Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sborná do toho, sborná do toho, sborná, sborná
  • přesně tak, já jsem z Plzně a prý když dorazila amrdolská sqvadra připosránků tak Plzeňáci prosili rusáky t je přijdou zachránit
  • stačí si přečíst kde a jak a zda se tam bojovalo.pak se můžeme bavit o osvobození či jen přijetí
  • kumul vrať se na léčebnu
  • Amík prej osvobodil Plzeň. Dobrý vtip dne. To se mu to osvobozovalo, když mu Rudá armáda umetla cestičku. *2*
  • Prej Amíci. *15* Myslíš tu sebranku ožralců na výletě s cestovkou jménem Rudá armáda?
  • Přejed si po otvoru fotkou Putky a už nevotravuj.Plzeň osvobodili Amíci a Jirka Pattonů byl chlapák ty shnilá koule ožrálka-ovárka.
  • Ste volaaký zmetěný, dosť bolo vodky. Mladším 18 let nenaléváme... *1*
  • Zlodějské dítě ulice z Tokia nas vyráží z EU,to už chybí jen ožralej ovar se zlodějskou kikinou a soudruh Bureš to je síla.Soudruzi v Bruselu nam káží jak bereme a nechceme platit socialku uprchlíkům, které pozvala šílená merkel a neuvědomují si že nas ženou pod vyžírku z Kremlu.Ještě mi napada jestli ten Juncker neni na výplatní listině FSB nebo CIA.Vypadá to na Proti všem 2 díl. *13*
  • Já myslel, že je to zlej troll, ten tě straší všude i ve spaní. *15*
  • Všimněme si komu vadí Erdogan a komu Asad. Jeden diktátor je tolerován, druhý odsuzován. Hádejte který... *15*
  • dearputin.com *3*
  • pane BTW, vy ruský vřiťdopichu, běžte ven, do nějaké hospody a řekněte co jste napsal, máte-li na to kule *3*
  • Diktátor Erdogan si je vědom závislosti D(EU) na Turecku a tak vystrkuje růžky. Kopl bych Turka a celou D(EU) do perdele i s bezvízovým stykem. Zamoří nás ukáčka a jakože Turci, krásná práce... *3*
  • přééésně, doufám že sborná rozseká ty naše šašky *15*
  • pravil trotll z čr kde je lenost zakořeněna
  • http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/402768-pujdeme-si-vlastni-cestou-a-vy-si-jdete-svou-vzkazal-evropske-unii-erdogan.html
  • Kanada nakopla Amíky 5:1, tak to má být. *15*
  • Rus a něco vyrábět... to by to musel umět a nesměl by být líný *1* *1* *1*
  • ČR - Ruská Federace

0-9 *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší