Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už aby vládní gauneři skončili. To je ostuda pro všechny vlastence
    • Hele, vládní gauneři jsou tam teď, to jsem z Tvého příspěvku pochopila.... Takže potom nastoupí vládní svoloč? Protože se tak podepisuješ....Tak myslím, že vládní svoloč /svévůle/ bude asi horší....
  • Dovedete si představit co by se dělo, kdyby se ten rakouskej šišloun stal prezidentem ČR ?
    To bylo o fous.........
    • Zorro, změň si jméno.... Kazíš Zorrovi profil... Je to opravdu velké hrdinství se pošklebovat člověku, který je jiný než většina této diskutující populace.... Zastat se druhého, to nic není.... někdo se tadypoškleboval i odpuštění... Přátelé to je základní pilíř, na kterém se staví rodina a potažmo celé společenství lidí... Pokud nebudeme schopni být velkorysí a nebudeme si chtít vzájemně odpustit tak to tady bude jako ve Frenštátě pod Radhoštěm, kde bejvalej bachař zabil úmyslně lidi. Byl to člověk, který podle lidi z okolí volal po návratu k socialismu...... Soudruzi, ti nám všem nic neodpustí až se dostanou k moci....uvidíte...
    • Dovedu, byla by to katastrofa pro naši zem.
  • Muj deda se svym bratrem padli na Dukle. Padli pri obrane republiky. Padli proto, aby pak mohl tenhle lidskej povl v cele s Necasem a Schwarzenbergem znasilnovat dejiny a omlouvat se za neco, co bylo nasledkem povalecneho usporadani republiky, po valce, kterou jsme nezavinili. Z tohodle svinstva se musi v hrobe obracet.
    • Tvůj děda byl kookot. I jeho bolševický bratr. Vykadit se na jejich památku, na oba dobytky i celé Dukle :-)
      • Tak to jsi přehnal a moc.
      • Š P Í N O !!!!!!!!!!!!!!!
      • Až si tě najdu, utrhnu ti palici!!
  • Je vskutku podivné, když ministr zahraničí České republiky označí pozvání premiéra vlády, jejímž je členem, do zemského sněmu jedné ze spolkových zemí sousedního státu za "vyznamenání".
  • Schwarzenberg blahopřál Nečasovi k projevu v bavorském parlamentu.
    Za "veliký průlom" dnes označil ministr zahraničí Karel Schwarzenberg označil bavorský projev premiéra Petra Nečase.Kdo si myslí,že opakování "dokumentu" z r.1997 je "veliký průlom"????. Je to PANKÁČOVA taktika!
    Konečně který parlament tleská ve stoje za projev, který je jen čtením starého dokumentu???
    Jádro pudla je v tom následujícím - a to ve společné večeři českého premiera s představitelem sudeťáků POSSELTEM. To bylo skutečné ponížení našeho národa a bylo to opravdovou VLASTIZRADOU, za níž by měl být ten nečas veden k odpovědnosti. Je to HANBA , že můžeme trpět takového premiéra.
    • ... jsi k smíchu
    • Lojziku, nehledej v tom nic jiného.. jde pouze o dobré sousedské vztahy.... Tak se tím už netrap..... A přestaň žít tím co bylo před 2-3 generacemi.... Tys to už nemohl ovlivnit, já to nemohu ovlivnit.... Co můžeme ovlivnit jsou "pouze dobré" sosusedské vztahy..... Ale tady v této diskuzi je spousta odhodlaných a nesmiřitelných válečníků. Hele něco Ti přepošlu. Byla jsem v Brně na koncertě Orbis Pictus.od J.A Komnenského text, Z. Lapčíková hudba

      Schopnost ovládat člověka, vládce všeho, je tedy umění nad všechna ostatní, a to i tehdy, když jde pouze o sebevládu, a vládě nad jinými, kdož s námi sdílejí lidskou vyjímečnost, ani nemluvě. Cílem lidské společnosti je obecný pokoj a bezpečnost a blaho lidu má být nejvyšším zákonem. Kterékoli republiky či království. Proto musí být zastaveno všechno, cokoli může nějakým způsobem lidskou společnost znepokojovat, zaplétat a obtěžovat nebo trhat svazky obecného a soukromého bezpečí. Každý stav ať se vrátí ke svým úkolům, aby se nemátly obory působnosti. Každý konej svou práci mlčky, ale účinně. Správa pravdy a spravedlnosti ať se děje zákony, nikoli zbraní. Na soudních dvorech a na shromážděních ať není dovoleno, aby vládla lest a moc, nýbrž právo. Nic nemůže vládnout, pokud samo není zvládnuto, a nemůže vládnout dobře, pokud to nedělá podle určitých pravidel, a nemůže vládnout trvale, pokud tato pravidla nejsou neměnná. A proto se mnohým říším vede zle. Ti kdo vládnou jiným, neumějí ovládat ani sebe. Nevládnou podle pevných pravidel a překrucují podle libosti a , jak sami říkají, podle potřeby okamžiku. Vždyť my Evropané jsme přece roztříštěni nekonečným množstvím filozofických, politických a náboženských názorů, přičemž je kterákoli strana přesvědčena , že oni stojí za pravdou, zatímco ostatní ji opustily. Domnívali se tedy kdo, že má, nebo má-li opravdu, něco Světla, Řádu a Pravdy, ten nechť se oddá tiché vnitřní radosti, chválí Boha a nechť se zdrží závisti. Tedy ty, Hospodine, Bože náš, dej nám srdce veselé, abychom sloužili k slávě tvé, kde každý může. Tváť je velebnost i moc i sláva i vítězství.


      J. A. Komenský úryvek z Orbis Pictus/ Svět v obrazech/

      nar.28. 3 1592 jihovýchodní Morava – 15. 11 1670 Amsterodam
      *14*
      • Díky za citování Komenského. To mi připomělo, že J.A.K. nakonec emigroval z Čech, protože po Bílé Hoře, a popravě českých pánů se tu k moci dostali Habsburkové za pomoci Schwarzenbergů a dalších kolaborantů, kteří si vysloužili bohaté statky a pomohli tak vytvořit 300 let poroby našeho národa. Díky buditelům a v konečné fázi obratnosti prof. Masaryka se náš národ osvobodil, což se sudeťákům nelíbilo a zase je tu Schwarzenberg, který se snaží jít důsledně proti našemu národu a s tím se nemůžeme smířit!
        Příznačný je vtip, který teď běží ve Vídni: Malá privatizace v Čechách byla, když Havlovi vrátili Lucernu. Velká privatizace bude, až Schwarzenberg dostane celé Čechy!
      • Uvědom si troubo, že pokud má text víc jak 6 řádků nikdo ho nečte, doporučuji knihu Psychologie pro všední den !!
        • Pro svůj bídný výdělek udělá neomylný pán s tečkou všechno a jako ten poslední podvodník změní si i nick na jméno ženského rodu aby mohl balamutit naivní diskutéry svou jedinou, neposkvrněnou pravdou a takový člověk zde pokrytecky káže o mravní čistotě a morálce. Jaký je potom rozdíl mezi ním a komunistickými kariéristy, které tak horlivě odsuzuje? Takový člověk by měl chodit kanálama a ne zde kázat bludy pod několika nicky, falešník.
          • On to je člověk bez studu, kdoví která čůza ho povila.
    • Máš naprostou pravdu, ale vysvětli to takovému Pištovi "tečce" když on je mešuge !
  • Je na čase vrátit se k naší defenestrační tradici. A to čím dříve tím lépe.
  • Vlastizrádci si pochlebujou, fuj to je opravdu hnus!!
    • Vlastizrádci termín 50desátých let.... přidala bych, ať je to hustý... "pravdoláskaři..."
  • Citlivé téma. Ale co vlastně vysídlení sudeckých Němců předcházelo ? No přece vyhnání Čechů z pohraničí po Mnichovské dohodě v září 1938 a okupaci zbytku Čech a Moravy 15.03.1939. Tak na co si vlastně tito pánové hrají a jaké emoce jitří a proč? Oni to sami vědí moc dobře !!!!!!
    • Nikdo tady se nepře o tom jestli to bylo správné nebo nebylo... byla to taková doba. Tohle z toho vyplynulo, ale ten způsob jakým se to dělo.... chovali jsme se jako v těchto diskuzích, bez tolerance a hlavně hodně surově, beuz argumentů....
      • Správné nebo nesprávné. Bylo to zadostiučinění konce Hitlerovské třetí říše, která nevydržela 1000 let, ale jen do pětačtiřicátého roku a už bych osobně o tom nediskutoval. Mám tam v Německu spoustu přátel a nikomu se o tom nechce moc hovořit milá Alenko. Pan Schwarzenberk je pro mě figura z Rakousko-Uherské monarchie. To přece není člověk hájící zájmy Česka. A o panu Nečasovi snad není potřeba hovořit. ODS je zánik třetí říše. Ale kope jako třetí říše v květnu 1945. Ale jen na okraj, v Berlíně najdete pomníky železné opony, ale nenajde tam kancléřství. Je tam památník Židům. Doporučuji výlet.
  • Pankáč - podřízený - blahopřeje svému nadřízenému. Ano splnil jeho úkol perfektně. A to rychlé omlouvání medií a bagatelizování kvůli čs.-německé deklaraci NEZAKRYJE SKUTEČNOST OVACÍ VE STOJE (proč??) a společná večeře s POSSELTEM. V tom a v omluvě za nezvolení Pankáče prezidentem a v přípravě věcí příštích byl skutečný význam.
  • Petřík Nečasovic fromluvila panu chnížeti fod srdca, sámá já šékla, fomlufila se já německá ochupace, to byla ta nelepšá cecta fro čéská národa, moje diflomácia zachraniší bfýt ta nejéfší césta fro čéska refublika
    • Honzíku, omen nomen. My nejsme švejkovským národem, my jsme národem Hloupých Honzů... Všemu se pošklebujeme, však ono to nějak dopadne, že? Ještě by ses měl pošklebovat jak kdo vypadá, jakou má ženu, jaké má děti..... jak žije.... To je Honzíku, ale opravdu, vysoká úroveň *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit