Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdo křičí: prachatí odborářský dědkové a proč křičí, no musí se předvésti, aby si zajistili koryta a to znamená nějakou činnost a neutíkali jim příspěvky do kasičky - z té berou své tučné platy. To dokázali, jak na stávku kašlou, že nepočítali se čtvrtkem, ale s golfem a ani přes odklad si to neodpustili a někteří na golfu byli. POKRYTCI
  • Milý Jardo. Stávka je od slova STÁT, nebo ZASTAVIT. v tomto případě - zastavit práci. Ve čtvrtek se podařilo zastavit práci. stávka není o tom, že lidé vyjdou do ulic, ale o tom, že zastaví určitou práci. Myslíš, že se ve čtvrtek nezastavily vlaky, nebo metro? Takže si prosím nepleť pojmy s dojmy, nehledě na to, že Tvůj příspěvek je stejný, jako jeden již v tomto fóru napsaný, proto si jen myslím, že opět pruíš. jen pod jiným jménem.
  • Lidé jsou připraveni, ale vládnoucí garnitura tomu jaksi nechce chápat, ale brzy, velmi brzy to již začne.
  • Pavle, kolik máš let, že tak píšeš, buď píšeš za ODS, TOP 09 a nebo za VV, nesnaž se být nějak moc nad věcí, odbory se starají o zaměstnance a zaměstnanec je občanem tohoto státu, tak si běž dát gáblík a neser-e do věcí, kterým tě doma matka a fotr nenaučili, pouze prudíš.
  • Čeho nabyl občan pilný, to mu erár sebere!
  • Ať napíši co napíši a dávám pozor na didaktiku, vždy mi tam někdo udělá plno chyb.
  • Jsem pracující a nebojím se, kdo zas tuhle blbost vypustil, jsem za generální stávku, alespoň týdenní a pak jednat s těmi, co si osvojili patent na rozum, pak je nahnat do dolů a tam a´T zakusí hněv lidů (tenhle citát jsem si vypůjčil, ale asi se mi tu hodí). Opravdu se jako pracující nebojím.
  • Poslechněte si :-):-):-)
    http://www.youtube.com/watch?v=Zk8wOKHQAbo
  • Vládní koalice vyhlásila válku nejen odborům, ale i všem lidem, kteří s vládními kroky nesouhlasí. "Vláda si svým autoritářstvím hraje s ohněm a není vůbec jisté, zda si je rizik, jež s toho mohou pramenit, vědoma," Nenastal čas bouchnout rukou do stolu, zvednout se a dát najevo co chceme ? Dokud nás vláda Načase a Kraďouska neuvidí v hojném počtu v ulicích tak neuvěří a nepovolí.
    Co s tím lide uděláš?
  • opravdu, odbory by se měly starat o zaměstnance, vůči zaměstnavatelům a nechat politiky, která jim nesluší a nejsou tady proto, aby se míchaly do něčeho, do čeho jim nikdo nedal mandát. Je jednoduché, oblbovat lidi a za nic neručit. Nejsou žádná politická strana, která může mluvit do záležitosti státu a zastupují jenom hrstku lidí, kteří je živí - tak prostě vyvíjejí činnost, aby mohly mít důvod ke svým přijmům. Lidi nenechte se oblbnout rudými odbory, kam se uchýlili všichni ti, proti nimž jsme právě těmi klíči zvonili. Odbory, starejte se o to, k čemu byste měly být a ne o to, k čemu nejte ani trochu kompetentní.
  • !!!!!!!!!!!!! Slova Karla Kryla LEŽ A STRACH TO SOU SPOJENCI JAKÉKOLIV DIKTATURY JAKÉKOLIV TOTALITY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Jsou aktuální i v dnešní době.
  • "Lide, vláda Tvá se od Tebe odvrátila" -- toto je čím dál tím pravdidější. Vláda přehlíží výzkumy a náladu ve společnosti a to už od voleb. Volby vyhrála levice (ČSSD) sice ne přesvědčivě, ale to bylo přesně to co si lid této země přál. Žádné straně ani pravé ani levé nedali voliči tolik hlasů, aby mohla rozhodovat sama. Nechtěli žádné direktivní vládnutí, sledování žabomyších válek, utváření podivných koalicí a další podivné volby hlavy státu. Chtěli jen nadstranického prezidenta, který důstojně reprezentuje stát. Strany, které uspěly ve volbách a dostaly se do parlamentu se měly na všem dohodnout a tak dlouho jednat, zapomenout na své ega, nacházet kompromisy, použít co možno nejvyšší dávku diplomacie, aby byla spokojena většina národa. Přece si je všichni platíme ze svých daní, proto aby jsme měli klid na práci i odpočinek. Voliči, a je jedno jaká je jejich stranická příslušnost, vzdělání a zda jsou členy odborů, tím že zastavili dopravu si dovolili parlament upozornit, že jsou nespokojeni s jeho prací a měla by nastat změna. A jaký je výsledek ? Arogance, úsměšky, úšklebky, osočování, to na všechny co sledovali vystoupení k vyhodnocení stávky pana Nečase a Kalouska, jen sršelo. Argumentace, že odbory zastupují jen 15% národa je chabá. Nezajímá je názor voličů a nerespektují jejich přání. Průzkumy veřejného mínění také neberou v úvahu a ty ukazují 60% nespokojenost. Jak se má volič bránit, když ho jím volený a placený zástupce podvedl. Škoda jen, že u nás nejsou pracující zastoupeni v odborech tak jak je to v jiných zemích např. v Rakousku tam je 100% , v Německu a ve Švédsku je to až 70% tam se skoro nestávkuje, ale také se respektuje názor většiny voličů.
  • A co ukázat jinou sílu, podobnou té, kterou jsme docílili svržení nefunkční komunistické vlády v r. 1989? Určeme si dny, tzv. občanské neposlušnosti! Žádné nákupy, cestování, atd. Staňme se po určitý čas, tzv. mrtvými brouky! A žádné násilí, žádní ranění! A uvidíte ten šrumec ve vládě, nemluvě o ministerstvu financí. Žádám odbory, jestli mají k tomuto kroku odvahu, ať určí na zkoušku určitý den v roce! Toto navrhuji jménem mlčící, ( ne zbabělé) většiny.
  • Soudruzi odboráři by se měli především zajímat o vztahu mezi zaměstnancem a zaměstnavatelem. Absolutně jím nepřísluší mluvit do programu politických stran.Ty strany s tímto ptogramem vyhráli volby na 4. roky tak at se snaží. Odboráře nikdo nevolí, nemají žádný program se kterým by se profilovali a nemají žádnou zodpovědnost. Když tak to vidím, jak si počínají tak ani neumí zorganizovat stávku. Jen naprostý hnup zruší dopravu v celé zemi a pak se diví, že je na demonstraci sám.
  • Generální stávku podporuji a budu to šířit dále.
  • Píšeš jako pořádný blb.Před jednadvaceti lety bys svoji troubovitost prodal.Ale brzo takové blbosti budou pouze na ubalení okovanou násadou po hubě.
  • Pokud má mít vedení odborů u obyčejných lidí stále větší podporu,tak musí s prolhanou vládou jednat hrdě a tvrdě.Řídit se zásadou:"Za námi je už jenom bída..Takže ustoupit není kam."
  • Jako obvykle až to lidem dojde přijde vyúčtování a už vidím ty Krejčíře, Kožené, Dalíky, Pitry, Hušáky, Fejty, prostě všechny ty ikony dnešního systému jak budou kříčet, jak jim ty majetky, co oni poctivě nashromáždili, jak jim to někdo opět veme a oni to přece nashromáždili tak obrovsky poctivou prací, co prací, geniálním umem a dovedností, vůbec to nebylo nekalou činnosti, mafianskými způsoby, zneužitím informací, vyhrožováním, korupcí a tak dále....
  • Odbory se nechali koupit od továrníků nebo mafijí protože bylo li dost neprodejných výrobků tak se udělala stávka za kterou se nevyplatila mzda a hle po vyprázdnění skladu se stavka zrušila. Kdo dnes platí je to 5 kolona KSČ nebo zamaskovaní v jiných odstínech ? Soudruzi odboráři všímejte si v občanů dotovaných podnicích jaké máte vyžírky typu ombucmana a pak stávkujte ale u sebe před ředitelstvím.
  • Koho se mají lidé bát, stejně časem boháči jim všechno seberou, důchody, zdravotní péči, práci, důstojnost, prostě všechno. Tak stejně nezbyde, než vyjít do ulic. My půjdeme do ulic, Řekové taky a také Španělé, také Fransouzi . No a vládní garnitůry nám budou vyčítat, jak je to nezodpovědné, jaké škody to působí, jak boháčí příchází o velké peníze, jak to není demokratické, jak si bereme sami sebe za rukojmí a vyšlou protidemonstraci s transparenty, že jsme lenivci, že se nám nechce pracovat, že jsme lůza, že je třeba urychleně změnit zákon o stávkách, rozuměj zakázat stávky a demonstrace, protože je to proti demokracii, protože my jsme ti co si žili nad poměry a teď, když my jsme všechno projedli si musíme utáhnout opasky. Mimochodem ty opasky si utahujeme už od KLausovy vlády, už to bude 20 let utahování opasků. Ale, vládní garnitůra společně s vládnimi stranami nosí kšandy a ty si utahovat samozřejmě nebudou, ty jsou elastické a jak roste pupek kšandy se přispůsobují. Ale pozor, i kšandy jednou prasknou a to bude poprask!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit