Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Až vychcípají všichni komunisti, bude na světě mír a pořádek!
  • To potom za komunistů žili převážně samí šílenci
  • Jseš placenej za blbost?
  • Dobry! *3*
  • Kádrová dvojčata Klaus Zeman si užívají na horách. Co z toho vzejde?
    Nová OPOsmlouva. *1* *1* *1*
  • Příspěvek nevzal slovo de-il, přestože je toto slovo uvedené v článku, holt jsou zde zase rovní a rovnější. Proto jsem slovo upravil. Schwarzenberg je DE-(V)-IL a Němcová je hloupá. Mocný ódéesák Hrdlička začal mluvit.
    A komplet trojsebranka jsou kreténi, neboť si nejsou schopni spočítat co jejich kapitalizmus může ekonomicky utáhnout. Dřou jako koně, když se jedná o korupci či zvyšování platů. Finance daň. poplatníků mimo své hmotné statky vráží do těch co společnosti ničím nepřispěli, npř. černých nevládních organizací viz ROI a další cikánské zločinné spolky, jejich kulturní akce atd.atd. Církvím, kterým věří jen velmi omezená část stáda. Bůh stvořil zemi, ale kšeftovat s ní začali lidská prasata, která se vyvinula do podoby dnešních politiků kšeftujících se vším co je v zemi, na zemi a nad zemí. Zamyslete se kdo komu a co přináší, na čem je založen ekonomický vývoj. Co vám dá či sebere politik, který tvrdí jak se má každý starat o sebe (proč to neřeknou cikánům, ale jen daň. poplatníkům), co vám přinese sportovec, který nevytváří žádné hodnoty. I tam hledejte vlastní zkázu.
  • Jen pro uplnost,mě IQ je 129 a jako trošku myslící člověk kdyby jsem používal tvůj slovník,věřím že má oblíbenost by byla na bodě 0.Používání výrazů tohoto druhu je jen nedostatečná slovní zásoba nebo je člověk méně mentálně zámožný,vyber si do které kategorie patříš.já v tom mám jasno.Děkuji ti,že máš o mně takovou starost a že mě lituješ,je vidět že trošku empatie máš. *1* *1* *1* *1*
  • Doufám že někdo posuzoval tvou mentalitu když sám jsi takový odborník přes kognitivní stavy spoluobčanů
  • Karle,smrděj ti varle,má pravdu--http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=R3ePG9lzFWc
  • korektor,konektor,kolektor--co z toho je úplně zbytečné?
  • Jo jo,super,kývající se i d i o t v pohybu *2* *2* *2*
    www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=R3ePG9lzFWc
  • Hmmm,to je ale velká trapárna *1* *1* *1*
  • nedouku
  • Bolševici všech stran bojte se přijde čas skoncovat s bývalými komunistickými posluhovači,kteří zde loupí 23.let majetek českých plátců daní.Obrýlení darmožrouti místo VÝTOKŮ Z POHLAVNÍHO ZAŘÍZENÍ Vám do očí bude kapat pot z práce v pracovních kriminálech.Fašouni,černoprdelníci,bývalý komouši,vysokoškolsky vzdělaní darmožrouti patříte do pracovních kriminálů a za odměnu budete budovat kapitalizmus neboli humus.
  • Nalitá vysokoškolačka.
  • Je zřejmé, že ani jedna z fakult na něm nezanechala stopu.
  • Na Borech?
  • Pouze poslední věta je pravdivá.
  • Hlavu nemocnou určitě nemá.
  • Jako ty.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit