Rusko se vrací jako velmoc a bojuje za svobodu celého světa, hlásí Putin
-
Rusko je chudá, zaostalá díra, která dosahuje HDP Itálie, ač má 2.5x víc obyvatel. Průměrná mzda tam je 15 tisíc hrubého a střední délku života mají o 8 let kratší, než my.
Každý rok, kdy žijí v iluzi, že jsou stále světovou velmocí je zahrabává víc a víc do středověku.
-
Nemohu se dívat na tupost pisatelů
-
Bože, ty teda kecáš nesmysly.
-
Jsem na tom stejně. Dnes mohu poprvé po měsíci psát. Ale nevím, proč to ti administrátoři dělají. Vždyť mně je to lhostejné. Kdybych alespoň věděl za co jsem byl blokován. Ale nevím, která pravidla jsem porušil. Asi jsem napsal pravdu.
-
Místo těch keců se seber a běž bojovat za lepší kapitalistický svět.
-
A vanhorne je intelektuální pwase.
-
Je třeba rozlišit.To co je v textu - přednesl rusák u sebe doma. Tam kde prezidentuje. A pak tady máme našeho hradního tlučhubu. Ten v Italii veřejně přednes tady toto:
"Ruské imperiální ambice by podle Pavla neměly limity, pokud by tyto limity nebyly stanoveny. „Pokud mu to bude dovoleno, Rusko se nebude zdráhat vzít si regiony bývalého východního bloku,“ tvrdil."
Odmítá se uvěřit že toto lze vypustit z huby v r.2023. A ještě veřejně. Každý tady v EU přesně ví jak to bylo se začátkem tam té války. Kdo proč a za co. A tady ten přichází s novou vymazlenou myšlenkou. Balamutí, překrucuje a zejména profesionálně blafuje.
-
Ať válku na Ukrajině hodnotíte zleva, zprava, pravdou zůstává naprostá lhostejnost vůdců obou stran k zmarněným životům tisíců mrtvých, především mladých lidí, kvůli zabranému ukrajinskému území Rusy. Nic není vzácnějšího, než lidský život a v každé společnosti mír, pohoda a prosperita. A tento konflikt s tolika tisíci mrtvými, je opravdu důkazem lhostejnosti vůči lidským životům a potřebám obou národů. A lidské životy a mír jsou nade vše.
-
Máte tam chybu je to Zelenský
-
Viz Petr Pavel
-
Jo "lidi" jako vy vždycky obdivovali velké diktátory typu Hitlera, Mao Tse Tunga, Stalina, ... Čím víc lidí nechal zabít, tím větší lidumil. A vždycky se ty lidské zrůdy ohánějí slovy o míru, spravedlnosti, vyšším poslání atd.
-
Putin je stejny magor, jako byl jeho ucitel Hitler. 😉
-
a denně na bojištích zařve skoro tisícovka Sovětů v tomhle období.. děkujeme, že za nás bojujete, bohužel fakticky jen sami se sebou a vlastním chabým intelektem východního myšlení... :)
-
On tam bojuje soudruh generál Petr Pavel?
-
Když nevíš kde je step proc pořád ze sebe děláš i-diota stejným=spamovaním komunisto
-
Mám na ta jeho slova svůj názor. Nemohu jej však veřejně prezentovat, protože bych byl opět 30 dní "demokraticky" umlčen, to v lepším případě. V tom horším bych byl souzen a opravdu se nechci stát politickým vězněm.
-
Moskva nabídla Kyjevu mírovou dohodu v březnu 2022, ale ukrajinská strana Rusku nedůvěřovala.
„Cílem Ruska bylo vyvinout na nás tlak, abychom zaujali neutralitu. To pro ně bylo hlavní: Byli připraveni ukončit válku, pokud přijmeme neutralitu, jako kdysi Finsko. A my bychom se zavázali, že nevstoupíme do NATO. To bylo hlavní,“ řekl Arakhamia.
Souhlas s neutralitou a vzdání se členství v NATO by však vyžadovalo změnu ústavy Ukrajiny, vysvětlila Arakhamia. "Za druhé, Rusové nevěřili, že to udělají." To lze provést pouze s bezpečnostními zárukami,“ řekl 1+1.
Během jednání, dodal Arakhamia, dorazil do Kyjeva tehdejší britský premiér Boris Johnson a řekl ukrajinským představitelům, aby pokračovali v boji a nepodepisovali žádné dohody s Moskvou.
Johnsonovu roli při potlačování mírových rozhovorů v Istanbulu odhalil v květnu 2022 list Ukrajinska pravda. Ani britský politik – který byl v červnu téhož roku sesazen z funkce premiéra a nakonec získal práci v americkém think-tanku – ani americká vláda nikdy oficiálně nepřiznaly nátlak na Kyjev, aby odstoupil od návrhu dohody, kterou s Arakhamií podepsala. Rusové. Kyjev se k této záležitosti rovněž nikdy oficiálně nevyjádřil – až dosud.
Začátkem tohoto roku ruský prezident Vladimir Putin prozradil africkým vůdcům, že Moskva a Kyjev podepsaly na jednáních pořádaných Türkiye návrh dohody „o trvalé neutralitě a bezpečnostních zárukách pro Ukrajinu“.
Jakmile Rusko stáhlo své jednotky z blízkosti Kyjeva, jako gesto dobré vůle, Ukrajina dohodu porušila, řekl Putin.
Stažení Ruska bylo západními vládami a médii prezentováno jako ukrajinské vojenské vítězství a začaly Zelenského vládě posílat těžké zbraně a vybavení, což přiživovalo konflikt na dalších 18 měsíců. -
Každý kdo má "pět" pohromadě ví o čem mluví. Pro jednoduché:
Má pravdu ten chlapec
-
Lehni si, možná ti bude líp, a přestaň koukat na ČT
-
A ta jeho agresivní válka na Ukrajině je spravedlivá? Okupovat cizí území ,znásilňovat ženy, drancovat , to umí komunista velmi dobře!