Přejít na výpis diskuzí
Rudá radní: Chápu strach studentů z KSČM, mají zkušenosti z rodin
14.12.2012 | Sebastian Kantor
119 příspěvků
-
§ 365 Schvalování trestného činu
(1) Kdo veřejně schvaluje spáchaný zločin nebo kdo veřejně vychvaluje pro zločin jeho pachatele, bude potrestán odnětím svobody až na jeden rok.
(2) Stejně bude potrestán, kdo v úmyslu projevit souhlas s trestným činem
a) pachatele nebo osobu jemu blízkou odmění nebo odškodní za trest, nebo
b) na takovou odměnu nebo odškodnění pořádá sbírku.
Bří Mašínové, schvalování rozkrádání státu, vlastizrada. -
Úplně blbé děti a jejich rodičové, co vystudovali, nebo se vyučili zdarma, neboť KSČ jim vše uhradila, tyto absolutně blbé děti protestují proti KSČM, co kdyby prostestovali třeba proti vládě, která z lidí dělá bezdomovce, to jim asi ještě nedošlo??????
-
Odpověd viz výše honji z ods *16*
-
Nevím jestli GEMA, asi jsi nějakej hnutej, ale můžu ti po hubě dát až si pojedu pro ty prachy jak jsem psal. Mimo to ve straně jsem nebyl ani v pionýru ty d e m e n t e na rozdíl od tebe ty zlodějskej hnoji, co byl ve straně jako první *16*
-
Kterej promrdanej bolsevik(GEMA atd.)Chce dostat lesenovou trubkou pres zubni protezu,tak mu milerad vyhovim! *3*
-
Ale ale, studentíci, to rodiče, ukřivděný nuly a učitelé. místo kvalitní výuky mají alespoň téma. Už aby zavedli školné, aby se ta k u n d a co mluvila jako matka jednoho haranta v televizi probrala. V době revoluce jí bylo 16 ale zkušeností s komunisty, jako 90 ti letá s v i n ě *16*
-
Tak OK,kdy a kde ty S V I N E Komunisticka?!
A bud tam ty C U R A K U!!! -
Už ti lepí co ty pravičácký hnoji?
-
Nevím které rudé bestie že derou k moci. Ty co zabíjely a pronásledovaly zaručeně ne. (To by jim muselo být tak 80). A ti dnešní komouši - to je jen čajíček proti těm, co nalezli do ostatních stran. Takže oni revoltující studentíci není nic jiného než parta slepých ubožáků, co si nevidí ani na špičku nosu.......
-
Dokonce už vím co za kozomrda ukradlo můj původní nick, byl jsi to ty s tou tvou modrou bandou zlodějů a vrahů, tak mě to ani nepřekvapuje matkomrde!
-
Dokud budeš plkat nesmysly, tak tě budu nejen osočovat ale do té držky ti i nakopu kapišto hnoji?
-
Já jsem ti něco psal ty modrá k u r v o , nemáš právo žít hnoji *16*
-
Prosím nekraď jejich gestapácké nicky, nebo budou zase vše svalovat na komunisty *16*
-
Gemo,uz mnohokrat jsem Ti psal-jsem pravicove orientovany,proto vim,ze ODS,TOP'09 nejsou pravicove strany,proto je nikdy nevolim!
Tak si me neber do drzky!!!!!!! *6* -
Kdo se nevyrovná se svou minulostí, ten je odsouzen prožít ji znovu.
Komunistické rudé bestie nebyly potrestané a už se zase derou k moci. A už se chystají jak zase budou mučit, zavírat, zotročovat a vraždit. Rudé zrůdy tady na chatu Tiscali už tím nepokrytě vyhrožují. -
Tak to máme 2 mínusy, kdepak je člen ksč? *16*
-
Začalo to přejmenováním letiště, "demokratickou" menšinou, které to platili ti, kteří o to, aby se letiště jmenovalo po ochlastovi a vlastizrádci nechtěli. Tohle ku r va musí skončit
-
Tak jak jsem napsal by se mělo zacházet s každým, kdo si plete demokracii se systematickou zlodějinou. Dokud za ní nebude nikdo odpovědný, budeme pořád číst tyhle plky, od gaunerů co by měli hákovat v uranovém dole. *16*
-
Už ten nadpis "Rudá radní" zavání nenávistí. Kdo tu šíří nenávist?
-
Modrý fašisti jako je .,člen ksč, not čssd a další se dohodli, že mi budou kompenzovat díky jejich špatné volbě a následné zdražení nákladů na domácnost. Jedná se o vymáhanou částku 7,500 kč měsíčně, o kterou mě ožebračili a okradli mou rodinu. Pokud každý měsíc úhrnem tuto částku nepošlou na můj účet, budou muset platit úhradu v nemocnici, protože je budu systematicky kopat do držky dokud nezaplatí. Platí to pro každého hnoje co obhajuje a volí zlodějské gestapo vrahů obyčejných lidí. *16*