Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já mám zase hezké pocity z knížecí agitky a z STBáckého nátlaku na lidi kteří veřejně vyjadřují podporu Zemanovi (viz Dejdar). Ale to je asi v pořádku. Jinak jistě, Karel svoji kampaň táhne ze svého, že ano! *3*
  • Schwarzenberg je Rakušák. Ani nemluví česky. Slyšeli jste hymnu v jeho podání? To je ostuda! Takového prezidenta nechci!
  • Jo, jenomže autor píše o "knížeti z Hluboké"... čti texty...Ostatně je jedno, takovéhle pitomosti jsou dávno pryč. Důležitá je budoucnost a o té tu nikdo nediskutuje, zato se pitomě nimráme v minulosti. Kníže budoucnost nazančil v debatě se Zemanem - o Heydrichiádě, Lidicích a německém vraždění ani muk, zato odsun ( on tvrdí vyhnání, to je teď fuk ) byl podle něho "zločinem vesmíru". Jasně tak ukázal směr, kterým chce jít - návrat Sudeťáků. A přitom říká , že nikdo o majetek nepřijde, ale neřekl, zda české, či sudetské nové obyvatelstvo. Šlechta nikdy nehospodařila, ale kradla a vykořisťovala - jinak by nebyly žádné selské bouře. Šlechta je nesmysl - jsou biologicky stejným druhem jko my všichni, jenom se nadřazují, a ty jsi zločinný pitomec !!!
  • Jo - ubožáci. Kdyby s váma udělala ona pravice, to co s Fischerem, (halasně ho vyzdvihiovat, ale ve skutečnosti podpořit Černohorce) tak budete všichni pukat vzteky. Inu zpitomělej národ.....
  • Kecáš, prodával Tošovský v dubnu 1998 a Zeman nastupoval až v srpnu a to 1998 !!! Pleteš si i letopočty, zřejmě ti dědo zbyly poslední dvě milenky - Lýza a Róza - no přece ta Para -lýza a Skle-róza .....
  • Omyl, co bylo, už není. Schwarzenberg bude prosazovat návrat Sudetských Němců a vyhnání Čechům z pohraničí !!! A Kalousek tomu bránit nebude, a Nečas už je jenom jeho Kašpárkem... a to bude veliký rozdíl a změny !!! Zeman není až tak oblíben, ale je to jediný soupeř, mající (možná) sílu tomu zabránit !!! Proto je potřeba sjednotit co nejvíce občanů proti těm "uměleckým ječidlům" a přihlouplým studentům z bohatých rodin, kteří si myslí, že napojením na Německo zbohatnou ještě víc. Pokud ale se tak stane, dopadnou na hubu, Němci s nimi "vyjebou" a seberou jim jejich majetky a budou mít vymalováno. Jak jde o prachy a mejetek, tak se vděčnost za pomoc nenosí, ale nakopává - aby "neujídali"...
  • to je teda plytký argument...........
  • Vypdá to, že jsi toho v životě přečetl opravdu málo. Vzhledem k tvému slovníku a vyjadřování i neskrývané nenávisti, je dobře, že se alespoň někdo dokáže chovat s noblesou, i když u toho krade pera. Pozn. Mimochodem, jsem odpůrce Klause.
  • On by taky napadal, kdyby to jeho čeština a senilita zvládly! Než jeho tak raději na Hradě hluchoněmýho!
  • Proč ne, Rusko je dnes potenciálně nejbohatší zemí světa... a v budoucnosti se to ukáže. Zato vedení české země je pitomé, namísto abychom se svezli v budoucnu na vlně s ruským přírodním bohatstvím, tak se přimykáme k zemích, jejichž krach je v budoucnu nevyhnutelný...
  • Ještě k těm Němcům , to bude asi pravda, mnozí byli asi dobří, třeba Německý vojenský velitel Prahy v květnu 1945 ( s Francouzským jménem, mám sklerozu), prý zachránil Prahu před zničením, protože to stejně bylo k ničemu, ale ze msty asi mohl. Jinak prameny říkají, že ti Němci, kteří se neprovinili proti republice, mohli zůstat v republice, na ty Benešovy dekrety neplatili, tak se snažme rozlišovat. To bude zase nářez, tuším.
  • Tu nataženou ruku mají kromě tuzemských Dalitů reemigranti, kteří si užívali v cizině, u nás neplatili daně, zdravotní ani sociální, zato nám volili škůdce a zrádce k naší škodě; ale když jim v cizině přestala kvést pšenice, "velkoryse" se vrátili do Čech parasitovat na naší sociálce, zdravotním a pensijním, a ještě mají tu drzost nás zkoušet pocizácku mentorovat. *12*
  • Ta silná slova....no dobře, s tím omilostněním mám taky problém, skoro jako by to byla tradice v našich krajích , viz dnešní amnestie. Taky ale dodej, že Beneš opravdu vytvořil první a druhou republiku. Minimálně ta první by bez něj opravdu nebyla ( přečti si něco o tom). I s těmi chybami nebo nedejbože nutnostmi měl Beneš opravdu primární zásluhu za republiku a co chceš ještě více? To i Němci přiznávaji svému Hitlerovi zásluhy v tom, že jim "dal práci" a já se tomu snažím rozumět, tak se snad chovejme normálně a važme si našich předků i s jejich chybami, včetně Beneše, bez kterého bychom nebyli tak, jak jsme.
  • Pro hloupého Honzu, co se jal umravňovat konečně validní názor. Orlík jedna větev, Krumlov druhá větev =pořád rodina. Proto taky strýc dospělého Karla adoptoval. I Pezoldová,roz. Schwarzenberg je adoptovaná. Majetek musí zůstat v rodině. Šlechta je chytrá a umí hospodařit. *3*
  • Jeden chce zneužívat a druhý to trpí. A to chtěl být prezident. Jak bych chránil stát a národ,když se neumí ochránit a prokouknout sám????? Jedině kníže má gebier na hrad. *3*
  • Zatím jsem nečetl seznam práv , povinností a pravomocí prezidenta republiky.
    Ten poslední ale předvedl za celý svůj politický život v naší pseudokracii, že jde krást i s noblesou ...
    A vypadá to na to, že další ču. Amedán z Prognostického ústavu - řízeného tehdy STB - bude dál upevňovat svou prokremelskou doktrínu.
  • Ty budeš jistě Klausovec. Tlučeš, aby všechno pokračovalo,když ti odejde modrý drahoušek z hradu. Zeman nic nového nepřinese,jen bude pokračovat v díle Klause. Oba jsou vyčpělí a hlavně mají za sebou zdevastovanou zemi. Nezajímá mě,kdo financuje Karlovu kampaň.Karel má dost na to, že si jí třeba zafinancuje i sám. JaSNĚ ŘEKL,ŽE SE OBČANÉ NEMUSEJÍ BÁT PROLOMENÍ BENEŠ.DEKRETŮ. NEPOSLOUCHÁŠ A KECÁŠ. JÁ MU VĚŘÍM,SLOVO ŠLECHTICE MÁ U MNE VÁHU.KDYŽ NECHTĚL KLAUS CPÁT CÍRKVÍM,MĚL ZÁKON VETOVAT.CHOVAL SE ANI RYBA ANI RAK. *1* *16*
  • Plně souhlasím,jelikož prosazovat někoho,kdo veřejně národu lže,jako pan Zeman (jelikož to byl on a pan Klaus,kteří v roce 1992 ve sněmovně prohlašovali,že Benešovy dekrety jsou neplatné,dále který prohlašuje,že s privatizaci Mostecké uhelné nemá nic společného a přitom privatizace proběhla v roce 1999 šest dnů po nástupu vlády pana Zemana a to tak,že kupující posla jako pozornost na konta příslušníků ČSSD 170 MILIONŮ-a mus KOUPI ZA 650 MILIÓNŮ). pan Karel Schwarzenberg oproti protivníkovi navíc dodržel dohodnutá pravidla o napadání a byl to on,který nekradl,ani nepodváděl.
    Ing Fidler,Havířov
  • Oskare, když máte tak zaručené informace, prozraďte kým je placena kampaň Karla Schwarzenberga? Kdopak to má zájem na prolomení Benešových dekretů? A o co má zájem ten strašný Lukoil? Že bychom byli ropná velmoc aniž o tom ještě víme?
  • Kolik let jste "sloužil" v dílnách StB, že je tak dokonale znáte? Už jste si se sudeťáky "zahajloval für Karl"?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit