešní Američany se v zájmu světa ani nemělo dovolit k zahraniční politice pustit. No a kde by měli být, když ti boys je z irácké armády vyrazili? Chápu, že mi musíte položit otázku, proč Irák vůbec zmiňuji a co to má s Vaším Vašíkem společného. Nuže tehdy Vašek, v naprostém rozporu s Ústavou ČR, bez souhlasu obou komor Parlamentu a vlády ČR na zádech jakéhosi ometávače podepsal podporu této válce. A Bush jr., se o tuto žádost podobných blbečků opřel a vznikla tzv. koalice ochotných, ke kterým kvůli Vašemu Vaškovi patříme a která rozvrátila celou severní Afriku. To ostatní už, milá Dášo, byl jen dominový afekt. Dášo, byla jste tuším nejlépe placenou socialistickou herečkou, takže mám právo od Vás chtít trochu soudružské sebekritiky. Jistě víte, že od roku 1948 – 1989 zde byl tzv. socialistický systém, který je dnes označován za zavrženíhodný a zločinný. Otázka zní, Dášo: kolika vojenských agresí se tento zavrženíhodný a zločinný režim od roku 1948- 1989 účastnil….Nuže žádného: žádná mise, žádná agrese…teploučko a buzerace v kasárnách. Dobře jste odpověděla.
    A teď kontrolní otázka: Kolika vojenských agresí se účastnil režim, který Váš Vašek na počátku vybudoval…Pojďme počítat… Válka v Iráku, humanitární bombardování Jugoslávie, válka v Afghánistánu, 2. a zásadní válka v Iráku, arabské jaro……které postihlo Tunisko, Maroko, Egypt, Libyi a s tím související útoky v Libyi a dnes válka v Sýrii. Dášo, plně s Vámi souhlasím, že by Váš manžel se dnes zamýšlel nad uprchlíky a pečlivě by se snažil odklonit fakt, že je to, z hlediska odpovědnosti České republiky jeho dílo. Váš lidumil Vašek měl nástupce. Byl jím sebestředný a arogantní Václav Klaus. Ne nebyl lidumilem v očích havlistických následovníků Vašeho Vaška. Ale po celý svůj život v politice ostře protestoval proti humanitárnímu bombardování Srbska, válce v Iráku (velvyslance USA vyrazil ze dveří, když mu lhal o existenci zbraní hromadného ničení v Iráku), či útoku na Libyi. A donedávna byl kritizován, že nechce vojenský útok na Rusko. Milá Dášo, očekávám Vaši sebereflexi a konečně humanitární gesto!
    Skončila doba podepisování vítacích petic a přichází čas účtování a placení. Ti uprchlíci jsou už tady! Jsou v našich poměrech, především dílem Vašeho manžela a Vašich přátel z neziskovek, kteří je sem vylákali. Majetek, který jste zdědila po manželovi, je obrovský1 (cca 140mil.Kč). Nejde o to, abyste poskytovala uprchlí-kům jen jakousi humanitární pomoc z milosti. To ne! Povinností Vaší rodiny je nabídnout jim kompenzaci z důvodu politické odpovědnosti Vaší rodiny a Vašich kavárenských přátel za tyto mezinárodní zločiny. Prokažte teď konkrétním činem, Vy i Vaší přátelé, že svoji solidaritu s valícími se balkánskými a syrskými běženci myslíte vážně! Že jste zaskočení jejich počtem? Nabídněte jim všechny své nemovitosti, Vaše konta a hlavně, proste je za odpuštění! Pokud Vás přitom bude ještě bavit se modlit, tak se modlete. S přátelským pozdravem JUDr. Jiří Vyvadil
  • Firma generuje zisk majiteli tak na tebe zbude houno i z tvejch peněz.
  • To označení DDR byla parodie na merkelstán dnešních dnů.
  • Nepochybně živnostník na pokraji přežití sponzoroval partaje a Agrofert je neustále křištálově čistej. *1*
  • To už mnoha lidem nedochází.
  • Ten plus je načasovanej před volbama.Produktivita poklesla takže žádnej zázrak ,anabolika ala ano a z burešovice může začít pořádná kocovina, to neni o schodku .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit