Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • goyim

    Rusové mají doma to, co Jégl žijící v koloniálním, rozkradeném a zadluženém státě nemá. Nezávislost, soběstačnost, fungující zemědělství a nepřeberné množství přírodních zdrojů. Vzorný eurohujer ale niz z tohoto nepotřebuje. Stačí jednou denně kapka demográcije a šnupnout prd strýčka Sama.

  • Diwa

    Nic ve zlém, ale v Rusku jsou tyto teploty řadu století.........nebo že bych něco prošvihl, nebo autor tohoto článku chtěl být chytrý ?

    • No to ano, a dobře jim tak :-D Nic to na věci nemění v tom, že jejich plány o tom, jak my budeme mrznou a oni se ohřívat u věčného ohně, zatím dostal na zadek. A to je dobře. Můžou teď natáčet hodinová videa o tom, jak jim zbytečně hoří plyn na sporáku :-D 

    • goyim

      Tomuhle se lidově říká plést z ***** bič.

  • Makak

    Dolaru dochází dech, ztrácet bude dál

    Americký dolar začal ztrácet dech. Kvůli hrozící recesi se trend již obrátil a investoři přesouvají kapitál z dolaru do jiných měn a ekonomik. Koruna podle analytiků posílí na 22, či dokonce 21, korun za dolar.


    Extrémní zima má v USA už 48 obětí, nejvíce ve státě New York  26. 12. 2022

    Počet známých obětí extrémního zimního počasí ve Spojených státech v pondělí narostl na 48, informovala agentura AP. Většina obětí je hlášena ze západu státu New York, kde ve městě Buffalo a jeho okolí zemřelo nejméně 27 lidí poté, co blizard uvěznil lidi v autech nebo domech bez elektřiny. Extrémní zima, která lidem napříč USA zasáhla do vánočních plánů, by měla tento týden ustupovat.


    😂😛 tlachali.cz

  • No a co? Ve vesnici Ojmjakon před pár lety naměřili dokonce -72 stupňů a neposr... se z toho. V Rusku a zvlášť na Sibiři jsou teploty -60 stupňů běžným jevem. Jinde ve světě už při -30 stupních všechno kolabuje, ale Rusové dokáží venku při těch -60 stupních ještě i pracovat. Jsou na to od přírody stavění. Je to velmi houževnatý národ. 



  • adavid

    Co to je za debilní článek? Proč by Rusové něco takového přáli Evropě? 

    Pořád budete rýpat do Rusů, že...

  • Ještě, že to ten Jégl napsal, zima na Sibiři. To musí být opravdu inteligentní a vzdělaný pán, že má takový rozhled.

  • Gorobilypes

    Ten co to psal je b l b co ve škole neměl zeměpis.

  • josef.chmela

    Jégl, Jégl, to je tedy poznání, na Sibiři -60. Tam jsou takové mrazy skoro běžné a jsou tam na to připraveni. To jen u nás jsme balamuceni tzv. "demokratickou" vládou, že se nám v té naší demokracii nemůže nic stát a jsme na vše připraveni a máme ten nejlepší systém na vše. Tento tendenční článek režimu poplatného novináře to jen potvrzuje.

  • No zapomněl dodat, že na rozdíl od USA jsou na sibiři na takové mrazy zvyklí...

  • Šmankote - Hurvajs ! Toto že se děje ?! Evropa se odstřihla od ruských štítivých, ideologicky závadných, uhlovodíků (třeba sabotáží na plynovodu), lidi mnohde mají doma v bytech zimu a to je podobné jako přírodní pokles teplot v Rusku ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit