Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mě živí strojírenství a ideologa-komunistický *12* máš v ano.
  • No u vesla ,aspoň si nechtěli koupit noviny ,rádio a TV a proti Gazdíkovi nemam nic.Jak všichni bráníte tu prolhanou samici od divočáka z ano,estebák a podvodník a káže jen to co chtěj lidi slyšet aby moh krádst co nejvíc,nenažranec.
  • Víno z Moravy je dobré a k moři radši na Jadran a meleš nesmysly, vojáci US chodili nakupovat do východního Berlína?A bundu máš moderní již 30 let,si děláš erdel?
  • Gramošku - jak české...
  • dobře vám tak
  • Zítra se pomočíme Bohoušku....zase v předklonu před Makrelou.
  • zajímavé co lidem vadí, že jsme na tom líp než za Kalouse *7* čechům se nezavděčíš
  • I mi jsme to odhlasovaly na schůzi.
  • Máš pravdu soudruhu: Kupředu levá!
  • Souhlasím. Kupředu levá!
  • Když já ty koblihy tak miluju.
  • a uznáváš jen zlodějnu tak není divu že nic nemáš a naletíš na laciné kecy typu Lihoslava Kraďouska a modrých strak. Ti tvoji oblíbenci kteří se v minulosti paktovali s bolševiky a teď pokrytecky jako ty řvou proti nim rozkradli co se dalo. A ty tobě podobní kteří jste doufali že se s nimi přiživíte máte plnou odpovědnost za sr...čky do kterých stát dostali. *3* Kdybys nebyl nenažraný jako oni pracoval a místo trapných slibů si vzal koblihu mohls mít peníze i koblihu. Tak máš ho..no a vztek. Dobře ti tak....
  • Stále opakuji: nevolit nikoho kdo je nebo byl poslanec nebo zastupitel, žádné jejich rodinné příslušníky, známé a lobisty.
    Obnovit trest smrti a ustanovit trestní odpovědnost poslanců, žádnou imunitu.
    Pokud bych já udělal takovu chybu v řádech několika procent, byl bych vyhozen jak o zkoušky na VŠ, tak i od maturity.
    Je třeba oprášit tradici defenestrací.
  • to by stačilo. Nevolit Bureše jenom proto, že rozdával koblihy. OK rozdával koblihy ze svého? *1* Nevěděl jsem, že se poctivou prací mohou vydělat miliardy, já to neumím. Stát přivedli do dluhů především ti "bývalí" komunisti, StBáci a podobná verbež. A ovcím stačí kobliha a nevidí, jak Bureš pomalu zavádí fašistické metody.
  • nepustit ke korytu u kterého chrochtali 25 let. A jde to. A to ještě Babiš rozdával ze svého koblihy. Prosťáčci typu Sajmona kteří se vzdali svobody a svéprávnosti jen za laciné sliby a stupidní kecy a přivedli tak stát svou blbostí do dluhů a ani nedostali koblihu jen skřípou vztekle zuby. Inu komu není shůry dáno, v hypermarketu ve slevě nekoupí..
  • Koblihářovi agenti se můžou přetrhnout při agitaci ve prospěch Bureše *1* *1* *1*
  • ... a já jsem v hajzlu, že si nemůžu čmuchnout k zapařený prdeli a genitáliím mojí drahé Simonky :)))
  • Je to jasný i bez koblihy. Až budeš nucen v sedmdesáti jít na brigádu vykládat vagóny či dělat podobně atraktivní práce, aby sis mohl dovolit jít k lékaři a zaplatit si léky, tak si ty kobliho na mne vzpomeň! (Teda, jestli se takového věku dožiješ)
  • ... Jégl je pííča :)))l
  • ... a hlupáci jako ty jsou z toho v hajz*u, deb*le :))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit