Přejít na výpis diskuzí
Šílené, skandální! Pajerová se čílí nad výrokem komunisty Grebeníčka
10.2.2013 | Sebastian Kantor
118 příspěvků
-
Dnes tu jeden šmejd byl.
Vrátit vývoj nelze, seč se o to tahle garnitura snaží. Nic letím hnípat, ráno hlídám tu mou zvěř. -
Navrat k tomu,co zde bylo pred r.'89 je nemozny,tak tomu fakt never.Mam to z doopravdy perfektniho zdroje,jedna se o vyssiho politika CSSD.Ja se s nima rad bavil,nebot to fakt nesou hlupaci,byt s nimi nesouhlasim!
Jinak jsem rad,ze v tuto hodinu sem nelezou zlodeji nicku! *12* -
A co to je jineho?Takhle jako tato svoloc se chova normalni politik?
Chartu jsem nikdy neuznaval a uznavat nebudu,ne kvuli tomu jejich prohlaseni,ale kvuli tomu,co toto uskupeni melo ve vedeni!!!Proto jsem to nepodepsal!
Dnes,kdyz je jakakoli demonstrace proti tomuto svinstvu co zde vladne,tak se ptam:
KDO TO VEDE?
Znate jej?
Co nastoupi po teto svoloci?
Me osobne podvedli v r.'89,tak si davam SUPER POZOR!!! -
Ano a ty to moc dobre vis
-
zjisti si vlak a hlavně napiš závět
-
Bez se podivat na krajske urady a das mi za pravdu-uvidis tam vyzrany komunisticky P R A S A T A-pravdou je,ze dnes nosi nekteri jiny dres,ale nebyl by pro tuto luzu problem se opet prevlict do dresu KSC a dale krast.
Mas jiny nazor? -
Už dávno ne, sněmovna předseda disidentská dě*ka, a za naše si vozí pr.. její synátor. Co náš marek benda, nebo třeba ta píč? To jsou komunisti? Prober se!
-
ERO,pises moc hezky,ale uz si K U R V A uvedom,kdo ovlada tyto superstrany:ODS KSC(m) a CSSD!
Komunisti a agenti KGB a STB!!!!! -
Takže podle tebe je geroj kdo lže a krade, a ten okrádaný a obelhaný je lůza a s v i ně? Tak to máš co vysvětlovat 95% národa. Nestojíš mi sice za reakci ale tohle mě nadzvedlo. NSDAP provádělo genocidu, tohle gestapo jí dělá taky, stačí si dnes najít OVM nebo partii
-
Nevyhrozuj ty 'Ruda zari nad Kladnem'!
Koukej platit dane a bejt zticha! *3* -
Vidite to komunisticti hosi,uz i tato dama ve vas vidi pouze POVL,LUZU a S V I N E !!!
Tak s timto kazdy slusny clovek musi souhlasit,proto s timto i ja souhlasim!
Jo,koukejte vratit narodu,co jste nakradli v prevlecich tzv.pravicovych i levicovych stran! *3*
Jinak skoncite pravem mimo zakon vy odnozi NSDAP! *12* *12* *12* *12* *12* -
Jo a kdo tu kopíruje zákony? Pravičáckej kompost, tak drž hubu ty kryple!!! Co takhle dnes ve 12 na náměstí v kladně. 4 nicky s imbecilními názory zmizí ze světa, protože ti ukopnu palici šmejde *16*
-
Asi chápu proč se Monika Pajer-McDonath, Němcová, Peachová a další zastávají těchto "orthodoxních" klišé,floskulí a zaklínadel!
Je vždycky velmi trapné pak při změnách vlády či zřizení přiznávat pravdu, či odvolávat svá tvrzení.
Proto se tak zarputile drží v pozicích jak "howknow" košile.(Má to i finanční efekt, o kterém se mnohým ani nezdálo, že paní osmidenní exministryně)?
Takže bych doporučil paní Němcové, aby založila nějakou jednotku jako sturmabteilung, aby se dohlédlo na správný pravý směr a stranickou čistotu! Také by jednotka dbala na to, aby všichni měli jednotný názor. -
Kolik máš nicků ty šmejde?
-
Skandální a hnusné je převracení historie ve prospěch gestapa, co krade,korumpuje a lže na každém kroku ty ku*do smradlavá!!! Odsuzuje kult osobnosti a vyznamenává vrahy, po vlastizrádcích pojmenovává letiště. To je skandální to je hnus ty degenerovaná obnošená šla*ko
-
On má alespoň hvězdu ale ty asi nic když nedokážeš argumentovat. *3*
-
Jaký je rozdíl mezi teroristrou a sebevrahem???? Vždy je někdo neviný usmrcen.Lidé přijdou na pohřeb a co dál?????Rodiče doživotní trauma a výsledek,Media mají zvýšený prodej.Škoda života jen díky hloupé zbrklosti.Proč si teroristé vybírají sebevrahy mezi mladýma??? protože se dá snimi manipulovat,Jsou divocí a nedomýšlí důsledky.A ti aktivisti z 89 ,Ještě dnes to platíme!Když si češka která má tak velikou národní hrdost vezme cizince tak nevím ale jeto divné. *11*
-
Vím dobře o koho se jedná, o svini která už má nakradeno a teď si to musí udržet, o tobě vím že jsi nesvéprávný blbeček který půjde brzy za katr, pro urážky a štvaní, jen se neboj, i nad tebou zvítězí zákon!!
-
To Tom: I*iot jako ty neví ani o kom a o čem ten článek je...Paní PhDr. MacDonagh-Pajerová je vdaná za irského muže, mluví 6 jazyky, což ty ani jedním, jak čtu... *1* *1*
-
Je jasné že taková coura si chlapa nenajde a proto onanuje takovým stylem!!!