Přejít na výpis diskuzí
Samozvaná konzulka doněckých separatistů v Česku jako chodící učebnice ruské propagandy
18.11.2016 | red
395 příspěvků
-
Ale jo já ji fandím *3*
-
Brrrrm, brm, brrrrm, hihihi a mám ho teplouše, kde jsem ho chtěl mít, VŽDYCINKY se mi povede rozpálit doběla teplouše Semjona Gayínka!!!
MUSÍ se chovat jak JÁ přikážu!!!
JOCHOCHÓ JUCH JUCH !!! -
Ano, tak to je, téměř 80% není spokojeno s EU a více než 70% občanů podporuje Zemana. Výrazně tomu napomohla kauza Brady a vítězství Trumpa.
-
-
kauza Brady otevřela všem občanům oči v tom, jak Zeman lže jako když tiskne, o ovčinci nemluvě
-
-
no já ti nevím současné průzkumy voleb (kdyby kandidoval) mu dávají hodně šancí na znovuzvolení.
-
-
Já toho starého opilce a lháře Zemana nepodporuji. Stydím se za něj.
-
-
Děkujeme ti, my každého idioota nechceme aby ho podporoval.
-
víme sajmon, stydíš
-
-
-
Zlodějská a podvodnická sviině Simon už je tady a zase podvádí s nicky a bodováním.
-
Klikám a to mi trvá chvíli.
Klikám s nevšední pílí.
Klikám a blíží se den bílý.
Klikám, únava sílí.
Klikám a stále mám dost síly.
Klikám, blížím se k cíli.
Klikám, ještě krátkou chvíli to vydrž sám. -
-
Ano klikáš podvodníku s bodováním ruský teplouši BTW.
Ale toho tvého mínus plus 12 bodů ve stejné vteřině už si každý všiml takže je ti to k hownu
Simoně a jiným tu kradeš nicky. Na víc nemáš ruský prde *15* *15*
-
-
Hele, Čapisrál. Po Rusku je ti howno, na to nedosáhneš. Mazej pro půjčku na máslo, kokotee! *15*
-
-
Tady je debata a na ní se má hovořit. To ti nějak uteklo ruský čapisrále.
Váš rubl chcípá a rusáci utíkají do EU a do USA za lepším životem a za lepším platem *5* -
-
Prej rubl chcípá, to už říkáš ty kokootí palice Simonova čtyři roky, blbče teplej pořád připochcanej, smrdící po chcankách..hi..hi *2* *2* *2*
-
-
Simona je holka a tobě to vadí. Takže teplouš jsi tu jedině ty rusáku hnusáku BTW zlej trolle
Na stále rostoucí chudobu v rusku si stěžují ruští občané.
Takže to na propagandu CIA nesvedeš ruský prde.
A kdyby ve tvém rusku bylo nádherně jak lžeš tak z něj každým rokem neodcházejí statisíce rusů za lepším do USA a do EU *5* -
-
Co statisíce ale miliardy a miliardy.
-
-
S popíráním statistických údajů se daleko nedostaneš ruský blbe *5*
-
-
To si stěžuješ akorát ty, kokootí palice připochcaná. Ty kuřbuřte, ty tomu tak rozumíš asi jako volbě amerického prezidenta, ty Cllintone..hi..hi *2* *2*
-
-
Simona je holka a ty s tím máš problém.
Takže teplouš jsi tu jedině ty ruský BTW prase -
Nekecej ty teplej pazoure Simonův, psal si jako vzteklej " vyhraje Cllintonka, vyhraje Cllintonka "..hi..hi..blbče teplej
-
Simona je holka a tobě to vadí. Takže teplouš jsi tu jedině ty ruský BTW blbe *15* *15*
Simona nemá ráda Trumpa ani Clintonovou takže í bylo šumák kdo z těch dvou zvítězí.
Na vyhulování Zemana a Putina jsi tu přeborník ty ruský BTW homouši komouši *2* *2*
-
-
-
-
-
-
Myslím, že nejpozději do konce tohoto roku naši nejvyšší ústavní činitelé ČR předají paní konzulce - svrchované a suverénní Doněcké republiky - ujišťující a zároveň poníženě omluvný dopis - ve kterém ji ubezpečí o neochvějném přátelství lidu ČR k Doněcanům. Zároveň se zavážou, že se nebudou stýkat - důraz je zde kladen zejména na českého ministra kultury - se žádnými ukrajinskými separatisty, kteří nechtějí uznat tento nový a legitimní stát. V tom našem Švejkolandě je to naprostá samozřejmost - mě už nemůže tady nic překvapit.
-
-
a ponížený dopis to bude hračka, hradní podlejzák okusovač kaštanů z komoušských zadků a servilní lokaj Miloš Ovarová Držka ho opět napíše jak se má *15*
-
super, miluji pořad "Na stojáka" *15*
-
-
Hezká holka, na tučešky nemají ani náhodou. *3*
-
-
zlejBTWtrolle, těžko říct co doma hobluješ, ale jestli je toto pro tebe symbol krásy tak potěš koště
jsi celkem tragéd *15* -
-
Dovedu si představit tebe, celý dny a noci na Tiscali, to už mluví za vše, jaká ty musíš být krasavice. *1* *1* *1*
-
-
Opět jen pomluva bez sebemenšího důkazu.
Dokud tiscál nezveřejní IP adresy tak nikdo neví kdo a kdy tu je kecálisto.
Podle počtu teploušujících příspěvků tu nejvíce času tráví ruský homouš komouš BTW zlej troll - tedy ty- *5* -
-
jen to potvrzuješ
-
-
Opět jen tvoje bludy trapně vydáváš za dokázaný fakt
-
-
-
-
-
-
jestli že existuje samozvané republika Kosovo, stát teroristů uznaný světem jenom proto aby rozvrátil celistvost Jugoslávie je možná existence Doněcké republiky
-
Já jsem holka! S gulama!
-
-
Ty jsi jen ruský teplouš BTW. zloděj nicků a jmen a podvodník s hlasováním.
Simona je holka a holky mají pussy.
Ale argumentačně tě dfo tvejch gulí pořádně nakopala ruský BTW Blbe.
Je dobře že to nemůžeš rozdejchat chcípáku *15* *15* *15* -
-
jasně to nám tu vyprávěj zloději nicků *7*
-
-
Nicky tu kradete vy ruská prasata.
Simoně ho kradete, bijci i veselému zvířeti. Takže nebreč ruský zloději
-
-
-