Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tahle diskuze a všechny ostatní na tohle tema je pouze důsledek, že komunisti jsou nepoučitelní a proto- zakažte už konečně ty rudé sv.ně.
  • To pan Radek: vystihnul jste to naprosto správně, jasně a stručně! Pan Hučín je jeden z těch, kteří na sebe upozorňují a dělají ze sebe zastánce antikomunismu...,zastává se vrahů a kriminálníků!
    • Myslím, že p. Hučín je nesvéprávným, duševně silně narušeným tvorem. Vždyť se dost dlouho hledal soud, který jej za protizákonné ozbrojování neodsoudí, ale osvobodí. Co on říká, je asi hodně daleko od reality. Mašínové byli vrazi! A v Německu jsou dosud na seznamu hledaných zločinců.
  • TO: Jaro, Jarda, avyboje@tiscali.cz, Karel VII, David, já, Vaclav II, Radek, a jim podobným
    ZVRACÍM NA VAŠI HLAVU - MOC ČTETE BLESK A ČUMÍTE NA BEDNU!
    *11*
  • Emigrant, ktery pri uteku vrazdi NENI totez co dizident ci odbojar, ktery napada system. Za hranice emigrovalo mnoho lidi (osobne je znam), ale take bez loupezi a bez vrazd. Pokud by uloupene penize venovali na podporu dizidentu, pak by to bylo neco jineho. Takto prospeli jen sami sobe a tim nevidim duvod k "narodnimu" obdivu.
  • Komunisti vraždili lidi v lágrech , kdo jim se zbraní za peníze i postavení (LM) byl nepřítel lidu tak jako SS proto ani Haydrich nebyl zavražděn pouze likvidován
    • Za tyhle nesmysly by tě tedy mohl podříznout zase nějaký bojovník proti dnešnímu režimu a byl by taky hrdina? Stydím se za Mašíny, za Vondru a všechny, kteří s vyznamenáváním podlých vrahů souhlasí (tento postoj odsoudila celá Evropa). Do republiky se ti gauneři nevrátili ne kvůli nezpřetrhaným vazbám s komunisty, ale z hrozného strachu, že se jim tu pomstí pozůstalí po jejich obětech a slušní lidé by jim tu plivli do tváře. P.S. a ty si zopakuj gramatiku.
    • Ty jsi až neskutečný blb.
    • Jindřichu, Jindřichu, zamysli se nad sebou....a vrať se do ZŠ!
  • Chápu Mašíny, měli odvahu se nechovat jako ovce. Nechápu lítostivé soudruhy, kteří se v diskuzi profilují svými názory, kterým by určitě tleskalo publikum na Kubě. Nevinné oběti mají smůlu a vždy při skrytém boji proti diktatuře k nim dochází. Komunistické závěry volající po spravedlivém potrestání silně kontrastují s tím, co komunisti v minulosti prováděli a zdá se, že by někteří chtěli provádět i nyní. Pokud by náhodou mělo opakovaně dojít k podobným situacím, ve kterých bych sám byl postaven řešit svoji cestu za svobodou, odprásknu kohokoliv kdo mi bude stát v cestě a nebudu se cítit jako vrah. Nesnášel jsem minulý režim, nikdy jsem mu nesloužil, po změně jsem nekopal do lidí kteří byli aktivními soudruhy. Věřil jsem, že komunismus, stejně jako fašismus bude řešen jako období za které by se měli Češi stydět. Bylo největší chybou politiků že toto nezvládli. Schopní (všeho schopní) komunisti dostali čas se stát kapitalisty a ti co na to neměli nyní píšou příspěvky proti Mašínům. Jak ostudné...
    • Já nesnáším tuto vládu, která nás okrádá a za to půjdu povraždit nevinné a pokladníka, nebo tvého otce či syna, abych mohl jít do ciziny? Jsi primitivní ho,vado, stejně jako Vondra.
    • Ty tvoje názory jsou k blití. Vrazi jsou vrazi a odvaha vraždit? Největší sviňárna co může být.
    • Ty blbečku, kdybys toto mlel před jednadvaceti léty,tak by ti možná český blb tleskal.Dnes když i obyčejný český blb ví,že ho příští rok začne bída kurýrovat z troubovitosti,tak už na něj tvoje keci nezabírají.
    • Ty máš asi hubu křivější než Vondra.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit