Přejít na výpis diskuzí
Rozpočet je v plusu… A zítra to roztočíme, drahoušku!
4.1.2017 | Pavel Jégl
93 příspěvků
-
A věříš, že po těch mnoha letech je mi úplně jedno , kde sehnal vědomosti? Ani mi nevadí, jestli si přijkradl, nebo ne. Ty před ním a okolo měli legitimaci všichni, jinak by tam dnes nebyli. Jak vždycky tvrdím, jestli byl pan např. Novák parchant, tím že se přejmenoval (stal se členem jiné strany) ještě není lepším člověkem. Ve straně (žádné) jsem nikdy nebyl, 20let jsem podnikal, 16 let jsem byl celkem zaměstnám, tak mohu posuzovat a od těch předchozích žebráku nic dobrýho nevzešlo. To vše ukáže čas. Celá leta to bylo jak za dob minulých. Ty co to zku....li, tak dělali přestavbu- jo holt to mají stále v krvi. Koblihy nejím, ale přece jen jsou zatím nějaké výsledky .
-
Na ně prostě platí Babiš, Zeman, Putin, Trump... a pak samozřejmě KOBLIHA ! *15* *15*
-
bacha aby ses nezvencnul (nezburešovatěl), pokud se to už nestalo. *15*
-
Bureš už se těší jak ČR přejmenuje na ČO, spol. s r. o., - Český ovčinec, spol. s r. o., *1*
-
Jako když se píchne do vosího (čapího) hnízda, Burešoidi se rojí a bzučí a bzučí a bzučí.
Holt ten Bureš ví dobře jak oblbnout ovečky, aby ho volily, aby konečně mohl udělat z celé ČR svůj podnik "ovčinec". *1* -
ani CENZOROVÉ od SOCANŮ a Pražská kavárna plná Havliodů s tím nic neudělá ! *9* *1*
-
Ty hlupáku (kumul) asi patříš také mezi ty,kteří podváděli a byli rádi,když byl u vesla Kalousek,Topolánek a Gazdík. *16*
-
Ale dluhy po Kalouskovi se budou splácet léta ! *11*
-
Díky panu Babišovi se daří a havloid Jégl se může zvencnout (zhavlovatět) a to je fajn, moc fajn!!!
PCHE !!! -
Ty nám raději Simone už řekni, jestli jako siamský dvojče s blijcem pitomcem máte dvě palice a jedno tělo nebo obráceně, rozumíš už ty blbče a nepleť se do politiky, jsi tu pak jen pro legraci, protože tomu hovnóó rozumíš, pitomče teplej.
-
Toho Špidlu ani nezmińuj, za půl mega měsíčně si mohl říkat co chtěl.. A teď těch 50 000 k důchodu.....,tak ten ty zdroje má , to si kuř. A nikdy nebyl pro ty normální lidi.
-
od Babiše, než složenka od Kalouska *5*
-
že jsi psychicky úplně v hajzlu *2*
-
Jak vidno, je to jedno + nebo -, úkol dne je pomluvit vládu... Prostě nejlepším ministrem financí celé galaxie byl Kalousek a nevděční, nevzdělaní ovčané starší 35 let z venkova a malých měst to nejsou sto pochopit....
-
Jak to ovečky tomu Burešovi baští. Minule dostaly koblihu, teď jim zase servíruje prý "přebytek" státního rozpočtu. *15*
Ovečky nechápou, že stačí trochu zamachrovat ve výsledcích a hned je podle potřeby úbytek nebo přebytek. *2*
Když je takový přebytek, tak proč se nesníží daně, nezruší zbytečné poplatky, neupraví se krs eura, nesníží se ceny léků, proč pošta zdražuje... *1* -
To je v klidu, to je jenom "kecal" Jégl *3*
-
ale rudokožci by ho rády obnovily. *12* *16*
-
Ono je to tu lunapark. Tak to tak ber. Ale už nedělají tolik pravopisných chyb! *1* *1*
-
Jari! Ekonom nejsi, ale radíš. Vědomosti získal jisto jistě ve VUMLu!
-
rudé právo už není ale spi dál *1*