Přejít na výpis diskuzí
Šílené, skandální! Pajerová se čílí nad výrokem komunisty Grebeníčka
10.2.2013 | Sebastian Kantor
118 příspěvků
-
Hele,milerad se s tebou zmrdko setkam.
Neslintej,ze bys nekomu dal pravou adresu... -
Další rozumný příspěvek.Souhlas.
-
Neni co dodat, holá pravda. Mnoho lidí to ale nechce uznat, PROČ ?
-
Naprostý souhlas.Když vidím jaká sebranka se zaštituje jeho činem, tak si říkám ,že by se divil za co se obětoval a rodičům udělal život na ruby.
-
proč ta Donathová tak kecá v Britských listech píšou něco jiného a tak at se podívá na pošmirglovou dobu,už se také upalují lidé na protesty a ti co se jich to týká jsou hluší
-
S tím Palachem je to podivné - zavání to takovým malým kultem osobnosti, je zajímavé, že nikdo jiný z těch padlých(zavražděných) obětí v roce 1968 není tak oslavován.Asi se vždy musí najít nějaká "obět", která pak bude dávána za příklad a oslavována dle toho, jak se to zrovna hodí.Určitě bych ale nesouhlasil kvůli tomu s nějakým významným dnem, to by muselo být významným dnem každé datum, kdy se někdo "obětoval".Bohužel je špatné, že se dějiny vykládají takovým neobjektivním způsobem, zkrátka se vždy někdo snaží vše různě zaonačit dle svých potřeb.Podívejte se na dnešní počet sebevražd, je veliký a nikdo určitě kvůli tomu nebude někoho oslavovat, a věřím, že mnoho těchto činů je jde také na vrub stávajícímu režimu. Jen se to chce trochu normálně zamyslet a pak hodnotit a né z toho dělat takové drama.
-
"Jan Palach je pro mě jednou z největších postav české historie. Na vývoj naší historie měl zásadní vliv."
Co se po jeho sebevraždě změnilo? Vůbec NIC!
V naší historii je mnoho velkých postav, ale Palach a ostatní "pochodně" k nim bohužel nepatří. -
Mezi komunisty a fašisty je velký rozdíl. Mezi Hitlerem a Stalinem byl malý rozdíl, ale to si pleteš pojem a průjem. Karl Marx a Friedrich Engels byli ti, z jejichž učení vzniklo levicové myslení. Komunismus měl být systémem, kterým se nestal, protože ho prznily lidé shora, ale to stejné se stalo i demokracii nebo spíše kapitalistické demokracii. Nacismus jakožto systém sám o sobě byl špatný, nicméně komunismus byl založený na velice racionálních a veřejně prospěšných myšlenkách, které by se neměli zatracovat, ale podle mě by se z nich mělo ponaučit. Nepodporuji komunismus, byl to špatný systém, ale to na čem byl založen, z těch myšlenek se dá budovat dál.
-
KGB a STB už neexistuje... Pro tvou informaci... Ruská tajná služba se teď jmenuje FSB (Federal Security Service) a působí pouze v Rusku a nemá s komunismem nic společného. Mimochodem, komunismus u nás už taky nefunguje.
-
Je dobře, že strach s komunismu mají už i v Australii, protože komunismu patří budoucnost. Je ale trapné, když pravičáci zneužívají jméno J. Palacha ke své prolhané propagandě.N48
-
Jednou jsem viděl italsky mluvícího papouška... Jsem si jistý, že s trochou námahy by se naučil mluvit i jinými jazyky. Nicméně bych stejně jeho názory nevnímal za směrodatné.
Jan Palach se upálil a jeho úmysly proč to udělal nejsou a nebudou nikdy úplně jasné. Nicméně když se nad tím zamyslíme, 20 let starý kluk ať už studuje cokoliv toho nebude o světě ani politice vědět velmi mnoho. Navíc v tomhle věku člověk nemyslí tolik na budoucnost nebo spoluobčany a vlast. Bude se spíš zajímat o holky.
Nicméně jeho čin byl podáván s nějakou symbolikou a lidé okolo si uvědomily, že systém ve kterém žijí není úžasný. Dřív byl takový skutek nepředstavitelný. Teď se lidé upalují všude na světě a s nikým to ani nehne, smutné je, že narozdíl od Palacha je jejich záměrem s lidmi hnout. Protože systém ve kterém teď žijeme není v podstatě o moc lepší. A Paní Kravka MacKundí To co dělala, dělala pro sebe, už tehdy byla domluvená, že jakmile komunismus padne, tak se začne rozkrádat a ona dostane svůj díl. -
Kdo tu dobu zažil, ví, že mezi komunisty a fašisty není žádný rozdíl, kromě toho, že komunisty za jejich zločiny proti lidskosti a genocidu, zatím nikdo nepotrestal. Mají totiž stále takovou moc, že můžou klidně popírat rudý holocaust a všichni stáhnou uši a dělají, že to bylo vpořádku. *11* *12* *11* Sadista, Maďarský Žid z Užhorodu Karel Vaš se za naše peníze dožil luxusního důchodu v domově důchodců na chodově.
-
Palach byl pouze blb který se upalil prý kvůli nešťastné lásce..je to čin kteří využili protikomuniste..pro mne je daleko vetsi hrdina E.Beneš
-
Ty vole! Já jsem Ti napsal svoji adresu.Tak čekám! A nevyhrožuj. K čemu ti bude mail? Jedině,že jsi byl u STB a máš tam ještě známé a oni ti podle toho najdou adresu.
Tak se čiň a nevyhrožuj. -
Jestli chces dostat klackem pres drzku,tak uverejni svuj mail.KRYPLE BOLSEVICKA!
-
Kdo tu dobu nezažil na vlastní kůži,at do toho nekecá.A ještě poznámečka,diskutující NOT CSSD patří do Bohnic.
-
Daleko prospěšnější by Palach byl,kdyby aktivně bojoval proti režimu,navíc nebyl jediný,trochu se ta sebevražda přeceńuje mám pocit.Ale na něco se upnot a udělat z toho bublinu se musí *3*
-
Tak cau.
-
něco pro tebe: http://www.youtube.com/watch?v=CliyXBAwv-o
A -
Že už za chvíli nebude co na ty komunisty svádět. na to aby se predvedli hráli diskotéku 23 let. Zbyl zde zrujnovaný stát, smrad a rozbitý dálnice.