Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Opravdu, to video je skvělé mrkněte na to super! *3*
  • Znám suprovější video!

http://aktualne.centrum.cz/domaci/spolecnost/clanek.phtml?id=770053#utm_source=atlasHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_term=position-10
  • Naše tajná služba varuje před takovými nesvéprávnými blby jako je třeba Pišta, tečka!! *15* *2* *1*
  • Super video!

http://www.youtube.com/watch?v=dkl_N7PxjE8
  • Vy si jako myslite, ze studovany clovek je nutne omezen spolecenskou moralkou pouzivat lidove vyrazy? Ze zakonite nema pravo se branit? Spadl jste z jahody naznak? Netvrdim to pouze, vystudoval jsem to pri zamestnani, tedy kombinovane studium, bez prispevku danovych poplatniku, vse jsem si hradil sam. Jdu blejt. Fuuj tajbl!!! Ostatne vam do toho nic neni. Pry tvrdi!!! A kdo jiny nez absolvent pedagogicke fakulty je schopen rychle vyhledat a porovnat vzdelavaci systemy, ktere je nutne uz predem znat, obor dejepis v USA, VB, Francii, Nemecku, Rakousku, Italii, Spanelsku, Nizozemi, statu Beneluxu, Dansku a dalsich!!! Tak se vzpamatuj, ty nedovzdelane prase!!! Ovsem daleko zavaznejsi a dulezitejsi je fakt, ze mladezi cele zapadni Evropy a USA, tudiz i Kanady a Australie, Noveho Zelandu a dalsich je od malicka nalevano do hlav, ze Slovane jsou rasa podlidi. To je DULEZITE a ne jake vyrazy pouzivam nebo kolik fakult jsem vystudoval, ty trotle. Nedokazes to rozlisit? V tom pripade fakt nevis, kam se s tebou bouda toci a dobre ti tak. V tom pripade jsi na tom tak uboze, ze nedokazes rozlisit hodnoty narodni a osobni. Je mi te fakt moc lito. To asi nemas IQ ani 90. Nebo take jsi prcvrkavacem spiciho pomocovace nebo hur zednarem ci agentem MOSADu. Fuj tajbl!!!
  • pravicoví soudruzi jsou pohoršeni že jim někdo nastavil zrcadlo!
  • Je mi velíco líto,když vidím jak někdo kdo tvrdí že studoval několik fakult používá výrazy takového charakteru.
  • Uvědomte si,že poslanci jsou velcí kluci s předpokládanou inteligencí a samostatným usudkem.Jestli se tedy nechali někým ovlivnit,je spíše chyba a mentální způsobilost na jejich straně a kdo si myslí že ne,je svým způsobem dle mého názoru také nesamostatný s pochybným až patologicky problematickým uvažováním.Nechci tedy domyslet podle čeho se takoví lidé rozhodují u voleb když nemají vlastní názor a myšlení.
  • Mate pravdu.
  • ....Hrdlička začíná mluvit..ve čtyřiceti...hmm, to dost pozdě, ne? To i mentálně postižení začínají dřív.
  • Potvrzeno. Naše tajná služba důrazně varuje před přítomností Ruských špionů
    na našem území. Mnoho jich chodí také na luxusní večírky Zemanovce Zbytka.
    Je to Rusko Česká mafie převlečených soudruhů která po 89 začala tržně
    podnikat a zneužívá své konexe a důležité informace.
    Zbytka často navštěvuje Zemanův kmotr Šlouf který k němu chodí pro rady.
    Také soudruh Zeman navštěvoval Ruské budovy v rezidenční čtvrti které
    sleduje naše tajná služba a kde se scházejí Ruští špioni.
    Jeho kolegové přiznávají že Zbytkovi otevřela dveře do Ruska právě jeho
    rudá minulost a obchody mu usnadnily známosti z kom. armády.
    Při jednáních měl zavražděný kmotr Mrázek pro Šloufa přezdívku vodník.
  • Je to dobytek Pišta Žiga tečka a potřebuje přes čuňu a to pořádně!! Prase je to veliké!! *12* *12* *12*
  • Ještě Hrdlička měl veřejně říci, že Klaus je ekonom ke koňom.

Ale pozor, superzločinec Klaus si podvody přišel na nejméně 10 miliard KČ.
  • Kozomrde kušuj a táhni do chlíva, pana Zemana si budeš vážit, je to tvůj prezident!!! *14* *14* *14*
  • To mate pravdu.
  • Tečka je tak přiblblá, že je zbytečné ně něj reagovat.
  • A bývalý blb je blbem i dnes. Kolok ti platí za psaní těch blbin?
  • První český president Václav Havel hulil tak, že z toho onemocněl a chlastal tak, že ho museli nosit jako žok.
  • Hlavně v té době byl schwarcenberský majetek pod německou správou a oni na něj neměli vliv.
  • V patek jsem jsem zhledl video, kde absolvent Harwardovy univerzity, vyucujici tamtez, tvrdi s vaznou tvari, ze Slovane slouzili jako otroci v Evrope, ale ze pry nebyly tak moc videt rasove rozdily, protoze Slovane byli take bili. Je to na Youtube, tema historie rasismu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit