Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To že ti v Beřkovicích prováděli? To by chtělo nějakou stížnost, napiš puťkovi. *1* *1* *1*
  • Mám většíhp duraka, než jsi ty a že ty jsi dost velkej, skoro jako puťka. A to jsi z vaší komsomolský buňky největší? Nejsou tam ještě větší? *1*
  • Plně souhlasím s Otou. A těm, co nepřemýšlí a nebo přemýšlí jednostraně a jsou plni nenávisti vůči Rusku i když vědí, že Ukrajině pomáhá pouze a právě Rusko a Západ se pomalu pakuje dopozadí, vzkazuji: pokud máte mozek, tak musíte vědět, že díky Ptinovi není světová válka, kterou si přejí USA aEU.Porošenko a Jaceňuk si vůbec neuvědomují, co provedli a že díky jim nejsme od ní daleko.
  • Zase te zapomneli na osetrovne? No pockej, to bude bugr, az zjisti, zes zapnul pocitac. *1*
  • Ty ses jenom popletenej, ubohej durak a mas ho malyho. Je mi te opravdu lito. Asi ti koza dneska nedala. *1*
  • No, ale - Já jsem agent CIA, jsem nebezpečnej a jsem zlej, Já jsem agent CIA, jsem nebezpečnej - a zlej (trotl, totiž troll). *1* NUM
  • Já jsem agent CIA, jsem nebezpečnej a jsem zlej, Já jsem agent CIA, jsem nebezpečnej - a zlej (trotl, totiž troll). *1*
  • Tos popletl kaku, musis napsat bezpecnostni rizoto, jako tvi kolegove z CIA.
  • Ano pratele moje myslenka je takova ze by nebylo vubec od veci vihostit vsecky RUSAKY z nasi zeme!!! Nebot nic z nich pozitivniho neni kazdy druhy je beztak agent KGB -zlocinec a predstavuji bespecnostni RIZYKO!!!
  • Ono tu skutečné uznání není vůbec jednoduché...V Luhanské oblasti většina lidí už necítí nic k Ukrajině a říkají, že jde o Luhanskou národní republiku. Na kyjevský režim jsou velmi naštvaní a není divu.. rozbombardované vesnice, domy, školy, mrtví zmrzačení a zoufalí lidé, ženy i děti nevyjímaje. Nějaká forma federace tam po tom všem nepřipadá v úvahu. Navíc tuto republiku, jakož i Doněckou národní republiku Rusko nějak podporuje, tak či tak.. Situace je hodně vážná. USA a EU silně tlačí tzv.kyjevskou vládu do konfliktu a dávají tam i finance, kterými ji podporují a ty se ztrácejí účelově ve zbrojení a ne k řešení problémů země i lidí v ní. Republiky Donbasu by se raději staly součástí Ruské federace, což by byl problém a ohromné riziko vzniku skutečné války, protože to tam zas eskaluje.. a do ní zřejmě Rusové jít přímo a otevřeně nechtějí, protože i tak z toho co vlastně si způsobili Ukrajinci sami vytunelováním vlastní země či spíše jejich "oligarchové" a ještě tím, že do toho všeho vrtá hloupě vtažená EU i s USA z důvodů svých nenažraných cílů, mají problémů až až. a navíc by to mohla pak už být válka skutečně světová !.., tak jak by USA moc a moc chtěli.. Bez toho všeho by si Rusové s těmito ukrajinskými oligarchy a jinými zloději a tuneláři státního majetku na Ukrajině, na úkor vlastních občanů už dávno poradili sami klidně i u svých soudů, kam tito zločinci proti lidskosti i genocidy vlastního národa bezesporu patří a všude jinde by byli legitimně uznáni, jako teroristé.. a byl by na Ukrajině už dávno klid a nebylo by rozhodně tolik mrtvých a zmrzačených, nevinných lidí, včetně totálního chaosu a rozkladu i zadlužení "Ukrajiny"..Nesměli by však do toho vrtat Američani, tak jak to jen oni po celém světě umí a dělají...Rusové by se s Evropou už nějak dokázali domluvit, aby si každý z nich přišel na to svoje.. a nikdo na ničem netratil a navíc mají obě strany ještě jednoho, velmi nepříjemného, nebezpečného a společného nepřítele proti kterému by byli pragmaticky a společně daleko silnější a tím jsou musulmani..!!!.. co jsou problémem i pro samotnou USA a mírový svět obecně !
  • Uz se s.rou! To je .rrrdel! *1*
  • Zil byl adin durak, Jurij imenem. On imel va vsjo vremja sumassedsie znanija i patamu tepjer zivjot v bolnice dlja sumassedsich pri doktore Chocholouske. *1*
  • No, to né, ale kdybys podřezával fašouny s rudou hvězdou, bude ti celek václavák tlaskat. *3*
  • těm se to líbí
  • Ruská politika - ani nahá, ani oblečená, ani pěšky, ani na koni, už musej mít velkej hlad. *1* *1* *1*
  • Da zdravstvujet balsaja Rassija!!! Na vsegda i nikagda pa drugomu!! A ted se vsichni makakovi ri.olezci po.erte! *1* *1* *1* *5*
  • Hnusajn Babrák Ohava si teď nejspíš strká pro všechny případy banán s kapslí ciankáli do kapsy,protože jeden nikdy neví.
    A představa,že republikáni v USA vyšlou opět do ulic ty své Blanické rytíře v bílých kápích ho jistě moc těšit nebude.
    A celkem bych toho kluka chápal,děsná představa jeden den mě budou plácat po ramenou a nalhávat mi,že jsem nejlepší a nejmocnější muž světa a druhý den mě ti samí lidé budou s lasem a klacky nahánět po ulicích jako podřadného negra aby mne ke všeobecnému a veselí a radosti upekli někde na náměstí ke spokojenosti srýčka Sama,stejného strýčka kerému jsem dělal poskoka celé volební období *8* Jeden by toho kluka možná i litoval *5*
    Ale to už je ta svobodná Ameryka zem kde je v rámci boje za demokracii a svobodu možné snad vše *3*
  • *11*
  • Hypotéza 1: Na Auroře od poloviny října oslavovali revoluci a 7.listopadu Ivan zjistil, že zapomněl vystřelit. Pojala ho hrůza, že ho Lénin pošle na Sibiř a tak si řekl, že lépe pozdě než nikdy. *2*

Hypotéza 2: Byl to genitální tah Lénina na zmatení nepřítele: Udělat říjnovou revoluci v listopadu by nenapadlo ani toho největšího p.tomce. *1*
  • Takže hloupost je ostudou?? jste lingvistický guru,obdivuji Vás

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit