Přejít na výpis diskuzí
Schwarzenberg je debil a Němcová je hloupá. Mocný ódéesák Hrdlička začal mluvit
9.8.2013 | red
466 příspěvků
-
Není čemu se divitm "bývalý" komunista je totéž co "bývalý" černoch.
KSČM + ČSSD + ODS = KSČ -
Zeman považuje ústavní zvyklosti za "idiotské". Zajímavé, že nepovažuje za idiotské chlastat a hulit na hradě českých králů a na zámku v Lánech. Proč nemůže presidentovat v hospodě na Vysočině, to by jistě nebylo "idiotské" a naopak by to odpovídalo jeho mentalitě.
-
Když čtu vaše výroky, tak máte kousek od blázince. Kdo kdy viděl, aby pravicová strana byla stranou zlodějů, mafánů a kmotrů. Můžete si podat ruce s kmotry a zloději z cssd, kteří díky opoziční smlouvě dalších dvou velikánů české politky blouznivci Klausovi a hospodskému Zemanovi dostali pod patronací komančů a rusáků republiku do tohoto bahna. Prý strana levicová či pravicová - a zatím obě strany kradly, tunelovaly a podváděly (například Rath) proto, aby její mafáni měli nakradeno ještě víc.
-
Když čtu vaše výroky, tak máte kousek od blázince. Kdo kdy viděl, aby pravicová strana byla stranou zlodějů, mafánů a kmotrů. Můžete si podat ruce s kmotry a zloději z cssd, kteří díky opoziční smlouvě dalších dvou velikánů české politky blouznivci Klausovi a hospodskému Zemanovi dostali pod patronací komančů a rusáků republiku do tohoto bahna. Prý strana levicová či pravicová - a zatím obě strany kradly, tunelovaly a podváděly (například Rath) proto, aby její mafáni měli nakradeno ještě víc.
-
Termin komunisticke-goebelsovske nesmysly je nesmysl. Studoval jsem historii na fil. f. ty d.mente. Krom toho jeste dalsi dve fakulty. Najdi si to a nekydej hovadiny, ty prase.
-
To zlej troll : plácáš komunistické goebelsovské nesmysly. Místo toho se raději uč historii. S takovými nesmyly bys neuspěl ani mezi národoveckými pomatenci před stopadesáti lety.
-
Ty buď rád že máš za prezidenta pana Zemana a vzdej mu hold!,.,. *14* *14* *14*
-
Nechapu, jak dokazatelna a snadno vyhledatelna fakta mohou byt pul minuty po zverejneni a jeste behem upravy minusovana dvema hlasy, jako by to byla emocionalni reakce. Svedci to o podjatosti spravcu serveru.
-
Vazeni, v soucasnosti jsem si dal dohromady na zaklade informaci z americkeho, anglickeho dejepisu a pravdepodobne to plati i v celkovem zapadoevropskem dejepise fakt, ze Slovane jsou povazovani v celem zapadnim svete za otroky, na zaklade faktu, ze byli velmi schopnymi otroky v dobe 6. stol. n.l. v arabskem svete. Je ovsem zcela dokazatelny fakt, ze v te dobe byli otroky i Germani, Keltove i romanske narody. Nejskandalnejsi skutecnost na tom je ovsem to, ze se jaksi pozapomnelo na to, ze to byla doba otrokarske spolecnosti a i pres to jsou na zapade Slovane stale povazovani za menecennou rasu, zrejme na zaklade prejimani nacistickych a fasistickych doktrin po II. SV. Takze taaatycek Schwarzenberk k ceskemu narodu pristupuje jako ke svym OTROKUM, prosim. Taktez ostatni prislusnici takzvane eeelity zrejme prijali toto hodnoceni za sve a za majetky se pridali k celkovym zapadoevropsko-americko-izraelskym predsudkum. Nebezpeci z toho pramenici nevyplyva ani tak z jejich pomatenosti, ale ze snahy z naseho naroda otroky ucinit, aniz by k tomu existovaly jakekoliv realne predpoklady. Nekecam, timto zpusobem oni skutecne mysli a jednaji podle toho, coz muzete kazdodenne pocitovat na vlastni kuzi. Predpokladam, ze tento prispevek bude rychle, stejne jako kazda pravda, smazan. Ostatne najdete si to sami na internetu, pramenu je spousta. Nenapadlo by me, ze nekdo v dnesni dobe muze byt tak debilni, nevzdelany a zaslepeny. Bohuzel tomu tak je. (V nekterych zapadoevropskych jazycich je totozny temin "Slovan" a "otrok" - slave, esclavo). Tato zamena mi pripomina podobne debilni zamenu Ceska s Cecenskem. Ovsem je opravdu zarazejici, ze na to, ze Hitler byl blb prvni tridy, ktery cerpal zemepisne informace z mayovek a jine zrejme podobnym zpusobem, naleteli i akademicti blbove celeho zapadniho sveta. Spis to vypada na ucelove reseni. Hmm, to bude asi ten novy svetovy rad, ci co. Zkratka pakarna jak vysita.
-
Toje omyl!On není Wůl,on je korunovanej !
-
To jako že je Von deBill !
-
... vedle tebe působí jak vysokoškolačka vedle nalitého traktoristy :)))
-
... jestli by ses předtím nezesral strachy, chudáku :)))
-
... jsem rád, že stále potvrzuješ, že ani netušíš, která bije, blbe :)))
-
... jenom balík jako ty se může ptát, odkud jsem, polib mi :)))
-
xyz Tento "vlivný Tomáš Jedlička, ze stáje Václav Klause a paní Lívie?
No comment! -
xyz Tento "vlivný Tomáš Jedlička, ze stáje Václav Klause a paní Lívie?
No comment! -
Vivný zloděj a z.rd hrdlička!Krysa z ODS.....
-
a ještě hodně dlouho to trvat bude, lidi jim dávají neustále moc *4*
-
Radost až do rána a zítra se bude tančit všude?