Přejít na výpis diskuzí
Skomírající zemědělství: Potraviny dovážíme, zemědělce dotujeme, řepku milujeme
5.4.2016 | Vojtěch Ondráček
67 příspěvků
-
V České republice existuje jenom jedno hlavní zemědělství: AGROFERT,jednoho slovenského oligarchy, ten určuje tempo a ceny ostatním - vlastní půdu, vlastní podniky vyrábějící vstupy - hnojiva, vlastní podniky, které zpracovávají vše, co zemědělství vyprodukuje - pekárny, masné závody atd. A především si proloboval v Parlamentu, jedovaté svinstvo ŘEPKU jako zdroj biopaliv, a to navzdory směřování EU, která prosazuje výrobu paliv z odpadů (pyrolýza apod.) ROUNDAP, kterého se v boji proti plevelům (i při pěstování řepky) spotřebují tisíce tun, je látka, která mj. prokazatelně poškozuje nervovou soustavu člověka, je zodpovědná za prudký nárůst autismu u dětí a depresí u dospělých, a velmi pravděpodobně způsobuje řadu onemocnění imunitního systému, od alergií až po určité typy leukémie, zejména u dětí.
*12* -
-
Pane LOJZO já byl přesvědčený, že vše vyřeší neviditelná ruka trhu. Alespoň jsme tak byli trvale poučování. S tím Agrofertem s vámi souhlasím ale jistě jste se dočetl, že největší finanční získ zemědělcům přináší řepka. Tak proč ji ti bruselčtí magoři tolik prosazují, že je dotovaná.
Pokud jde o Roundap tak to je neselektivní herbicid a ten zlikviduje vše! -
-
Pro řepku jsme se rozhodli sami, tedy námi zvolovaní zástupci. EU dotuje obnovitelné zdroje, každému ten, pro který se rozhodne. Někdo se rozhodl zpracovávat plasty a odpadky, někdo se rozhodl pro řepku. Až poletíte nad Evropou mrkněte dolů. Když se zelená krajina plná menších, remízky oddělených ploch změní na jeden žlutý nekonečný koberec, jste doma v Babišistánu. *1*
-
-
...no a kdo mu to všechno umožnil? Přiblblí a fanatičtí cinkači klíčema v 89.
-
-
Všichni ví, že to byli soudruzi napojení na KGB, kteří o něho pečovali a dokonce kvůli němu měnili zákon, aby si mohl sám sobě přidělovat dotace. *1*
-
-
-
Vzpomeňte si na Libyii. Počátkem devadesátých let jsme ji mistrovali ohledně lidských práv, za trest jsme s nimi přestali mluvit – zatímco ostatní naopak začali. Totéž s Kubou! Promarnili jsme dobré jméno, co jsme tam měli. Pak s Ruskem. A nyní téhož chtějí titíž dosáhnout s Čínou. A ještě mají drzost mluvit o prezidentovi, že nehájí zájmy státu.
-
-
Podle mého soudu je k Číně třeba stát čelem, a hlavně s nimi mluvit. Ne je urážet. Paralelně s návštěvou čínského prezidenta u nás byla čínská premiérka v Izraeli. Nezaznamenal jsem, že by to těm našim o celý svět starostlivým demonstrantům nějak vadilo.
-
-
Můžeme poděkovat těm co se prolhali po 89 k moci. Byli jsme soběstačný, to západ ale nepotřeboval a tak uplatil Čecháčky aby si to tady za peníze od nich sami zlikvidovali. Když řepka zraje, tak se nedá ani pořádně dýchat jaký je to smrad. Majitelé těchto polí by měli povinně trávit celý dny u polí s řepkou. A co na to ochránci přírody?
-
http://www.parlamentnilisty.cz/arena/politologove/-Jsme-skanzen-hlouposti-Kecy-v-CT-Martin-Koller-varovne-o-nove-valce-nasteve-Cinanu-a-uprchlicich-429242
-
řepka,solární panely.Sklady,satelitní městečka.....to vše na půd která nás má živit .
-
Pád českého zemědělství: Potraviny dovážíme, zemědělce dotujeme, řepku milujeme a to vše zavinil Babiš...
Já osobně řepku na polích nesnáším - smrdí, když kvete, po odkvětu , před sklizní a když zmokne je mi z toho smradu na blití...
Babiš zavinil pád českého zemědělství a naši soběstačnost v rostlinné i živočišné výrobě...
Teď sem dovážíme hnusy z Polska atd... -
Za uvedené je třeba všechny lumpy,kteří se po komunistech prolhali k moci a Česko zbídačili co nejkrutěji odporážet na katovských mučírnách s bezbřehou krutostí.
-
To je důsledek ceny pšenice v Žatci ve druhé polovině 16. století. *1* *1*
-
Koukám, že komunistická verbež tady vzdychá po starých rudých časech, kdy se díky rudé knížce měli lépe než poctivě pracující občané. Chtěli by zase vládnout a zotročovat ostatní. Zapomínají, že jedině díky tomu generálnímu pardonu "nejsme jako oni" neskončili po právu dílem na kandelábrech, dílem v pracovních táborech a dílem v ústavu pro choromyslné. Protože jenom zločinec nebo b.bec mohl podporovat komunismus.
-
-
Já naopak doufám, že dojdou trest současní vlastizrádci a začneme hnát k zodpovědnosti poslance, senátory a ÚŘEDNÍKY.
-
Já bych na kandelábrech nechtěl vidět viset ani zde šestadvacet roků vládnoucí lumpy,protože těm by nejlépe sedlo naražení na kůi po řádném stažení z kůže.
-
-
Já nejsem sadista a takovými představami se neukájím. A rozhodně to věšení na kandelábry bych nepodporoval, líbilo se mi to heslo "nejsme jako oni". Ale ti "oni" měli být přinuceni, aby vlastní prací napravili alespoň část toho co způsobili. A to se nestalo, bohužel.
-
-
To heslo "nejsme jako oni" je správné. Ti po roce 89 (kchárlovci, havloidi a podobná spodina) jsou totiž ještě horší.
-
-
-
Koukám, že soudruh Klikáček může ztrhat klikajuščuju mašinku.
-
Koukám, že zlodějská kapitalistická verbež tady stále propaguje své zlodějny, podvody, lhaní a vykořisťování slušných pracujících. Těmto propagátorům se stýská po věznicích a psychiatrických léčebnách kam je komunisté poprávu zavírali. Protože jen zločinec nebo zloděj může podporovat dnešní režim.
-
-
smejdovy cesky potraviny jiz nekupuji dlouho tak je my to jedno!!! *5*
-
-
No jo, polské s posypovou solí jsou fakt lepší. Dobrou chuť.
-