Přejít na výpis diskuzí
Ruská armáda proti celému světu: Tankový biatlon a další perly 'vojenské olympiády'
31.7.2017 | Jiří Just
63 příspěvků
-
Vaší neznalostí problematiky jsem absolutně zklamán. Musíte si to lépe nastudovat!
-
Jedno je jisté. Do Ruska se dostat můžete, ale nazpátek už ne.A velká pravda bude, že většina Čechů by do války s Ruskem nešla.
-
nenech si to líbit juro, vysajmonuj ho *15*
-
naši chrabří vojáci v první válce, kteří přešli na stranu ruska byli také kolaboranti? ty blbe, to jsou naši hrdinové
-
Takže kolaborant *11*
-
nebo si jim mohl falešně naklikat mínusy *15*
-
hmmm, tak to jsou američani v tahu, jura vytáhne lopatu z hnoje a postřílí všechny velitele NATO *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
nikdy nepůjdu proti Rusku, až zbabělý američan vyrýpe válku proti rusku, nejprve postřílím všechny velitele NATO kolem sebe
-
"A kolik miliard mrtvých má na svém triku rozpínavý kapitalistický imperialismus"
Podle nekterych odborniku az 5 milliard.☺ -
Chlapečci si hrají na vojáčky. Rodiče, děti, sourozenci nemají dát co do úst, hlavně když máme propagandu a té se najíme. T 72 stará plechovka, která se dá koupit za 100 tis.
-
na naši chrabrou a neohroženou armádu, čítající 4tis bojeschopných vojáků a vyzbrojenou třemi bojeschopnými tanky, nemají. Až na rusáky vlítnem, tak se z nás umlátí smíchy... Vítězství je naše!
-
"se ty blbče bez volebního práva navážíš"
O tom, ze ty jsi obcan ČR s volebnim pravem vubec nepochybuji.Podle argumentu ktere jsi pouzil, mam predstavu cloveka kteremu jsi dal svuj hlas.Ten take nekdy rad pouziva nadavky a vulgarity a dava svym volicum najevo jak dalece si jich vazi.
V roce 1992 vystoupil Zeman jako poslanec ve Federálním shromáždění (v československém parlamentu) během debaty k zákonu o referendu. Poslance varoval před jeho důsledky i hloupostí (s)prostého lidu.
"Třetina obyvatel této země je slabá duchem. Každý sedmý občan je debilní nebo dementní nebo alkoholik. Zhruba polovina obyvatel této země má podprůměrný intelekt," upozorňoval v debatě. -
Komoušský hnus jako je konfident STB- filip a jeho noshled potomek komoušského vraha grebeníček nejsou lidi - jsou to komouši čímž se vyřadili z lidské společnosti.
-
se ty blbče bez volebního práva navážíš do Grebeníčka a Filipa, co je ti do občanů ČR ZMETKU.
-
"Kde má autor článku jistotu "
Ty cerpas jistotu, ze by nenarukovali z rude knizky a od soudruhu Grebenicka a Filipa? -
Slavs of the world,unite!,eh?
-
... v roce 2018, když mi bylo 18 jsem dělal zkoušky z ML, to jen pro upřesnění. Pa Sajmon.
-
vnucování demokracie zemím a národů co o to nestojí a neumí stím pracovat.
Libye,Sýrie,Afghánistán,Irák...... -
Nevím co je to "rozpínavý kapitalistický imperialismus", i když jsem musel dělat zkoušky z tzv. marxismu-leninismu. *1*
-
A kolik miliard mrtvých má na svém triku rozpínavý kapitalistický imperialismus vážený občane? Už jste to někdy počítal ?