Přejít na výpis diskuzí
Ruská armáda proti celému světu: Tankový biatlon a další perly 'vojenské olympiády'
31.7.2017 | Jiří Just
63 příspěvků
-
On nejspíš u vody je, ale ty jen v ústavu čumíš do monitoru, jako postiženej by ses stejně utopil. A byl by klid.
-
super diliňáku, celá ČR u vody a soudruh BTW řeší na tiscali biatlon ruských šrotů *15*
-
Tank Biathlon Russia T-72B3M Vs China Type96B B
https://www.youtube.com/watch?v=kCOaQaU5hgM -
... teda já jsem popleta Sajmon, amrdólové nejsou slovanský národ, oni totiž nejsou vůbec národem, ale vraždit nevinné to umí sakra dobře, třeba nedávno zase nálet na nemocnici.
-
Ten slovanský národ napáchal tolik zla jako málokdo. Z malého středověkého Moskevského knížectví se neustálými výpady, loupežemi a zotročováním zabrali šestinu světa, než se ten obr na hliněných nohou sesypal. Dali světu komunismus, který má svědomí nejméně 100 milionů mrtvých. Nějaké kecy o jakémsi "slovanství" patří do 19.století. My jsme především Evropané. Pouze náš jazyk je slovanský. Jinak s těmi stepními nájezdníky nemáme nic společného.
-
Byl jsem v Rusku na kole. I ty nejzapadlejší vesničky mají obchody plné zboží. Proč? Protože i v Rusku funguje kapitalismus. Už se s tím smiřte...
-
Pobavil mne název článku : "Ruská armáda proti celému světu".
Kde má autor článku jistotu , že v případě války by český záložák narukoval proti slovanskému národu, tomu snad nevěří ani sám komediant Stropnický. -
Tanky zreznou a lidé zemřou.
-
Ty simonovic kurburte z redakce Tiscali, muzes jit tak akorat do americky prdelle.
-
Obrana nebo útok?
-
"Obchody jsou narvané všemi druhy zboží,"
Pro zahranicni navstevniky.Uz za Stalina byl Leningrad jedna z vykladnich skrini CCCP. -
Tak US army v poslední době bojuje více méně proti neozbrojeným civilistům, případně menším režimům s výzbrojí technologicky na úrovní 2. sv. války.
Konflikt s "rovnocenným" protivníkem typu Rusko by pro US army mohl být šokujícím rozčarováním.
O rozkladu US army hovoří spousta vojenských expertů takže to není jen můj názor.
Váš názor se může samozřejmě lišit.
Nicméně existují zdokumentovaná fakta.
Do US army se leje nepředstavitelné množství peněz efektivita těchto prostředků jde však úplně mimo.
Pokud vás to zajímá na internetu jsou k tomuto problematice haldy materiálů.
V podstatě strategie financování armády je u Ruska přesně opačná než u Ameriky 80% jde do výzkumu a nových technologií a modernizace. Američané vrážejí téměř vše do udržení monstrózních rozpadajících se zastaralých struktur. -
rozpad USA a jejich armády už nám sovětští a ruští bolševici slibují asi 80 let, nějak se to vleče pane risach, nezdá se vám ?
-
proč nepíše pod Makakem soudruhu BTW ? *13*
-
Americký plukovník ve výslužbě Douglas Macgregor je vlivný americký vojenský myslitel, autor knih a kritik současné podoby americké pozemní armády (US Army). Macgregor dlouhodobě bojuje za výstavbu tzv. průzkumných bojových týmů RSG (Recon Strike Group), které mají tvořit základní stavební kámen US Army.
plk. Douglas Macgregor: Prečo sa americká armáda rozpadá na kusy?
https://www.youtube.com/watch?v=XaBPuOYA_mc
*5* *14*
Tak snad se rozpadne co nejdřív -
Pokud pomůže i Zemákovi a vyjde to, tak ho za rok uvidíme popojíždět v Práglu na lafetě, to bude slávy.
-
kretýno, koho krom vás debílků z pražské kavárny zajímá vybombardovaná nemocnice plná islámských čmoudů ty sluníčko *15* *15* *15*
-
je dobře, že Putin investoval obrovské peníze a úsilí do zvolení Trumpa, vyplatilo se, Vladimír Vladimírovič je velký stratég. *3*
-
takže jsme vyhráli, supéééér, kdy bude příští turnaj ???
-
Jak jsem již celou dobu hlásal, tak si za tím stále stojím : Donald Trump bude dobrým prezidentem, fašistka Killary utřela nudli.