Přejít na výpis diskuzí
Schwarzenberg je debil a Němcová je hloupá. Mocný ódéesák Hrdlička začal mluvit
9.8.2013 | red
466 příspěvků
-
Ten Hrdlička to přesně popsal, je to chytrý člověk, ví co je Trautenberg za negramotu a Němcová hloupá husa!!
-
Super video!
http://www.youtube.com/watch?v=dkl_N7PxjE8 -
-
Opravdu, to video je skvělé mrkněte na to super! *3*
-
-
Brebta v plné kráse!! Opravdu hit, zpívá hymnu atd. je to O.K.
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=dkl_N7PxjE8
Super hit!
-
-
-
Znám suprovější video!
http://aktualne.centrum.cz/domaci/spolecnost/clanek.phtml?id=770053#utm_source=atlasHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_term=position-10 -
-
Jo jo,super,kývající se i d i o t v pohybu *2* *2* *2*
www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=R3ePG9lzFWc -
Ubožáku na tom videu není nic k pobavení, podívej se na to druhé
http://www.youtube.com/watch?v=dkl_N7PxjE8
To je video!!!!
*3* *14* -
-
Hmmm,to je ale velká trapárna *1* *1* *1*
-
-
-
-
Karel Schwarzenberg je totiž jen adoptovaným díětetem z chudé a trochu zdegenerované větve slavné rodiny. Na rozdíl od svých nevlastních a akademicky vzdělaných příbuzných z rodiny, co ho adoptovala, si tento "kníže " nedokázal za celý život udělat ani řádnou maturitu! *3*
-
-
Na rozdíl od něj Miloš Zeman vystudoval na inženýra bez problému a jeho IQ je velmi vysoké! *14* *14* *14*
-
-
Většina nacistických a komunistických zločinců měla vysokou inteligenci, ale chyběla jim morálkam smysl pro humanitu, pro hodnoty, byli to vysoce inteligentní psychopati.
-
-
Někdy se najde i chytrý cikán ale ty to určitě nejsi!! *3* *3*
-
-
-
-
Pan Hrdlička má pravdu. Konečně někdo řekl na plná ústa to co si myslí celý národ. Co se týče knížepána, myslím že je to spíše i m b e c i l . *3*
-
-
Toje omyl!On není Wůl,on je korunovanej !
-
.. ty rozhodně nejsi reprezentantem celého národa, primitivní úchy*e :)))
-
Pravdu díš!!!
-
-
... pro čuráky jako ty možná :)))
-
-
-
Ty nejchytřejší a nejschopnější vylučujou a povolávají Klause coby největší pravicovou osobnost!!! *3* *3* *3* *3*
-
neda mi to-vsem obhajcum Zemana Hrdlicky Klause a jim podobnych gauneru vzkazuji-kdybych byla cita bylo by mi vas lito.jinak jsou mi vase nazory k pousmati...
-
-
Psát vedle sebe ta tři jména signalizuje, že jste blondýna Evičko.
-
-
... vedle tebe působí jak vysokoškolačka vedle nalitého traktoristy :)))
-
-
Nalitá vysokoškolačka.
-
-
-
-
... bezkonkurenční debilové jsou v redakci tiscali :)))
-
-
Proč by měli být v Tiscali deb.lové? Prostě zveřejní nějaký článek, nechají volně plynout diskusi bez zasahování a pak se celá redakce baví tím, jak tady různí levičáčtí pologramoti "diskutují". :)))
-
-
... dobře jsi to napsal: ....zveřejní "nějaký článek"
... mají ale zvěřejňovat články na jisté úrovni :))) -
-
Však oni to taky zveřejní na "jisté" úrovni. A pak mnozí "diskutují" také na "jisté" úrovni.
-
-
... na těch "mnohých" ale zde a nikde jinde vůbec nezáleží :)))
-
-
-
... diskuze s tebou me ze znamych duvodu vubec nelaka
... bez ohledu na to, jaky Karel je, druhy vikend po sobe zde smrdi hanlivy titulek o nem
... nedelam si iluze, ze se redakce zabyva ohlasy zde
... to by davno tebe, me a jine exoty zablokovala :))) -
-
Máš pravdu prdící kolektore. Tiscali je hrozný portál. Z 90% pitominy a pravičácký bludy. A vyjimečně také něco podstatného. Třeba že Dementberk je debbil. Ještě potřeba dodat, že jako cizák přišel drancovat naší zem a pravicový dobytek ho v tom podporuje. A také pražští lokajové také. Nejseš prdící kolektore z Prahy?
-
-
... jenom balík jako ty se může ptát, odkud jsem, polib mi :)))
-
To není jen Tiscali, ale i ostatní serwery zaměstnávají lidi, kteří by se v seriozním tisku nebo v televizním a rozhlasovém zpravodajství neuživili. Moje kamarádka je šéfredaktorkou na TV Prima a sama říká, že na internetových serwerech pracuje novinářský odpad, který jen opisuje zprávy odjinud, mnohdy s do očí bijícími pravopisnými hrubkami..
-
A ještě smradlavý korektore o svobodě a demokracii slova. V nadpisu článku je, že Dementberg je d bil. Já když napíši to slovo, tak mně to dá hlášení, že d bil je zakázané slovo. To jenom podporuje tvůj názor, že Tiscali je jedna velká pravičácká žumpa.
-
-
To jako že je Von deBill !
-
... jsem rád, že stále potvrzuješ, že ani netušíš, která bije, blbe :)))
-
-
-
-
-
-
Vidíš tečko, všechno tvé naříkání je jako když kňučí postřelený kojot, máš to marný, máš to marný, nula od nuly pojde!
-
... největším debilem je redakce tiscali, že zneužívá výměšky takového primitiva :)))
-
Kádrová dvojčata Klaus Zeman si užívají na horách. Co z toho vzejde?
Nová OPOsmlouva. *1* *1* *1*