Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • korektore,drziteli mnoha nicku,proc me neprekvapuje,ze jsi mi neodpovedel?!Nebo jeste spinkas?
  • Vazeni, v soucasnosti jsem si dal dohromady na zaklade informaci z americkeho, anglickeho dejepisu a pravdepodobne to plati i v celkovem zapadoevropskem dejepise fakt, ze Slovane jsou povazovani v celem zapadnim svete za otroky, na zaklade faktu, ze byli velmi schopnymi otroky v dobe 6. stol. n.l. v arabskem svete. Je ovsem zcela dokazatelny fakt, ze v te dobe byli otroky i Germani, Keltove i romanske narody. Nejskandalnejsi skutecnost na tom je ovsem to, ze se jaksi pozapomnelo na to, ze to byla doba otrokarske spolecnosti a i pres to jsou na zapade Slovane stale povazovani za menecennou rasu, zrejme na zaklade prejimani nacistickych a fasistickych doktrin po II. SV. Takze taaatycek Schwarzenberk k ceskemu narodu pristupuje jako ke svym OTROKUM, prosim. Taktez ostatni prislusnici takzvane eeelity zrejme prijali toto hodnoceni za sve a za majetky se pridali k celkovym zapadoevropsko-americko-izraelskym predsudkum. Nebezpeci z toho pramenici nevyplyva ani tak z jejich pomatenosti, ale ze snahy z naseho naroda otroky ucinit, aniz by k tomu existovaly jakekoliv realne predpoklady. Nekecam, timto zpusobem oni skutecne mysli a jednaji podle toho, coz muzete kazdodenne pocitovat na vlastni kuzi. Predpokladam, ze tento prispevek bude rychle, stejne jako kazda pravda, smazan. Ostatne najdete si to sami na internetu, pramenu je spousta. Nenapadlo by me, ze nekdo v dnesni dobe muze byt tak debilni, nevzdelany a zaslepeny. Bohuzel tomu tak je. (V nekterych zapadoevropskych jazycich je totozny temin "Slovan" a "otrok" - slave, esclavo). Tato zamena mi pripomina podobne debilni zamenu Ceska s Cecenskem. Ovsem je opravdu zarazejici, ze na to, ze Hitler byl blb prvni tridy, ktery cerpal zemepisne informace z mayovek a jine zrejme podobnym zpusobem, naleteli i akademicti blbove celeho zapadniho sveta. Spis to vypada na ucelove reseni. Hmm, to bude asi ten novy svetovy rad, ci co. Zkratka pakarna jak vysita.
    • Pouze poslední věta je pravdivá.
    • V patek jsem jsem zhledl video, kde absolvent Harwardovy univerzity, vyucujici tamtez, tvrdi s vaznou tvari, ze Slovane slouzili jako otroci v Evrope, ale ze pry nebyly tak moc videt rasove rozdily, protoze Slovane byli take bili. Je to na Youtube, tema historie rasismu.
      • Tečka je tak přiblblá, že je zbytečné ně něj reagovat.
        • To mate pravdu.
    • To zlej troll : plácáš komunistické goebelsovské nesmysly. Místo toho se raději uč historii. S takovými nesmyly bys neuspěl ani mezi národoveckými pomatenci před stopadesáti lety.
      • Termin komunisticke-goebelsovske nesmysly je nesmysl. Studoval jsem historii na fil. f. ty d.mente. Krom toho jeste dalsi dve fakulty. Najdi si to a nekydej hovadiny, ty prase.
        • Na Borech?
        • Je mi velíco líto,když vidím jak někdo kdo tvrdí že studoval několik fakult používá výrazy takového charakteru.
          • Je zřejmé, že ani jedna z fakult na něm nezanechala stopu.
          • ... co ty tady, vypatlo?
            ... ke trollovi se svym intelektem hodis skvele :)))
          • Vy si jako myslite, ze studovany clovek je nutne omezen spolecenskou moralkou pouzivat lidove vyrazy? Ze zakonite nema pravo se branit? Spadl jste z jahody naznak? Netvrdim to pouze, vystudoval jsem to pri zamestnani, tedy kombinovane studium, bez prispevku danovych poplatniku, vse jsem si hradil sam. Jdu blejt. Fuuj tajbl!!! Ostatne vam do toho nic neni. Pry tvrdi!!! A kdo jiny nez absolvent pedagogicke fakulty je schopen rychle vyhledat a porovnat vzdelavaci systemy, ktere je nutne uz predem znat, obor dejepis v USA, VB, Francii, Nemecku, Rakousku, Italii, Spanelsku, Nizozemi, statu Beneluxu, Dansku a dalsich!!! Tak se vzpamatuj, ty nedovzdelane prase!!! Ovsem daleko zavaznejsi a dulezitejsi je fakt, ze mladezi cele zapadni Evropy a USA, tudiz i Kanady a Australie, Noveho Zelandu a dalsich je od malicka nalevano do hlav, ze Slovane jsou rasa podlidi. To je DULEZITE a ne jake vyrazy pouzivam nebo kolik fakult jsem vystudoval, ty trotle. Nedokazes to rozlisit? V tom pripade fakt nevis, kam se s tebou bouda toci a dobre ti tak. V tom pripade jsi na tom tak uboze, ze nedokazes rozlisit hodnoty narodni a osobni. Je mi te fakt moc lito. To asi nemas IQ ani 90. Nebo take jsi prcvrkavacem spiciho pomocovace nebo hur zednarem ci agentem MOSADu. Fuj tajbl!!!
            • Jen pro uplnost,mě IQ je 129 a jako trošku myslící člověk kdyby jsem používal tvůj slovník,věřím že má oblíbenost by byla na bodě 0.Používání výrazů tohoto druhu je jen nedostatečná slovní zásoba nebo je člověk méně mentálně zámožný,vyber si do které kategorie patříš.já v tom mám jasno.Děkuji ti,že máš o mně takovou starost a že mě lituješ,je vidět že trošku empatie máš. *1* *1* *1* *1*
        • Je to dobytek Pišta Žiga tečka a potřebuje přes čuňu a to pořádně!! Prase je to veliké!! *12* *12* *12*
          • Mate pravdu.
    • Nechapu, jak dokazatelna a snadno vyhledatelna fakta mohou byt pul minuty po zverejneni a jeste behem upravy minusovana dvema hlasy, jako by to byla emocionalni reakce. Svedci to o podjatosti spravcu serveru.
      • ... jsi naprosty idi*t, tedy zde jako doma :)))
  • Pan Zeman vyhrál volby počtem 80 procent hlasů, to chrápající nevzdělané a brblající NIC nemělo šanci ani ve snu, nebo bujné fantazii, takže není co řešit!! *14* *14*
    • Zeman vyhrál s počtem 55%voličů, nikoliv 80%. Nevím, proč to má spusta lidí popleteno. Kchárl měl 45%. Nesledoval jste volby? Stačí si to najít na netu.
    • Ti matka říkala, kurva, nepity splašky, pak jen kecáš mrdy, ...., a je to tady, ...
    • ... jestli není co řešit, tak tvé IQ11, asociále :)))
      • Drahý korektore,pokud nedokážeš věcně diskutovat,tak si najdi jíný prostor,protože schovávat se ti nemusí jednou vyjít.
      • Ty mi můžeš vylízat pr....el parchante!! *12* *12*
        • ... máš milé chutě, ale tvůj 10 let nemytej anáál by nelízal ani můj starej jezevčík :)))
          • Ubožáku, blbej jsi jak ta pí Němcová a smrad z Tebe jde, jak z posranýho Nečase, když jnagyovou lízaly bachařky, pizdo vymrdaná, ...
        • Nech si to udělat od svého teplého fotra a od jeho kámošů ty prase, ...
  • Já mám nicku "eM",
    proto radím všem,
    nevolte už pravičáky,
    jen KSĆM !
    • Dej si do nicku rovnou, že jsi trubka. *11*
  • Nadpis tohoto článku mi připomíná výrok pana Švejka, " Císař pán je vůl, císař pán je korunovanej".
    • Nebylo to náhodou výrok Buriana z filmu Anton Špelec ostrostřelec.
      • .... a na koho to "s e r o u mouchy", snad ne na Kchárla?
  • ODS se topí a prosí Klause o záchranu. Vyslyší je? Doufejme že ano!!
    Po nich se bude topit TOP09, to je jisté, Klaus bude záchrance a hrdina!
    *3* *3* *3* *3*
  • Ještě Hrdlička měl veřejně říci, že Klaus je ekonom ke koňom.

Ale pozor, superzločinec Klaus si podvody přišel na nejméně 10 miliard KČ.
  • Pana Zemana zvolilo 80 procent voličů, takže to bylo jasné vítěztví! Konkurenci neměl žádnou takže vo co go? *14* *14*
    • Tak tak se přehoupnul přes 50% (53) , tak , prosím, neblábolit!!!
    • Snad jedině o to, že Zemana volilo 55% voličů a Dementberga 45%.
      • Zemana volilo 80 procent voličů, neměl konkurenci!!! *14* *14* *14*
  • ....Hrdlička začíná mluvit..ve čtyřiceti...hmm, to dost pozdě, ne? To i mentálně postižení začínají dřív.
    • ... viz ty :)))
  • Tzv.ceska levice(vcetne ultralevicove ODS),mafie a cikani jsou jeden dobytek!
    • Prasáku nebuď sprostý, dostaneš zase zákaz!! *12* *12* *12* *12*
      • Treba budu mit zakaz,ale ty nikdy v palici mit nebudes-nebot Velky mozek mas maly,a Maly nemas zadny.
        Asi,jako s tvymi neplodnymi koulemi.Proc ti rikaji na schuzi komunisticke bunky 'EUNUCHU'?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší