Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale jo já ji fandím *3*
  • Brrrrm, brm, brrrrm, hihihi a mám ho teplouše, kde jsem ho chtěl mít, VŽDYCINKY se mi povede rozpálit doběla teplouše Semjona Gayínka!!!
    MUSÍ se chovat jak JÁ přikážu!!!

JOCHOCHÓ JUCH JUCH !!!
  • Ano, tak to je, téměř 80% není spokojeno s EU a více než 70% občanů podporuje Zemana. Výrazně tomu napomohla kauza Brady a vítězství Trumpa.
    • kauza Brady otevřela všem občanům oči v tom, jak Zeman lže jako když tiskne, o ovčinci nemluvě
      • no já ti nevím současné průzkumy voleb (kdyby kandidoval) mu dávají hodně šancí na znovuzvolení.
    • Já toho starého opilce a lháře Zemana nepodporuji. Stydím se za něj.
      • Děkujeme ti, my každého idioota nechceme aby ho podporoval.
      • víme sajmon, stydíš
  • Zlodějská a podvodnická sviině Simon už je tady a zase podvádí s nicky a bodováním.
  • Klikám a to mi trvá chvíli.
    Klikám s nevšední pílí.
    Klikám a blíží se den bílý.
    Klikám, únava sílí.
    Klikám a stále mám dost síly.
    Klikám, blížím se k cíli.
    Klikám, ještě krátkou chvíli to vydrž sám.
    • Ano klikáš podvodníku s bodováním ruský teplouši BTW.
      Ale toho tvého mínus plus 12 bodů ve stejné vteřině už si každý všiml takže je ti to k hownu
      Simoně a jiným tu kradeš nicky. Na víc nemáš ruský prde *15* *15*
  • Hele, Čapisrál. Po Rusku je ti howno, na to nedosáhneš. Mazej pro půjčku na máslo, kokotee! *15*
    • Tady je debata a na ní se má hovořit. To ti nějak uteklo ruský čapisrále.
      Váš rubl chcípá a rusáci utíkají do EU a do USA za lepším životem a za lepším platem *5*
      • Prej rubl chcípá, to už říkáš ty kokootí palice Simonova čtyři roky, blbče teplej pořád připochcanej, smrdící po chcankách..hi..hi *2* *2* *2*
        • Simona je holka a tobě to vadí. Takže teplouš jsi tu jedině ty rusáku hnusáku BTW zlej trolle
          Na stále rostoucí chudobu v rusku si stěžují ruští občané.
          Takže to na propagandu CIA nesvedeš ruský prde.
          A kdyby ve tvém rusku bylo nádherně jak lžeš tak z něj každým rokem neodcházejí statisíce rusů za lepším do USA a do EU *5*
          • Co statisíce ale miliardy a miliardy.
            • S popíráním statistických údajů se daleko nedostaneš ruský blbe *5*
          • To si stěžuješ akorát ty, kokootí palice připochcaná. Ty kuřbuřte, ty tomu tak rozumíš asi jako volbě amerického prezidenta, ty Cllintone..hi..hi *2* *2*
            • Simona je holka a ty s tím máš problém.
              Takže teplouš jsi tu jedině ty ruský BTW prase
            • Nekecej ty teplej pazoure Simonův, psal si jako vzteklej " vyhraje Cllintonka, vyhraje Cllintonka "..hi..hi..blbče teplej
            • Simona je holka a tobě to vadí. Takže teplouš jsi tu jedině ty ruský BTW blbe *15* *15*
              Simona nemá ráda Trumpa ani Clintonovou takže í bylo šumák kdo z těch dvou zvítězí.

Na vyhulování Zemana a Putina jsi tu přeborník ty ruský BTW homouši komouši *2* *2*
  • Myslím, že nejpozději do konce tohoto roku naši nejvyšší ústavní činitelé ČR předají paní konzulce - svrchované a suverénní Doněcké republiky - ujišťující a zároveň poníženě omluvný dopis - ve kterém ji ubezpečí o neochvějném přátelství lidu ČR k Doněcanům. Zároveň se zavážou, že se nebudou stýkat - důraz je zde kladen zejména na českého ministra kultury - se žádnými ukrajinskými separatisty, kteří nechtějí uznat tento nový a legitimní stát. V tom našem Švejkolandě je to naprostá samozřejmost - mě už nemůže tady nic překvapit.
    • a ponížený dopis to bude hračka, hradní podlejzák okusovač kaštanů z komoušských zadků a servilní lokaj Miloš Ovarová Držka ho opět napíše jak se má *15*
    • super, miluji pořad "Na stojáka" *15*
  • Hezká holka, na tučešky nemají ani náhodou. *3*
    • zlejBTWtrolle, těžko říct co doma hobluješ, ale jestli je toto pro tebe symbol krásy tak potěš koště

jsi celkem tragéd *15*
      • Dovedu si představit tebe, celý dny a noci na Tiscali, to už mluví za vše, jaká ty musíš být krasavice. *1* *1* *1*
        • Opět jen pomluva bez sebemenšího důkazu.
          Dokud tiscál nezveřejní IP adresy tak nikdo neví kdo a kdy tu je kecálisto.

Podle počtu teploušujících příspěvků tu nejvíce času tráví ruský homouš komouš BTW zlej troll - tedy ty- *5*
          • jen to potvrzuješ
            • Opět jen tvoje bludy trapně vydáváš za dokázaný fakt
  • jestli že existuje samozvané republika Kosovo, stát teroristů uznaný světem jenom proto aby rozvrátil celistvost Jugoslávie je možná existence Doněcké republiky
  • Já jsem holka! S gulama!
    • Ty jsi jen ruský teplouš BTW. zloděj nicků a jmen a podvodník s hlasováním.
      Simona je holka a holky mají pussy.
      Ale argumentačně tě dfo tvejch gulí pořádně nakopala ruský BTW Blbe.
      Je dobře že to nemůžeš rozdejchat chcípáku *15* *15* *15*
      • jasně to nám tu vyprávěj zloději nicků *7*
        • Nicky tu kradete vy ruská prasata.
          Simoně ho kradete, bijci i veselému zvířeti. Takže nebreč ruský zloději

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit