Přejít na výpis diskuzí
Schwarzenberg je debil a Němcová je hloupá. Mocný ódéesák Hrdlička začal mluvit
9.8.2013 | red
466 příspěvků
-
Ty jsi tam už od narození a zatím marně hledáš cestu ven. *1* *1* *1*
-
Ožralec připomínající už z dálky flašku je vskutku dokonalý symbol země. Svět se baví a já vlastně taky, neb jsem za vodou a ňákej alkoholickej degenerát mi může políbit p....!
-
Je ty jsi ale blb!A pravicově orientovanej..... *12* *12* *12*
-
Všichni jsme to viděli,že pravice je v p----i!!!!! *1* *1* *1*
-
Komouši vychcípavají po stovkách, (u nás neunesli tíhu myslet za sebe sámi, v KLDR hladem....), za pět roků bude na světe klid a mír!
-
President je symbol země. Civilizovaný svět chápe, že jsme si nezvolili potomka slavného šlechtického rodu rozumově zaostalého nevzdělaného a neuznávaného v zahraničí, který by byl symbolem hlouposti tohoto národa neslavné historie Regni Bohemiae a ostatních Zemí Koruny České, jichž byl už král Karel, toho jména IV., blahé paměti, císařem jakožto císařův pekař Římský.
Místo toho jsme si zvolili inteligentního a chytrého ing.Zemana. K obrazu svému. Takže tak na nás svět také pohlíží.A je to tak dobře!! -
Pravicový humus patří leda na kompost!Richarde s tvrdým Y.... *1*
-
Vidím že i STOP SPOZ dostal rozum a poznal že Zeman byl jediná možná volba, tak říkajíc se mu rozsvítilo!! *3*
-
Lžeš a kradeš nicky. Není ďivu že křivák Zeman je tvůj prezident.
Svůj k svému. *1* *1* *1* -
Zeman je prezidentem všech darebáků. Takže ANO zloději nicků.
Je to tvůj prezident. *1* *1* *1* -
Je to i můj president, byla to výborná volba!!!
-
Zeman je náš president a hlava státu, díky Bohu za to !,, *14* *14* *14* *14*
-
Ještě 15 -20 roků nutno vydržet.
-
Čecháčkovská pravice z parlamentu tady blije vzteky!!!!Ať žije 101 primitivky Němcové!Uáááá *16* *16* *16*
-
Zeman je náš president a hlava státu, díky Bohu za to !,. *14* *14* *14* *14*
-
Zeman je náš president a hlava státu, díky Bohu za to ! *14* *14* *14*
-
Pan Zeman je můj president.!! *14* *14* *14* *14* *14*
-
Jsi pravicové české hovádko!
-
Ty buď rád že máš za prezidenta pana Zemana a vzdej mu hold!, *14* *14* *14*
-
Ty buď rád že máš za prezidenta pana Zemana a vzdej mu hold! *14* *14* *14* *14*