-
zajímavé co řešíte s makakem, no nevím kdo je tu deviant *15*
-
nemas bejt pryc tlustochu
-
Putin je zločinec(inkognito) SouhlasímNesouhlasím
Jsem mladá a hubená holka. takže smůla ruský prde.
Tebe jsemdo kalhotek nepustila . Proruským špínám je holt vjezd zakázán.
Říkal makak že seš chlupatej i na zádech a že nejvic tě sere že tě ignoruje i bolševník proto si tam nasranej na rusáky -
máš pravdu, vivat Putin
-
mluv za sebe ty socko, naběhni do práce a uvidíš ty změny
-
dík, jak chceš, doma budeš pít obarvenou vodu s acylpyrinem
-
Jak jinak, že???
Teplouš Semjon Gayínek s jeho slepičím mozečkem nic jinýho neumí, dyk je to prakunda invalidní!!! -
A co takhle DoprdeleExit, tam už jsme???!!!!! *7* *8* *1*
-
zlej trolle mohl by jsi mi naklikat nějaké drobné, potřebuji ti doplnit basu bráníků *10*
-
NONSTOP, na Tiskali NONSTOP,
budu tu sám NONSTOP,
tapetovat a nicky krást.
NONSTOP, na Tiskali NONSTOP,
budu tu zas víkend NONSTOP,
vyskakovat, klikat a bludy srááát. -
mohu potvrdit *1*
-
nevim kdo je zlej trol ale ja to nejsem gusto
-
ty jsi němec, guten tag zlej trolle, to jsi zabil, zaskočil mi knedlík *15* *15* *15*
-
*7* přeji ti ať svým utopiím věříš až do nejdelší smrti, zbytečný rozhovor, pozdravuj v Rusku
-
Ale prd, všichni chytří, s nimi obchodují dále, sankce nesankce, přes Indi, Irák atd. My rosteme, protože vyrábíme Němcům za pakatel to, co my jsme dříve vyváželi do Ruska, a oni to tam dnes za výhodnějších podmínek vyvážejí za nás.
-
a proč nejdeš někam do práce, Borisek nemůže jíst jen zelí a řípu
-
ano sbalím všechny nicky a mažu na schůzi ROH, to je děs tohleto *10*
-
uz be ten tlustej tapetar pryc
-
To ze se tak vidis jeste neznamena ze jsi hubena.a jinak jsem nemec
-
Já ti čeče nevím, ale měl by ses tam jet podívat, jak to tam chcípá. Ten náš skanzen, co si tu opatrujeme, zateplovačky, satelitečky. Viděls vůbec něco, podívej se třeba na F1 jak to v tom skomírajícím městě vypadá, co tam stojí za zemljanky, u nás řešíme, jestli postavíme hotel místo nádraží střed *5* *5*